Cevap: Pro Evolution Soccer 2011
Ne kadar erken o kadar iyi reis
15 Eylül hacı. Öyle yazıyor her yerde.
Ne kadar erken o kadar iyi reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 Eylül hacı. Öyle yazıyor her yerde.
Ne kadar erken o kadar iyi reis![]()
@Mert,Forumdonanimdaki PS dükkanları sahipleri,5-6 ekim gibi çıkacağını söylüyodu emin misin ?
@Mert,Forumdonanimdaki PS dükkanları sahipleri,5-6 ekim gibi çıkacağını söylüyodu emin misin ?
30 Eylük çok ama çok kesin açıklanmış bir tarih değil beyler. Benim düşüncem Ekim'e sarkacak. Çünkü 2010'un çıkış tarihi 2009 Kasım'dı. Bunu bu kadar erken çıkarcaklarını düşünmüyorum. 30 Eylül'de demosu yayınlanabilir.
15 Eylül demo için kesin tarih. Tam sürüm ise Türkiye'ye Kasım'ın başında gelir.
@Sercan,yanlışın var sanki ben onu ekim ortası gibi falan hatırlıyorum.Demoda bence 1-2 hafta öncesindende açıklanır yani ekim başı yada eylül sonu gibi
15 Eylül demo için kesin tarih. Tam sürüm ise Türkiye'ye Kasım'ın başında gelir.
@Sercan,yanlışın var sanki ben onu ekim ortası gibi falan hatırlıyorum.Demoda bence 1-2 hafta öncesindende açıklanır yani ekim başı yada eylül sonu gibi
Kasım olmasa bile Ekim ortası olur bence de.
Haklısın sanırım ben Kasım'da aldığım için öyle aklımda kaldı, Ekim 10-15 civarı çıktı piyasaya.
ABD'de 26 Ekim'de satışa sunulacağı için Kasım başı dedim. ABD'den 1 hafta sonra elimizde olur.
Önceden PS Cafelerde,10 televizyona baksanız 9'u Real-Barcelona(ManU) olurdu.Şimdi,Milan-Schalke görürseniz şaşmayın![]()