Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Yılın sonuna doğru yaklaşırken önümüzdeki haftalarda oyun piyasası iyice kızışmaya başlayacak. Futbol oyunları arasında fazla alternatifimiz bulunmasa da yine yapımcıları rekabet dolu aylar bekliyor. Bu yapımcılardan Konami, Pro Evolution Soccer 2011'in demosunun tarihini açıkladı.

PES 2011'in demosu PC ve PS3 platformlarına 15 Eylül tarihinde çıkacak. Ayrıca PlayStation Plus üyeleri demoya bir hafta daha erken (8 Eylül) sahip olacaklar. Oyunun Xbox 360 demosu için henüz bir tarih verilmedi fakat kısa bir süre içerisinde ortaya çıkacağı belirtildi.PES 2011'in demosu online maçlara izin vermeyecek. Aynı makineden arkadaşlarınıza karşı ya da yapay zekaya karşı oynayabileceksiniz. Seçebileceğiniz takımlar ise Barcelona, Bayern, Chivas Guadalajara ve Internacional olacak.

46691_128222903892018_106170476097261_143299_2503110_n.jpg

Bundesliga var diye biliyorum.

Bursa her türlü var, CL kategorisine konacak çünkü adamlar.

Bir de bir şey soracağım, 15 Eylül'den aklıma geldi.

1. okullar 20'sinde açılıyor değil mi?

2. okullara cumartesi de gidilecek mi?

İşte benim oyunum :) Çok seviyorum PES'i.Yeni seri de süper olacağa benziyor videolara vs. bakılırsa :)

Misimovic ve İnsua olucak mı acaba, adamlar transferin son günü geldiler.

Geçen sene Elano bile yoktu kadroda, Misimovic'le, İnsua bence olmaz.

Oyun geçen sene daha erken çıkmıştı sanırım :o

Ayrıca bu geçen biraz tepki topladı,aynı hataya bir daha düşmezler diye düşünüyorum.

ön sipariş veren var mı ?

Dünyanın en şanslı firması Konami'dir herhalde. Hiçbir şey sunmadan paraları götürüyorlar.

Geri
Üst Alt