Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Nasıl olsa alıyorlar mantığı işliyor Konamide bir zamanlar Fifada olan mantık. Dünyanın parasını götürüyorlar. ingiltere ligini geçtim, Almanya liginin lisansını al bari.:o

Nasıl olsa alıyorlar mantığı işliyor Konamide bir zamanlar Fifada olan mantık. Dünyanın parasını götürüyorlar. ingiltere ligini geçtim, Almanya liginin lisansını al bari.:o

FIFA'da tüm takımlar lisanslı olduğu halde PES'teki zevki vermiyor son yıllarda.

Bu sene turkce dil desteği de olucak bilmeyenlere duyurulur.

Dil seçeneği çıkacaksa destek amaçlı orjinal almak lazım.Ben öyle yapacağım şahsen.

Cevap: PES 2011 çok konuşulacak!

Pesin lisans sorunu olmasa fifa birdaha oyun cikaramaz.Ama yinede Pes hertürlü ezer fifa, herzaman söyledigim gibi Fifa = Arcade. Pes=Simulasyon .

tam tersi bence. PES = ATARİ. FIFA = REALITY. İki oyunu oynayıp da aksini idda edene sahit olmadım daha.

Cevap: PES 2011 çok konuşulacak!

tam tersi bence. PES = ATARİ. FIFA = REALITY. İki oyunu oynayıp da aksini idda edene sahit olmadım daha.

2003'den beri asıl Fifa atari oyunu. Benim cep telefonunda ki futbol oyunları Fifa'dan daha iyi. :D

PES'in FIFA'dan daha gerçek olduğunu söylemeyin sokakta falan. Kitleleri gülme krizine sokarsınız. Kendinizi kandırmayı bırakın artık. FIFA serisinin her yeni oyunu, gerçeğe en yakın oyun olacak bu saatten sonra. Konami sıfırdan bir fizik motoru yaratmadıkça, FIFA sektörü elinde bulunduracak.

Özellikle fizik motoru konusunda PES rezalet. Arsenal forumunda da konusu vardı, millet dalga geçiyor PES'le. "Hard Truck'lar gibi dönüyor adamlar" falan diyorlar. Gözümüzü açamadık millet olarak. "PES gerçeğe en yakın futbol oyunu", "Elano ligin en iyisi", "Rijkaard deha teknik direktör" gibi laflarla kendimizi kandırıyoruz.

2443blz.jpg

Mitdown Maddes gibi Fifa oynamaktansa, Hard Truck gibi Pes oynamak daha eğlenceli. Serhat sadece Elano konusunda desteklerim seni, kimseye fikrini sabitlemek zorunda değilsin, o tarz konuşmana gerek yok.

Geri
Üst Alt