Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

@Mert,Forumdonanimdaki PS dükkanları sahipleri,5-6 ekim gibi çıkacağını söylüyodu emin misin ?

abicim ben 30 eylülü bekliyorum çünkü fm 2011 çıkıyor :D

30 Eylük çok ama çok kesin açıklanmış bir tarih değil beyler. Benim düşüncem Ekim'e sarkacak. Çünkü 2010'un çıkış tarihi 2009 Kasım'dı. Bunu bu kadar erken çıkarcaklarını düşünmüyorum. 30 Eylül'de demosu yayınlanabilir.

30 Eylük çok ama çok kesin açıklanmış bir tarih değil beyler. Benim düşüncem Ekim'e sarkacak. Çünkü 2010'un çıkış tarihi 2009 Kasım'dı. Bunu bu kadar erken çıkarcaklarını düşünmüyorum. 30 Eylül'de demosu yayınlanabilir.

15 Eylül demo için kesin tarih. Tam sürüm ise Türkiye'ye Kasım'ın başında gelir.

@Sercan,yanlışın var sanki ben onu ekim ortası gibi falan hatırlıyorum.Demoda bence 1-2 hafta öncesindende açıklanır yani ekim başı yada eylül sonu gibi

15 Eylül demo için kesin tarih. Tam sürüm ise Türkiye'ye Kasım'ın başında gelir.

Kasım olmasa bile Ekim ortası olur bence de.

@Sercan,yanlışın var sanki ben onu ekim ortası gibi falan hatırlıyorum.Demoda bence 1-2 hafta öncesindende açıklanır yani ekim başı yada eylül sonu gibi

Haklısın sanırım ben Kasım'da aldığım için öyle aklımda kaldı, Ekim 10-15 civarı çıktı piyasaya.

15 Eylül'de demo çıkıyor gençler,tasaya gerek yok :D Umarım bir kaç tane daha other league takımı vs. eklerler,top-class takımlarla oynamak bir yerden sonra çok bayıyor. Copa Liberdatores kral oldu o konuda.

Kasım olmasa bile Ekim ortası olur bence de.

Haklısın sanırım ben Kasım'da aldığım için öyle aklımda kaldı, Ekim 10-15 civarı çıktı piyasaya.

ABD'de 26 Ekim'de satışa sunulacağı için Kasım başı dedim. ABD'den 1 hafta sonra elimizde olur.

ABD'de 26 Ekim'de satışa sunulacağı için Kasım başı dedim. ABD'den 1 hafta sonra elimizde olur.

Ha pardon, ABD'de 26 Ekim'de satışa sunulacağı kesin ise dediğin doğru Kasım'ı bulur. Avrupa daha geç oluyor maalesef.

Pes 2010'da takımım Juventus'tu. Ama en sevdiğim üç oyuncu; Cannavaro, Diego ve Giovinco'nun gidişinden sonra takımdan soğudum. Milan çok fena olucak Pes 2011'de. :)

Önceden PS Cafelerde,10 televizyona baksanız 9'u Real-Barcelona(ManU) olurdu.Şimdi,Milan-Schalke görürseniz şaşmayın :)

Önceden PS Cafelerde,10 televizyona baksanız 9'u Real-Barcelona(ManU) olurdu.Şimdi,Milan-Schalke görürseniz şaşmayın :)

Bundes LigA olacak mı olmayacak diye biliyorum şu ligi neden koymadıkları na da anlam veremiyorum Libaertodores i koyarlar ama :D bir merak ettiğim konuda Türk takımlarından hangileri olacağı Gs-Fb-Bjk olacağı kesinde 2010 da Sivas vardı şimdi de büyük ihtimal Bursa spor olur.Ama Trabzon sporu yapmalarını çok isterim Yattara yla şov yapardım :D

Dün bi sitede gördüm 7 ekimde çıkıyor yazıyodu

Bundesliga takımları var mı acaba?

Geri
Üst Alt