Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Aga iki pas yapamıyorsun oyunda :D :p

Şeyine sokuyorlar topu :D (Aziz mode on :D)

Stadyum atmosferide 2006'dan beri ayni. Stadda sanki zombiler bagiriyor. :asd:

Benim gibi Pesseverlerden Pes 2011'in demosunu beğenmeyen var mı?

Barcelona mı aşırı iyi acaba? Pas futbolunun kralını oynuyorum. Hız falan da arttırmadım hiç. :bgking1:

Yiyorsa oyna o stadyumda. Çok ürkütücü. :evilsmile:

:asd: :asd:

Insan en azindan onu degistirir yahu. Zaten dogru dürüst lig felanda yok oyunda. Bari atmosferi biraz gelistirin, o konuda bile Fifa'nin cok cok cok gerisindeler.

Fifa'da mesela rakip oyuncular topu alinca aninda islik sesi geliyor seyircilerden. Yada penalti atislarinda kale arkasinda olan seyircilerin sevinclerini felan görebilirsiniz.

2009'da Old Trafford'da "Kürt Ahmet" diye tezahurat yapıyorlardı :D

:haha: :haha:

Top balonlaşmış yahu, şutlar dağlara taşlara gidiyor. Onun dışında çok kolay fauller çalınıyor. Kaleciler gene mal mal hatalar yapıyor, heriflerde oyun zekası diye birşey yok. Topa kayma işini biraz daha düzeltmişler, daha bir güzel olmuş. Zamanlamayı ayarlayıp kaydın mı, top sende. Oyuncuların topla dönüşleri falan aynı, çok ağır dönüşler yapıyorlar ve pas trafiği bozuluyor. Hele Pique, herif g.tünü kaldırana kadar rakibe topu kaptırıyor. :D

Not: Bi de, her havadan gelen topa voleyle vuruyorlar. Nedir bu vole aşkı arkadaş. :D

Aga daha o kadar oynadım 1 tane yerden şutum yok oyuncuların hepsi Sabri kesildi hepsi dağa taşa gidiyor şutların :o

Takım siliniyor mu?

Yok silinme yok.Sadece Barça ve Bayernin yerine burdaki takımlardan istediğini koyabilirsin.Barça ve Bayerni geri istiyorsan getirebilirsin.

145e2465.png

Team 1:

Team 2:

Buralara istediğin takımların numarasını yazıcaksın tabi bu eski yamanın ordaki takımın numarası kaçsa artık.

Kurulumda:''pes_hio.exe'' Dosyasını ''C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO '' dizinine atın yada oyunu nereye kurduysanız.Sonra ''pes_hio.exe'' dosyasını çalıştırın.

Yok silinme yok.Sadece Barça ve Bayernin yerine burdaki takımlardan istediğini koyabilirsin.Barça ve Bayerni geri istiyorsan getirebilirsin.

145e2465.png

Team 1:

Team 2:

Buralara istediğin takımların numarasını yazıcaksın tabi bu eski yamanın ordaki takımın numarası kaçsa artık.

Kurulumda:''pes_hio.exe'' Dosyasını ''C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO '' dizinine atın yada oyunu nereye kurduysanız.Sonra ''pes_hio.exe'' dosyasını çalıştırın.

Beyler indirmeyin bende şimdi denedim afs explorerdan falan bişeyler yapcakmışız.Eskisi gibi değil kurulumu:asd:

Beyler indirmeyin bende şimdi denedim afs explorerdan falan bişeyler yapcakmışız.Eskisi gibi değil kurulumu:asd:

Ben yama eklemenin ustasıyım oyuna. :D

Game Graphic Studio, AFS Explorer hepsini kullanırım da demo için değmez. :D

Geri
Üst Alt