Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Ulan o değil de, Robben'e bile çalım atamıyorum. Çalım atmak çok zor artık, Messi en fazla 2 kişiyi geçiyor. :sad007:

Bence oyuncular daha hızlı dönüyor artık. KEndi etrafımda 360 derece dönebiliyorum Ayhan gibi. :D

Maç yaparken tribünden sahaya atladılar oyunda:asd:

2 Gündür aralıksız oynuyorum artık alıştım sadece şutlarda sorun yaşıyorum

Lan yerden şutum yok :D

Ayrıca bu oyunda plase vurulmuyor,Pes 2010'da R2 tuşuna basılı tutup şuta basınca plase vuruş yapıyordu , bunda basınca dağlara taşlara vuruyor :D

Paslarda artık hiç sorun yaşamıyorum 90 dakika orta sahada top çevirebilir.

Bu oyunda Frikikden gol atmak inanılmaz kolay,Hamit ile 3 tane frikik golüm var.Biri 19 metreden biri 20 küsürlerde biri 33 metre :) Yani her yerden atıyor.

Ayrıca Frikiklerde 2010 a göre topa çok fazla faso verebiliyorsun.

Bu arada bilgisayarla filan oynamayı bırakın :D kendinizi geliştiremezseniz,çok kolay onlar

Play station da yada konsolunuz varsa mutlaka iyi bilen biri ile iki kişilik oynayın.

Çalım atmak olayına gelirsek,hızlı koşmayı fazla kullanmazsanız kolay çalım atarsınız.

Artistlik hareketler konusuna gelince R Analogunu kullanarak yapabilirsiniz.

tanıtım videosunda ki Messi'nin topu havaya kaldırma hareketini yaptım bir kaç kere ama tam çözemedim henüz. - o hareketi yapmasa bile başka birşey mutlaka yapıyor -

Benden bu kadar,şut olayınıda çözebilirsem yazarım

Renktaşlar oyunu indirdim şimdide setupa tıklayınca error veriyor :o

2 Gündür aralıksız oynuyorum artık alıştım sadece şutlarda sorun yaşıyorum

Lan yerden şutum yok :D

Ayrıca bu oyunda plase vurulmuyor,Pes 2010'da R2 tuşuna basılı tutup şuta basınca plase vuruş yapıyordu , bunda basınca dağlara taşlara vuruyor :D

Paslarda artık hiç sorun yaşamıyorum 90 dakika orta sahada top çevirebilir.

Bu oyunda Frikikden gol atmak inanılmaz kolay,Hamit ile 3 tane frikik golüm var.Biri 19 metreden biri 20 küsürlerde biri 33 metre :) Yani her yerden atıyor.

Ayrıca Frikiklerde 2010 a göre topa çok fazla faso verebiliyorsun.

Bu arada bilgisayarla filan oynamayı bırakın :D kendinizi geliştiremezseniz,çok kolay onlar

Play station da yada konsolunuz varsa mutlaka iyi bilen biri ile iki kişilik oynayın.

Çalım atmak olayına gelirsek,hızlı koşmayı fazla kullanmazsanız kolay çalım atarsınız.

Artistlik hareketler konusuna gelince R Analogunu kullanarak yapabilirsiniz.

tanıtım videosunda ki Messi'nin topu havaya kaldırma hareketini yaptım bir kaç kere ama tam çözemedim henüz. - o hareketi yapmasa bile başka birşey mutlaka yapıyor -

Benden bu kadar,şut olayınıda çözebilirsem yazarım

Bendeki iki joystick de bozuldu. Analog stick için num lockun altındaki tuşları kullanmak gerek. :D

@ Aydın,

Olmadı :D

@ Kadir

Olm ben gol atamıyorum oyunda :D :p Kafa golü hepsi, yeden vurunca dağlar taşlar :p

Aga Messi / Alves çizgiye in orta aç gol :D :asd: De gol yok oyunda, yerden plase falan :o

En son İbra'yla çalım atarken parmağım yanlışlıkla D'ye değdi, o da gol oldu :o

Ben muz ortalar açıyorum, kafayı vuramıyorum genelde. :D

Ama gol atamak zor gerçekten. Karşı karşıya kaç tane kaçırdım. Kaleciler başarılı. :)

Renktaşlar bir yardımcı olun.Setup hata veriyor ne yapmam gerek :o

adszqhd.png

En üst seviyede farklı aldığım galibiyet:asd::lol:

Geri
Üst Alt