Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Gökkuşağı hareketi. Onu yapmak kolay. L2 + 2 kere R analog tuşuna basıyorsun. :D

Ben Marsilya ruletini yapamıyorum artık. :sad007:

Hareketin kısayolunu sen ayarlayabiliyorsun yahu.Ben analogu sağa itiyorum L1'e basıyorum ilk önce Brezilyalı Ronaldo'nun topun üstünden atlama hareketini yapıyor üst üste,sonra gökkuşağı hareketi,sonra da marsilya ruleti.

Rakip rencide oluyor.:D

bu oyunu insan oynuyor oynuyor sıkılmıyor :D Bir joystick almak farz oldu

PS3 almak şart oldu.Bu oyunları sistemim full detay kaldırmıyor.Sistemi yenilemeye kalksam anakart-ram-ekran kartı-işlemci değiştireyim derken PS3 parasına denk gelcek.En iyisi PS3 almak

Hareketin kısayolunu sen ayarlayabiliyorsun yahu.Ben analogu sağa itiyorum L1'e basıyorum ilk önce Brezilyalı Ronaldo'nun topun üstünden atlama hareketini yapıyor üst üste,sonra gökkuşağı hareketi,sonra da marsilya ruleti.

Rakip rencide oluyor.:D

Anladım. Daha kolaylaştırabiliyorsun demek ki hareketleri yapmayı. Güzel o zaman. Ben hiç denemedim. Bendeki gamepadler de bozulmuştu. Yenisini alayım bari. :p

Klavyeden zor yapılıyor çünkü. Akrobat olman gerekiyor. :asd:

Ben Pique ile yaptım gökkuşağı hareketini. Herkesin yapabilmesi saçma olmuş. :D

Anladım. Daha kolaylaştırabiliyorsun demek ki hareketleri yapmayı. Güzel o zaman. Ben hiç denemedim. Bendeki gamepadler de bozulmuştu. Yenisini alayım bari. :p

Klavyeden zor yapılıyor çünkü. Akrobat olman gerekiyor. :asd:

sanki smackdown oynuyoruz ne oluyor bu gamepad'lare 3. gamepad'im olacak

ben umudu kestim yüzde 90'da hata verdi abdest aldım besmele çektim başladım bu sefer artık yine olmazsa pes

Oyunda Pique çok abartılmış . :D Top geçirmiyor hiç . 3-4 çalım atabiliyorum Pique ile . Messi ile üst üste 3 çalım atamadım daha . :asd:

Yapamadım özel hareketi :D

O değil de bir gol attım, harükuladeydi ancak hakem saymadı :(

Bu japonlar işi biliyor arkadaş adamlar oyunu elaltından piyasaya soktular daha çok para kıracaklar

Geri
Üst Alt