Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

ilk kez bugün oynayabildim.paslar mükemmel olmuş.istediğin yere atabiliyosun topu artık süper.ilk maçta paso tek pas yaptım:D.ara pasları falan istediğin yere atabiliyorsun çok sevindim ya:D

artık sağdan messiyle yardır,yok soldan cr7yle kaptır git yok pasa dayalı futbol var.çok iyi olmuş çok güzelde iyi olmuş bu paslar..

Pique ile rahat çalım ? :o Bi kere rahatlık olayını boydan kaybediyor, abartmayın beyler. Oyunda herşeyinizi 99 yapsanız boyunuz uzunsa kolay kolay çalım atamazsınız. Pes'in kuralı bu.

Pique ile rahat çalım ? :o Bi kere rahatlık olayını boydan kaybediyor, abartmayın beyler. Oyunda herşeyinizi 99 yapsanız boyunuz uzunsa kolay kolay çalım atamazsınız. Pes'in kuralı bu.

İbrahimovic'in boyu 1.93 . Çok uzun bi oyuncu oyunda . İbra ilede çalım atmak zor mu oluyor ?

Plase Şut butonu + R2 (C) ile oluyor arkadaşlar. Ben öyle goller attım. Ibrahimovic en etkili şut çeken isim Barça'da. Topların balon gibi gittiği ortamda kaleye etkili şutlar atıyor adam. :D

Ben klavyedeki tuş kısayollarını beğenmiyorum. Pas X ya, onu S yaparım her zaman. Orta D, şut da A. Bunları da aralarında değiştiriyorum.

En üst seviyede Bayern'le 3-0 yendim Barça'yı ısınıyorum yavaştan :asd:

Geri
Üst Alt