Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

1b36b07a.jpg

918f90fc.jpg

711b37bc.jpg

Arkadaşlar Oyuna Atmak İçin Gerekli Olan Tüm Aşamaları Bitirdim. 3 Gündür Gece Gündüz Bununla Uğraşıyorum. Bugün Oyundan Resimler Gelebilir. En Az Sizler Kadar Bende Heyecanlıyım. Diğer Bir Önemli Gelişme de Stad Hem Pes 2010'a Hem Pes 2011'e Eklenebiliyor.

Hasan Aktaş

1b36b07a.jpg

918f90fc.jpg

711b37bc.jpg

Arkadaşlar Oyuna Atmak İçin Gerekli Olan Tüm Aşamaları Bitirdim. 3 Gündür Gece Gündüz Bununla Uğraşıyorum. Bugün Oyundan Resimler Gelebilir. En Az Sizler Kadar Bende Heyecanlıyım. Diğer Bir Önemli Gelişme de Stad Hem Pes 2010'a Hem Pes 2011'e Eklenebiliyor.

Hasan Aktaş

Süper olmuş. Yükleriz artık. :D

1b36b07a.jpg

918f90fc.jpg

711b37bc.jpg

Hasan Aktaş

reis sana ne kadar rep versek az

oyuna hiç b.k atmayın fifacılar adam gibi pas yapamıyorsunuz oyun zor diyorsunuz alışmışsınız messiyle ronaldoyla gitmeye pas yapmak zor geliyor tabii ben şahsen her maç en az 4-5 gol atıyorum top playerda atamıyorsanız sizin sorunununz oyunun değil inanmayana kanıtlayabilirim maçı videoya alarak

Sizde de çok oluyor mu bilmiyorum ama artık her ortayı q7 trivelası şeklinde açmaktan gına geldi aga bu ne ya İniesta'sından Fildişi'sine hepsi böyle orta açar mı :D

oyuna hiç b.k atmayın fifacılar adam gibi pas yapamıyorsunuz oyun zor diyorsunuz alışmışsınız messiyle ronaldoyla gitmeye pas yapmak zor geliyor tabii ben şahsen her maç en az 4-5 gol atıyorum top playerda atamıyorsanız sizin sorunununz oyunun değil inanmayana kanıtlayabilirim maçı videoya alarak

Lafın bana sanırım da Fifacı filan değilim,senelerdir Pes oynarım bana anlatma oyunu.:asd:Messi'yle Ronaldo'yla bu oyunda da alıp gidiyorum ben sen merak etme.Senin 4-5 gol atman da beni zerre ilgilendirmiyor.Ben oynadım ve görüşlerimi yazdım bu kadar basit.

1b36b07a.jpg

918f90fc.jpg

711b37bc.jpg

Hasan Aktaş

Sadece bu yama için PES alınır, gördüğüm en gerçekçi kullanıcı yapımı stad :) :yenieek:

[video=youtube;fExFIGiH_fw]https://www.youtube.com/watch?v=fExFIGiH_fw[/video]

Oyundaki takimlar. Bursa ve Trabzon yok.

Bugün Bomba gibi bir gol attım.

İbrahimovic ile "İlhan Mansız hareketi" yapıp top yere inmeden vole vurdum,gol oldu !

Elimde bir kanıt yok ama size nasıl yapıldığını söyleyebilirim.

L2 tuşuna basılı tutup,R Analogun ortasına 2 defa tıklatıyoruz.

L2 tuşuna basılı tutup,R Analogunu sağa sola oynatırsak abuk subuk hareketler yapıyorlar :D Hepsi harika hareketler.

Bu oyun analogsuz oynanmaz gençler :D

İbrahimovic ile "İlhan Mansız hareketi" yapıp top yere inmeden vole vurdum,gol oldu !

L2 tuşuna basılı tutup,R Analogunu sağa sola oynatırsak abuk subuk hareketler yapıyorlar :D Hepsi harika hareketler.

Gökkuşağı hareketini (İlhan Mansız hareketi) analogsuz kaç kere yaptım ben. Kaldırdığın topla kendine asist yapabilirsin. :D

Bağlı çalım denen yeni özellikle de arka arkaya 4 hareketi kolay tuş kombinasyonlarıyla yapabiliyorsun. Ama yine de gamepad gerekli bence. :)

Demolara bakip oyun degerlendirmek cok dogru olmaz.Demolar zaten programlarin beta surumu gibidir,onceden verilir ki kullanicilar oynayip yapimcilarin goremedigi hatalari bildirsin,oyun cikmadan mumkun oldugunca hata giderilsin.Hatalari buraya koyacaginiza bildirseniz daha iyi olur :)

Fraps yok mu :lol:

Oyunun full versiyonu çıktı mı arkadaşlar? Son gelişmeleri pek takip edemedim.

Geri
Üst Alt