Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

teşekkürler bir de ps3 de oynarken görüntüler geçişlerde flu gibi neden böyle :(

tanıtım videosunu geçemiyor muyuz ps3 te biri yardım atsın yahu :o

87548727.jpg

90698855.jpg

71348769.jpg

79746871.jpg

52933374.jpg

12959613.jpg

25160846.jpg

18221150.jpg

bağlı çalımları klavyeden yapmakta mümkün.L1 tuşu default ayarlarda Q oluyor.Q-F Q-Shift, gayet rahat.zaten 4 tane birden tuş atamaya gerek yok.oyunu gerçekçiliğinden çıkaran hareketler olmuş biraz.bu hareketler daha çok online modda lazım olacak.online oynamaya başladıktan sonra daha çok çalışmak gerekir

Hasan Aktaş olayı aşmış ! Helal olsun

ilk maçımda 2-1 yenilmeme rağmen çok beğendim.Tam anlamıyla mükemmel.. :D

Şu oyundaki takımların videosunda Chivas yok.Demoda var oyunda yok.Halbuki 40 tane falan Güney Amerika takımı vardı. Nerede bunlar.

Hazırlık maçı yapılır ama herhalde o takımlarla. Ben severim adı şanı duyulmamış takımlarla oynamayı.Misal İnternacinoal'i oynaya oynaya ezberledim baya :D Ronaldo'lu Corinthniası oynamak isterdim.

PES'in zevki zaten güçsüz takımlarla büyük takımları yenmek. MAster League'de sürekli Galatasaray olurum ben. Büyük takımları online oynarken seçiyorum. :)

Aynen.Master Lig'de Saint Ettienne falan alıyordum ben 2010'da. Şu yama çıksın bari çıkar çıkmaz orjinal formalar. Az kaldı bakalım.

Oyunu dün oynama fırsatım oldu ve hakketen çok çok beğendim, eski oyunlarla alakası bile yok. En az FIFA kadar, hatta FIFA'dan bile fazla oynayabilirim çünkü pas sistemi çok gerçekçi olmuş, kamera açısı da bir o kadar muhteşem. Oyunun en bıktıran yönü ise hakemler olmuş. Topu normal kapıyorum her pozisyonda düdüğü öttürüyorlar, umarım full versiyonda olmaz bu hatalar.

Fifa da hatlar olmasa fifa daha ii ama çok hatalar var

Geri
Üst Alt