Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Kadir o Swench kandırmışlar ibişler :) Onu attım Swench çıktı :) Ulen bir bulamadım ya :(

Valla 1-2 saat sonra oyuna kavusuyorum:D

Banada iyi bir torrent linki verebilecek varmı ? Türkçe olursa iyi olur :)

Başka bir link daha buldum Türkçe menü için. Full oyun linkleri falan da var. İsteyen PM atsın bana.

Fifa 11 den sonra hiç beğenmedim.

Spiker zaten Ingilizce,yillardir Ingilizce oynadiginiz oyunun neden Turkce'si icin bu kadar ugrasiyorsunuz ki? :=

Camp Nou'da Turkish Airlines reklamı var

Oyunda çalım atamayan Messi var beyler.:o98 overral vermişsiniz bırakında iki çalım atalım yardıralım ulan.

Oyun nasil beyler?

Ve ps3 icin Türkiyede nezaman satisa sunuluyor ve fiyat ne kadar?

Abi bu oyunu oynamaktan haz alıyorum bukadar güzel yapmışlar gerçekten müthiş. Chealse ile şampiyonlar ligini aldım hiç save yapmayarak. Verkaçlar müthiş , vuruşlar harika , ara paslar zaten üstüne tanımam. Chealse'i manyak yapmışlar ama Drogba yıkılmıyor :) Kısacası harika oyun bir başladım saat 16.00 da daha yeni çıktım oyundan bırakamıyorsun alıştığın zaman harika.

Abi bu oyunu oynamaktan haz alıyorum bukadar güzel yapmışlar gerçekten müthiş. Chealse ile şampiyonlar ligini aldım hiç save yapmayarak. Verkaçlar müthiş , vuruşlar harika , ara paslar zaten üstüne tanımam. Chealse'i manyak yapmışlar ama Drogba yıkılmıyor :) Kısacası harika oyun bir başladım saat 16.00 da daha yeni çıktım oyundan bırakamıyorsun alıştığın zaman harika.

Galatasaray nasıl hacı ? :D ondan bahset sen bize

Geri
Üst Alt