Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Şimdi kurdum ve şunu söylemeliyim ki; demosundan on kat daha güzel. :)

messi'nin bile çalım atamadığı oyun. :o

güzel bir link varsa alabilirmiyim bu arada ?

Lan biri Arda'nın Emre Çolak'ın,Mesut Özil'in,M.Topal'ın filan güçlerini yazsın :D çatlayacam

Pro evolotion soccer yani dünyanın en iyi futbol oyunu galatasaraya hiç önem vermiyor bunun da sebebi biziz kaç senedir avrupada doğru dürüst yokuz barosun yüzü 3 senedir aynı :(

oyunun linkiiiiiiii :o

Baros hala uzun saçlı mı ? :D

Kardeşim almış oyunu. Bu sene orijinal almadım nedense. Online modu beni yeterince kanser etmişti. :D

Oyun Fransızca ve Almanca seçenekleriyle geldi. Türkçe paketini bulana kadr imanım gevredi ama buldum sonunda. Spiker yamalarıyla uğraşırım artık. :p

Mehmet Topal'ın gücü 74, master lig oynarken Atletico Madrid'i almıştım, Valencia ile karşılaşırken farkettim. :) Bu arada bu fransız spikere uyuz oldum. Arada bir; "lülülü" diyor. :)

Mehmet Topal'ın gücü 74, master lig oynarken Atletico Madrid'i almıştım, Valencia ile karşılaşırken farkettim. :) Bu arada bu fransız spikere uyuz oldum. Arada bir; "lülülü" diyor. :)

büüüt de diyordur gol olunca :asd:

Ben birkaç spiker paketini indireceğim. Değişmeli geçerim herbirine. :D

Ronaldo ile oynamayı özlemişim be :) Corintihas'ı aldım Libertores kupası oynuyorum :)

Carlos ile bir gol attım akıllara zarar 40 metre felan soldan bir çaktım kalecinin solundaki çatala girdi top . Top muz gibi gitti :) Video çekicem.

Ben Arsenal'ı aldım :) Karşı takım Galatasaray :)

1-2 yenildim :D Bende gölü Diaby attı :) GALATASARAY'da golleri Barış Özbek ve Mustafa Sarp attı :D

Geri
Üst Alt