Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Dün fifayı indirdim oynadımda pes bu haliyle bile fifadan iyimiş harbi pes dogrusu:D

Oyunu pozisyona girmek zor diye oynamak istemeyenler var. Oyunda her zaman fark attıktan sonra zaten zevki kalmıyor oyunun. Ama bazıları için öyle değil galiba.

Master lige başladım..İlk haftalar çok zorlandım..Sonra ya oyun kolaylaştı yada ben öğrendim Fb ye 5 tane attım 60 dk ya kadar (maçları 10 dk oynuyorum),sonra sigorta attı :)

posizyona girmek zor değil aksine çok daha etkili ataklar yapabiliyorsunuz. bireysel oynayan biri için bu oyun berbat ötesi olmuş yorumlarını sık sık duyabilirsiniz ama aksine takım oyununu iyi oynayan biriyseniz çok eğlenceli dakikalar geçireceğiniz bir oyun olmuş

Pozisyona girmek zor mu? Kim dedi onu? Aksine pozisyona girmek çok kolay.En kötü yapıcağın şey arapas at.Rasgele hiç bakmadan, neredeyse her arapas kesin pozisyon oluyor :)

Dün gittiğim PS3 kafede oynadım. Mükemmel olmuş. Baya zorlaştırılmış ve oyuncular ne dersen yapıyor. Yani çapraza pas atsan orada adam yoksa bile gidiyor. Fauller çok gerçekçi olmuş. Oyuncuların düşüşleri vs. Bayıldım oyuna. :)

Dün gittiğim PS3 kafede oynadım. Mükemmel olmuş. Baya zorlaştırılmış ve oyuncular ne dersen yapıyor. Yani çapraza pas atsan orada adam yoksa bile gidiyor. Fauller çok gerçekçi olmuş. Oyuncuların düşüşleri vs. Bayıldım oyuna. :)

Adamlar her düşüşünde 279 takla atıyor olm nesi gerçekçi onu abartmışlar biraz :asd:

Oyunu pozisyona girmek zor diye oynamak istemeyenler var. Oyunda her zaman fark attıktan sonra zaten zevki kalmıyor oyunun. Ama bazıları için öyle değil galiba.

Master Lig'de Atleticto Madrid'i aldım. İlk 10 maçta bayağı zorlandım ama ondan sonra her maçta fark atmaya başladım. Oyuna biraz alışmak lazım. Ayrıca teknik direktör ayarlarında takımını ofansif oynatabiliyorsun, onu ayarladım artık gol atmak daha kolay hale geldi. Özellikle stoper oyuncularımın forvet hattına attığı uzun paslarla bayağı gol attım. :)

Become a legend , ne yapsam 11'e almıyordu 2 uefa maçında 18'e bile almadı , en çok kızdığım nokta da 60lardan sonra oyun dursa oyuna girecem ama 88 ya da 90 da duruyor ve top ayağıma değmeden oyun bitiyordu ben de sinirlendim ilk 11 başladığım bu maçta seviyeyi düşürdüm , deplasmanda Romayı delik deşik ettim haydi şimdi almasında göreyim :lol::lol:

Become a legend , ne yapsam 11'e almıyordu 2 uefa maçında 18'e bile almadı , en çok kızdığım nokta da 60lardan sonra oyun dursa oyuna girecem ama 88 ya da 90 da duruyor ve top ayağıma değmeden oyun bitiyordu ben de sinirlendim ilk 11 başladığım bu maçta seviyeyi düşürdüm , deplasmanda Romayı delik deşik ettim haydi şimdi almasında göreyim :lol::lol:

Beyler adam Abel Xavier :D

Pozisyona girmek çok kolay gerçekten. Ama gol atmak zor. Ceza sahasından özellikle. Nasıl vurursam vurayım dağlara taşlara.

Ama oyunun paslarına hayran kaldım. Şansla bir gol atıp ardından sürekli pas yapıyorum. Pas yapmak gol atmaktan daha fazla zevk verir hâle gelmiş bu oyunda.

Pozisyona girmek çok kolay gerçekten. Ama gol atmak zor. Ceza sahasından özellikle. Nasıl vurursam vurayım dağlara taşlara.

Ama oyunun paslarına hayran kaldım. Şansla bir gol atıp ardından sürekli pas yapıyorum. Pas yapmak gol atmaktan daha fazla zevk verir hâle gelmiş bu oyunda.

Eğer önünde, yanında bir oyuncu varsa öyle vurur. Ya boştaki arkadaşına ver ya da çok yumuşak bas. :)

Eğer önünde, yanında bir oyuncu varsa öyle vurur. Ya boştaki arkadaşına ver ya da çok yumuşak bas. :)

Olmuyo yine de :) Kaleciyle karş karşıya dokundurup çekiyorum elimi bir de bakıyorum top uçmuş. Gol atarsam da mutlaka üst direğe yakın yerlere atıyorum. Direğe çarpıp giriyor :) Sanırım 5-10-15-20 küsür maç daha yapıp iyicene alışmam lazım

Geri
Üst Alt