Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Eğer önünde, yanında bir oyuncu varsa öyle vurur. Ya boştaki arkadaşına ver ya da çok yumuşak bas. :)

Güçsüz takımları seçip oynayınca pozisyona girmek zorlaşıyor. Ya da lisans yamasında zorlaştırmışlar. Fener'e karşı Galatasaray'la oynuyorum. Adamlar şiir gibi top oynuyor. Güiza'yı tutamıyorum. Niang'a yetişemiyorum. Çoğunlukla zar zor yeniyorum. Bazen fark atıyorum. Beni yendikleri de oluyor. :D

Olmuyo yine de :) Kaleciyle karş karşıya dokundurup çekiyorum elimi bir de bakıyorum top uçmuş. Gol atarsam da mutlaka üst direğe yakın yerlere atıyorum. Direğe çarpıp giriyor :) Sanırım 5-10-15-20 küsür maç daha yapıp iyicene alışmam lazım

Dediğim gol atman için değil, yumuşak bastığında top kaleciden dönüyor, sonra tamamlıyorsun.

Hacı ben leblebi gibi gol atıyorum. Barcelona'yı 3-0, Real Madrid'i 6-2 yendim. Atletico Madrid'te 18 yaşında Keko diye bir oyuncu var, Reyes'i kesip, onu koyuyorum adam her pozisyondan gol atıyor. Messi ile atamadığım çalımları onunla atıyorum. :)

(Amatörde oynamıyorum yanlış anlaşılmasın. :))

Dediğim gol atman için değil, yumuşak bastığında top kaleciden dönüyor, sonra tamamlıyorsun.

Hacı ben leblebi gibi gol atıyorum. Barcelona'yı 3-0, Real Madrid'i 6-2 yendim. Atletico Madrid'te 18 yaşında Keko diye bir oyuncu var, Reyes'i kesip, onu koyuyorum adam her pozisyondan gol atıyor. Messi ile atamadığım çalımları onunla atıyorum. :)

(Amatörde oynamıyorum yanlış anlaşılmasın. :))

Gol atmak bana da zor gelmiyor. Girdiğim pozisyonların çoğunu atabiliyorum bazen.

Güçsüz takımları seçip oynayınca pozisyona girmek zorlaşıyor. Ya da lisans yamasında zorlaştırmışlar. Fener'e karşı Galatasaray'la oynuyorum. Adamlar şiir gibi top oynuyor. Güiza'yı tutamıyorum. Niang'a yetişemiyorum. Çoğunlukla zar zor yeniyorum. Bazen fark atıyorum. Beni yendikleri de oluyor. :D

Atletico Madrid pek güçlü sayılmaz. Alışkanlık olmuş Pes 5'ten beri Master Lig'de Atletiyi seçiyorum. Başlarda zorlanarak kazanıyordum, bazen kaybediyordum ama alışınca gol atmak kolay oluyor. :)

Gol atmak banada zor gelmiyor da ceza sahası dışından atamıyorum hiç .. (:

Raul Garcia ile hep uzaktan vuruyorum. Adam hep 90'a çakıyor. :)

Atletico Madrid pek güçlü sayılmaz. Alışkanlık olmuş Pes 5'ten beri Master Lig'de Atletiyi seçiyorum. Başlarda zorlanarak kazanıyordum, bazen kaybediyordum ama alışınca gol atmak kolay oluyor. :)

Sırf Agüero ile Forlan yeter. Ben PES 2010'da bu ikili sayesinde ŞL modunda kupayı aldım. Oynayışı çok zordu gerçekten. :D

Valencia'da ki Dominguez harika çakıyor.

Hocam penaltilar deli ediyor beni. :D

Olm Pes 2010'da penaltı golüm yok la.2011'de aynısı.Öğretedurun :D

Geçen bir arkadaş yazmıştı Sercan olması lazım ya rezalet sistemi var .Yukarıya basınca sola vuruyormuş , aşağı da sağa :D Yaptım oldu antremanda deneyebilirsiniz :lol:

Ama buna rağmen kardeşimle penaltılara giden maçımız 1 0 bitti 10 pk'den biri gol oldu o da ortaya atılan topun kalecinin altından girmesiyle :lol:

Onu yapıyorum zaten de kötü oluyor :D 2011'deki kaleci akıllı.Sağa ve sola atamadım hiç:D

Penaltıları bana sorun beyler.Analogu sağ tarafa çevirip şuta basınız.

Penaltılar 2010 itibariyle sistem değiştirdi. Yukarı-aşağı, sağ-sol olarak işliyor. Sağ-sol ise yukarı-aşağı olarak.

Panaltı atarken yukarı tuşu sol , aşağı tuşu sağa atar.

Örnek vermek gerekir ise : Şut tuşuna sadece bir kere basıyoruz (kısa bir basış) sonra yukarı tuşuna (sola atacaksan ) 2 sn e basarsan tam köşeye atar. Hiç kaçırmadım daha penaltılarda.

Aynen penaltı yapıp gol yemiyoruz 2 kişi oynarken zevkli oluyor :D

Geri
Üst Alt