Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Adam takım oyunu demiş siz Pes diyorsunuz.:D Fifa'yı dene bence.

Adam takım oyunu demiş siz Pes diyorsunuz.:D Fifa'yı dene bence.

Pes oynamadıgın belli oluyor. Pes te tek basına diğer kaleye gidemiyorsun ki ha amatör de gidersin dersen haklısın onu fifa da da yaparsın ama PES te hele ki orta düzeyde tek kişi ile karşı kaleye gitmen zor. karsı kaleye takım oyunu ile gidersin paslaşarak gidersin. fifacıysan git fifa konusunda öv oyununu..

tek gercek var PC de PES Konsol da Fifa iyi ama ben hem PC hem konsol da da PES oynamayı seviyorum.... bu bana yeter..

arkadaşlar kadro ayarlama menüsü rezalet olmuş bence eskisi daha rahattı

Asıl sizin Fifa'yı oynamadığınız belli,asıl takım oyunu Fifa'da.

Cevaplara bakarak ilk tercihim PES oldu. Şu anda kuruyorum oyunu. Fifa'yı da deneyeceğim önümüzdeki hafta.

Sen Fifa da profesyonel de bile tek basına kaleye gittiğin icin sorun yok ama PC basında futbol oyununu takım oyunu oynamak zorunda birakan tek başına gidemeyecegin bir oyun var o da PES tir. Fifa da takım oyununu oynarsın kendin paslaşarak ama fifa seni takım oyununa zorlamıyordur. Bu da senin kolayına geliyor. Hemen kaleye gidip gol atmak. Bu bana hiç zevk vermez. Oyun dediğin oynarken zevk vermesi lazım. Kazanmıssın, kaybetmissin ama sonunda zevk vermiş olması benim için önemli. Ben Fifa dan hic zevk almıyorum.

FIFA kadar berbat oyun yok . O oyunu sevip bu oyunu sevmeyenler gelip burada laf atmasın yoksa KONAMI carpar adamı. Gidin FIFA oynayın siz takılın kendinize göre sevinin salak salak goller atınca :) Balon topla ,pas atın arkadaşınıza istediğiniz yere atın topu nede olsa butun herkesin ayağına yapışıyor top . O top nasılsa artık kimsenin ayağından aştığını görmedim =)

4 maç oynadım kaleciyle karşı karşıya pozisyona giremedim doğru düzgün. Alışması zaman isteyen bir oyun. Tamamen takım oyununa dayalı olmuş. Tribünlerden gelen sesler oldukça güzel. Ama pas sistemi özellikle de ara pas sistemi konsol için tasarlanmış, klavye ile istenilen şekilde atılamıyor top.

FIFA kadar berbat oyun yok . O oyunu sevip bu oyunu sevmeyenler gelip burada laf atmasın yoksa KONAMI carpar adamı. Gidin FIFA oynayın siz takılın kendinize göre sevinin salak salak goller atınca :) Balon topla ,pas atın arkadaşınıza istediğiniz yere atın topu nede olsa butun herkesin ayağına yapışıyor top . O top nasılsa artık kimsenin ayağından aştığını görmedim =)

Hmmmmmmmmm...

Diğer arkadaşı da kastetmiştim ben.

Ana Lig'de maç yaptıkça gelişiyorsun. İnanılmaz pas yapıyorum. Real'de forvete Forlan'ı aldım, sol kanatta da Robben var ve ikisi yardırıyorlar :D :p

Zanetti ile De Rossi'yi de aldım. İyi yoldayım :p

Ana Lig'de maç yaptıkça gelişiyorsun. İnanılmaz pas yapıyorum. Real'de forvete Forlan'ı aldım, sol kanatta da Robben var ve ikisi yardırıyorlar :D :p

Zanetti ile De Rossi'yi de aldım. İyi yoldayım :p

Berke Ece'ye ne oldu ?

Robben'le Forlan'ı anladım da Zanetti niye ? Ne yapacan o yaşında adamı :)

Bu kitserver nasıl kullanılıyor beyler bir anlatın yav ben anlamıyorum :D

Geri
Üst Alt