Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Aslan forma var mı bizim kitserver ile eklenilecek?

Sağol moruk çok aydınlandım :D

Benim verdiğim linkteki kitserverı oyunun kurulu olduğu KONAMI<Pro Evolution Soccer 2011 klasörünün içine yükle. Kitserver klasörünün içinde example-root klasörü var. Onun içinde de img klasörü var. Onu aç. Hangi img dosyasının içine atılacaksa yama dosyalarını ona göre belirle ve at. Bu kadar. Eğer istediğin img klasörü yoksa sen oluştur ve ismini ver.

Beyler oyunu yeni aldım. :D Ama oyun Fransızca ve Almanca. Spikerde Fransız.

Bunun çözümü nedir ? :o

Edit:Yaptım. :D

-----------------------------------

Şimdiki sorun oyun güncellemesi. :) İlave içeriğe girdiğimde veri güncellemesi kapalı görünüyor. N'apıcam agalar ? :D

Beyler oyunu yeni aldım. :D Ama oyun Fransızca ve Almanca. Spikerde Fransız.

Bunun çözümü nedir ? :o

Edit:Yaptım. :D

-----------------------------------

Şimdiki sorun oyun güncellemesi. :) İlave içeriğe girdiğimde veri güncellemesi kapalı görünüyor. N'apıcam agalar ? :D

Korsan olduğu için yapacak birşey yok.

Efsane Mod'da Genoa'dayım. Şampiyonlar liginde Rakip Barcelona. Barcelona'nın orta sahası aynen şöyle ;

Xavi - Selçuk Şahin - Mesut Özil

Kapattım. Oynamıyorum artık.

Efsane Mod'da Genoa'dayım. Şampiyonlar liginde Rakip Barcelona. Barcelona'nın orta sahası aynen şöyle ;

Xavi - Selçuk Şahin - Mesut Özil

Kapattım. Oynamıyorum artık.

Bende oynamıyorum, onun gibi 1 ton saçmalık var. Messi yedek kalıyor, yerine Pandev oynuyor. Barcelona 1-0 gerideyken sürede 70. dakika flnsa Messi çıkıyor yerine Bojan fln giriyor. Yapay zeka sıfır bile değil eskilerde.

Ben oynarkende mustafa sarp mallorca'daydı :asd:

Hangi birinin sesini kısalım :D Fransız, İspanyol spikerler şiir gibi oluyo da :D

Geri
Üst Alt