Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Ben de Tottenham'dayım BAL modunda. Bir önceki sezonda 52 maçta 27 gol, 22 asist yaptım. Bir türlü Avrupa'da yılın oyuncusu olamıyorum benim istatistiklerime yaklaşabilen oyuncu olmamasına rağmen. :o

Master League'de güçlü takımları seçince zevki çıkmıyor. Böyle düşük seviyedeki bir takımı dünya takımı yapmak daha zevkli oluyor. :)

BAL da Zaragozadayım ama baska takıma transfer olmak istiyorum olamıyorum bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum ?

BAL da Zaragozadayım ama baska takıma transfer olmak istiyorum olamıyorum bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum ?

Ilk sezondamisin ? eger öyleyse ara transfer döneminde teklif gelmiyor aslinda...

sezon sonunu bekle dünyanin en kötü oyuncusu olsan bile herhangi bir takimdan muhakkak teklif gelir..

Evet ilk sezondayım ve transfer dönemindeyim.Bilerek amatöre aldık 3 4 maçta 20 golü geçtim teklif gelsin diye ama yine birşey olmadı.

Ilk sezonun ara transfer döneminde teklif gelmiyor zaten... Sezonu bitirmelisin ozaman gelecek teklifler.. Ilk sezonu bitirdikten sonrada ara transfer dönemlerindede teklifler geliyor...

bi 15-20 dakika beklersen sana nasil istedigin kulüblerden teklif alabilecegini söyliyebilirim... Scout sistemi ile (hile degil kesinlikle)

Ilk sezonun ara transfer döneminde teklif gelmiyor zaten... Sezonu bitirmelisin ozaman gelecek teklifler.. Ilk sezonu bitirdikten sonrada ara transfer dönemlerindede teklifler geliyor...

bi 15-20 dakika beklersen sana nasil istedigin kulüblerden teklif alabilecegini söyliyebilirim... Scout sistemi ile (hile degil kesinlikle)

Ben beklerim burada yardımların için teşekkürler.

İlk 2-3 sezonunda dünyaca ünlü kulüplerden teklif bekleme. Yeteneklerin geliştikçe daha iyi teklifler alırsın. İstatistiklerinin de iyi olması lazım. Scout'unu değiştirerek iyi bir kulübe gitme şansını arttırabilirsin. Daha iyi scoutlar daha fazla maaş alıyorlar. Senin de daha fazla maaş alman gerek bunun için. :)

Bu arada mevkin ve overall rating'in ne?

61584048.png

15148161.png

22995689.png

51963333.png

68715669.png

27993871.png

Dikkat etmeniz gereken kurallar.

1. Bu islemi sadece Ara transfere gelince yapabilirsiniz... Yani sezonun ilk yarisi bitince aktif olur..

2. Sezon yarisina geldiginizde resimlerde gördügünüz gibi gitmek istediginiz takimi sectikten sonra orada Bu kulübü ekle kismi aktif degilse Managerinizin seviyesini yükseltmelisiniz yani en az 2. seviyedeki Manager ile anlasmis olmalisiniz... Oyunun basindaki manager bunu yapamiyor.

Oynama imkanının % 65 olması ile % 87 olması arasındaki fark ne?

Oynama imkanının % 65 olması ile % 87 olması arasındaki fark ne?

65% o takimda ilk 11 cikma sansin daha az... 87% o takimda ilk 11 oynama sansin iyi...

ama o yüzdelerin oyuna hicbir etkisi yok onlari takmayin kafaniza...

ben 10% oynayabilecegim büyük takimlara gittigim halde hep oynatildim yani kisaca onlarin bir etkisi yok oyuna :D

65% o takimda ilk 11 cikma sansin daha az... 87% o takimda ilk 11 oynama sansin iyi...

ama o yüzdelerin oyuna hicbir etkisi yok onlari takmayin kafaniza...

ben 10% oynayabilecegim büyük takimlara gittigim halde hep oynatildim yani kisaca onlarin bir etkisi yok oyuna :D

Ben de ondan dedim. % 10 olan bir takıma gitmiştim, sürekli oynamıştım :)

Benim rating artmıyor artık. Geldim 25 yaşına. 88'de kaldı. Yeterli değil bu efsane olmak için. Bir de yetenek kartlarında kendiliğinden açılan kart yok mu? Bende hiç açılmadı da. Kendi çalışmalarımla 5-6 tane yetenek elde ettim.

Geri
Üst Alt