Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Oyun beli bir süre sonra sıkıyor. Bende diğer böyle düşünen arkadaşlar gibi yeni şeylere yöneldim. Mesela yeni bir master açıp klasik oyunculara da evet dedim. Bir Uefa ve lig 3.lüğünden sonra kurduğum Galatasaray 11'i şöyle :

-------Van Basten (Cruyff)---

Maradona R.Baggio Cruyff (Pele)

--------Gullit Rijkaard---------

A.Cissokho Pasarella Ruggeri Keoman

----------Schmeichel---------

Yedekler : Ian Rush, Sokrates, Klinsman , Beckenbauer, Palmieri

:)

Bu nasıl olur diye celallenmeyin hemen :) Usta görüşmeci açık tabiki. Yoksa mümkün değil. Maradona'yı 2 milyon euroya almak kadar güzel bir şey olamaz :)

Usta görüşmeciyle Ronaldo ve Messi bile rahatlıkla geliyor. Hem klasik oyuncuları boştayken rahatça alabilme imkanın var. George Best ve Eusebio da harika oyuncular. :)

Bu oyun kendi bilindik hali yada resmi güncellemeleriyle oynanmaz. Ben yama kullanıyorum. Spor Toto Super Lig, Bank Asya 1.Lig ve Bundesliga'yı ekliyorum. Ayrıca transfer sezonu yeni bitti ve kadrolar güncellendi. Yakın zamanlarda çok güzel yamalar çıkıcak size de tavsiye ederim. Master Lig ve Efsane Olun modları çok güzel. Birde online oynanabilseydi çok iyi olurdu. GameRanger ile Fifa 11 oynayanlar varsa online rakip olarak beklerim. :)

Messi ile öyle herkesleri çalımlayıp gol atamıyosun artık diyolla.

Messi ile öyle herkesleri çalımlayıp gol atamıyosun artık diyolla.

Çalım atmanın zor olduğu kesin de, Messi veya Ronaldo gibi çevik ve süratli oyuncularla çalım atılabiliyor.

Master League'de 2. Bundesliga takımları bile kök söktürüyor bana. Ne iş anlamadım. :)

Klasik oyuncuları Master Lig'de açarsanız oyunun cılkı çıkar. Tavsiye etmiyorum öyle birşey. Normal oyuncularla devam edin işiniz biraz daha zorlaşıyor. Diğer türlü oldukça basit oluyor herşey.

Klasik oyuncuları Master Lig'de açarsanız oyunun cılkı çıkar. Tavsiye etmiyorum öyle birşey. Normal oyuncularla devam edin işiniz biraz daha zorlaşıyor. Diğer türlü oldukça basit oluyor herşey.

Evet hem alması da daha kolay diğer yıldız oyunculara oranla ve bayağı da güçlü oyuncular. :)

Usta görüşmeciyle Ronaldo ve Messi bile rahatlıkla geliyor. Hem klasik oyuncuları boştayken rahatça alabilme imkanın var. George Best ve Eusebio da harika oyuncular. :)

Best'i görmedim de Eusebio harika cidden. :)

Farklılık arayanlar için bir seçenek klasik oyuncular. Eğer usta görüşmeciyi açmazsanız transferler zor oluyor. Ayrıca kanatları Ronaldo-Rummenige olan bir Madridle oynamak sandığınız kadar kolay olmayabiliyor :) Demek istediğim rakipleriniz de üst düzey oyuncular alıyor.

Oyundan tam anlamıyla zevk almak istiyorsanız We United gibi takımları editleyip -örneğin memleketinizin takımı haline getirip (ben Giresunspor yaptım:) ) - master lig orjinal kadrosuyla oyuna başlamayı tavsiye ederim. Yalnız başlamadan takımınıza güzel bir stad yaparsanız daha iyi olur.

Sadece isimleri düzelten bir yama var mı acaba?

Devre arası orjinal transfer yaması çıktı mı arkadaşlar?

"Efsane Olun" modu çok zevkli ama başta zorlanabilirsiniz ve o yüzden sabırlı olmanız gerekiyor. Ben En İyi Oyuncu seviyesinde oynuyorum. Şuan Manchester City'deyim. Liglerin zorluk dereceleri çok farkediyor. İtalya Seri A'da gol kralı olurken, İngiltere Premier Lig'de gol atmakta çok sıkıntı çekebiliyorsun.

Mevki: Santrafor

Değer: 2.007.800 €

Seviye: 83 (*) Yıldız Adayı

peskariyer800x450.jpg

AMF pozisyonunda 70 üstü overall rating'le oyuna başlayan var mı? CF'de rahat 70 üstü oluyor ama AMF'de zor yahu. 68 falan görmüştüm ben. Şimdiki kariyerime de 63'le başladım. Pek istediğim seviyeye ulaşamadım ama verilerim şöyle:

veriler1.png

veriler2.png

veriler3.png

veriler4.png

Ne zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynasam finalde sürekli İnter'le karşılaşıyorum. Son şampiyon diye böyle oluyor galiba :)

Bende forvetim ama T.Direktör sürekli ortasahada oynatıyor çaresi yokmu beyler?

Bende forvetim ama T.Direktör sürekli ortasahada oynatıyor çaresi yokmu beyler?

Bir de oynayamadığın mevkide oynatan kazma TD'ler var. Sen öyle misin bilmiyorum ama ben santrafor oynayamamama rağmen milli takımda o mevkide oynatılıyorum. :o

Bir de oynayamadığın mevkide oynatan kazma TD'ler var. Sen öyle misin bilmiyorum ama ben santrafor oynayamamama rağmen milli takımda o mevkide oynatılıyorum. :o

Üstelik tek özellikliğim sadece forvet olmasına rağmen ortasahada oynatıyor.Sezon sonunda başka takıma transfer olmayı düşünüyorum.2.sezonum 71 derecem var ama T.Direktör yüzünden 38 dereceyle ortasahada oynuyorum. :)

Üstelik tek özellikliğim sadece forvet olmasına rağmen ortasahada oynatıyor.Sezon sonunda başka takıma transfer olmayı düşünüyorum.2.sezonum 71 derecem var ama T.Direktör yüzünden 38 dereceyle ortasahada oynuyorum. :)

Mevki antrenmanıyla orada oynayabilme yeteneği kazan bence. Ben de kariyerime ilk başladığımda kanat falan oynatılıyordum ofansif orta saha olmama rağmen. Sonradan kanat ve ikinci forvet mevkilerinde oynayabilmeye başladım özel antrenmanla. :)

oyunda frekick nasıl kullanıyor

özel bi yolu var mıdırĞ?

Benim oyuncum 4 sene geriden takip ediyor. Daha önümde uzun bir yol var. 21 yaşında 83 değer iyi o zaman Kadir Safa Karakaş'a göre karşılaştırdığımda ve Inter'de çok iyi bir sezon geçirmiştim 31 gol atarak o yıl en iyi santrafor ödülünü aldım ve gol kralı oldum. Manchester City'de mutlu değilim ayrılıcam sezon sonu. :D

Geri
Üst Alt