Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Benim oyuncum 4 sene geriden takip ediyor. Daha önümde uzun bir yol var. 21 yaşında 83 değer iyi o zaman Kadir Safa Karakaş'a göre karşılaştırdığımda ve Inter'de çok iyi bir sezon geçirmiştim 31 gol atarak o yıl en iyi santrafor ödülünü aldım ve gol kralı oldum. Manchester City'de mutlu değilim ayrılıcam sezon sonu. :D

Bence santraforlar orta saha oyuncularından daha güçlü oluyor. Ama bana kıyasla iyisin. 21 yaşında derecem 80 falandı benim. :)

Bence santraforlar orta saha oyuncularından daha güçlü oluyor. Ama bana kıyasla iyisin. 21 yaşında derecem 80 falandı benim. :)

Ben Manchester City'de doğru düzgün pas alamıyorum oyunculardan deli oldum. Inter'de iken Eto bana çok iyi asistler yapıyodu ve o sene hem gol kralı hemde 31 golle en iyi santrafor ödülünü almıştım. Bu oyunda'da böyle birşey yapmış olabilirler mi hocam ? Sürekli pas atmıyorlar ve benim oyuncu ellerini kaldırıp duruyor isyan ediyor. :D

Ben Manchester City'de doğru düzgün pas alamıyorum oyunculardan deli oldum. Inter'de iken Eto bana çok iyi asistler yapıyodu ve o sene hem gol kralı hemde 31 golle en iyi santrafor ödülünü almıştım. Bu oyunda'da böyle birşey yapmış olabilirler mi hocam ? Sürekli pas atmıyorlar ve benim oyuncu ellerini kaldırıp duruyor isyan ediyor. :D

31 golü sadece ligde mi attın? :)

31 golü sadece ligde mi attın? :)

Evet Italya Serie A'da attım. Interde iken o sene Şampiyonlar Liginde'de 8 golle 3.sıradaydım. Toplamda 39 gol ediyor. Aşağıdaki resimde de görünüyor hocam. Fakat ondan sonraki takip eden sezonda maalesef 23 maçta 9 gol attım Manchester City'de sezon bitsin ayrılıcam. Ayrıca Manchester City'nin kadrosu çok daha iyi. Dani Alves, Totti, Lennon, Suarez, Drogba, Buffon, Defoe gibi oyuncular var ve stoperler çok kötü ancak hala orta saha ve ileriye transfer yapıyolar. Anlamadım gitti. Kalede Buffon olmasa her maç 2 tane kesin yiyoruz zatende. Sunderland'e bile son maç 1 gol attım ama 2-1 yenildik. Lennon bilerek mi pas atmıyor anlamadım sağ kanatta gelirken. Benim adam sürekli ellerini havaya kaldırıyor pozisyon sonrası neden atmıyosun gibisinden. :(

istatistik800x450.jpg

1800x450.jpg

2800x450.jpg

Evet Italya Serie A'da attım. Interde iken o sene Şampiyonlar Liginde'de 8 golle 3.sıradaydım. Toplamda 39 gol ediyor. Aşağıdaki resimde de görünüyor hocam. Fakat ondan sonraki takip eden sezonda maalesef 23 maçta 9 gol attım Manchester City'de sezon bitsin ayrılıcam. Ayrıca Manchester City'nin kadrosu çok daha iyi. Dani Alves, Totti, Lennon, Suarez, Drogba, Buffon, Defoe gibi oyuncular var ve stoperler çok kötü ancak hala orta saha ve ileriye transfer yapıyolar. Anlamadım gitti. Kalede Buffon olmasa her maç 2 tane kesin yiyoruz zatende. Sunderland'e bile son maç 1 gol attım ama 2-1 yenildik. Lennon bilerek mi pas atmıyor anlamadım sağ kanatta gelirken. Benim adam sürekli ellerini havaya kaldırıyor pozisyon sonrası neden atmıyosun gibisinden. :(

istatistik800x450.jpg

1800x450.jpg

2800x450.jpg

Ben de 24 yaşında Tottenham'la ilk lig şampiyonluğumu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandım. Önceki sene Avrupa Ligi şampiyonu olmuştuk. 2 tane de Süper Kupa kazandık. Tottenham'la iki sezonda iyi başarılar yakaladım. Son sezonda 51 maçta 33 gol ve 31 asistlik bir performansım var. Doymuş bir kıvama geldim artık. :)

2 haftadir sürekli oynuyorum bu oyunu. Bastan zaten begenmemistim.

Ama 2 hafta degerlendirmek icin yeterli bir süre. Ben böyle rezalet yapilmis baska bir Pro Evolutioun serisi görmedim.

arkadaslar ben ps2 için 2011 aldım fakat tv de adamlar cok hızlı hareket ediyor yani jet gibi oynanıyor oyun.bunun bi ayarı varmı yavaşlatmak için

Türkiye Ligi veya farklı Türk takımları paketi fln var mıdır?

arkadaslar ben ps2 için 2011 aldım fakat tv de adamlar cok hızlı hareket ediyor yani jet gibi oynanıyor oyun.bunun bi ayarı varmı yavaşlatmak için

o tvden kaynaklanıyo olabilir lcd de mi oynuyosun normal tüplü tvde pek hızlı değil bendede var 2010dan biraz hızlı sadece

o tvden kaynaklanıyo olabilir lcd de mi oynuyosun normal tüplü tvde pek hızlı değil bendede var 2010dan biraz hızlı sadece

normal tüplü tv de.ama gerçekten çok hızlı ya.nese arkadaşlara gidiyim bakiyim ordada hızlı mı

güncelleştirmel linki verecek var mı? nasıl yapacağım bir de onu söyleseniz.

benim adamda 23 yaşında, gücü 85, almadığı kupa sadece dünya kupası kaldı, Galatasaraydayım ve kaptanım :)

Pes 2011 ile ilgili olarak asıl beklediğim yama çıkmasa da yeni çıkan güncel yamalardan birtane indirdim ve çok iyi düzenlenmiş. İndirmenizi tavsiye ediyorum.

Yeni yama ile birlikte chelsea ile premiere lig yapiyorum.Torres ile oynamak buyuk keyif..

Atabilirsen yolu var. :)

[video=youtube;JUG9RZZ4WLo]https://www.youtube.com/watch?v=JUG9RZZ4WLo[/video]

Frikikten gol atmak çok kolay, attığım frikiklerin %90'ı gol olur, bu video da ki teknik Pes 2005'den beri kullanırım. X yavaş atmaya Üçgen hızlı şut atmaya yarar ama R2'ye basmasının mantığını çözemedim ? ne işe yarıyor R2 ? Bu adamın attığı gollerin aynısını R2 ye basmadan çok rahat atıyorum.

Geri
Üst Alt