Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Otoriteymiş :D

Erman Toroğlu felan da otorite diye geçiniyor onlarıda dinliyor musun böyle

Herkesin zevki kendinedir ancak PES'in daha iyi olduğunu iddia etmek farklı bir şey. FIFA farkla daha iyi. Bütün otoriteler bunu kabul etmişken, bir avuç arkadaşa kabul ettiremiyoruz bunu.

Orasını bilemeyeceğim. Arada bir canım futbol oynamak istediği zaman bende pesi açıyorum ama böyle bir tartışmaya girecek kadar fanatiği değilim.

Otoriteymiş :D

Erman Toroğlu felan da otorite diye geçiniyor onlarıda dinliyor musun böyle

İstisnalardan bahsetmiyorum. 56 kritik ortalaması 91 bu oyunun. 56 kritiğin sadece 6 tanesi 90 puanın altında. En düşüğü de 75 puanda. Onların eleştirdikleri noktalar da Manager Mode, Be a Pro Mode falan. Bir de milli takım kadrolarını eleştirmiş. Oyun içini eleştirecek bir şey bulamamış. :) Hatta FIFA'yı eleştirmek için kasarken, PES'i eleştirmek zorunda kalmış. ("Robotic and choppy" demiş PES için, adam haklı)

İnadı bırak ve FIFA'nın üstünlüğünü kabul et. Herkes istediğini oynamakta serbesttir ama PES'in daha iyi olduğu gibi saçma iddialarla gelmeyin karşıma.

eskiden fifa cıydım pes6 yı şans eseri keşfettim o günden sonra pes oynamaya başladım ama 2011 çıkınca yeniden fifacı olcam sanırım.çoğu pescide aynı şeyi yapıcak gibi duruyor.fifa çok geliştirdi kendini hele bu sene pc ile ps3 e aynı şekilde önem vermişler eskiden pc yi önemsemezlerdi.

Ya yürü git Serhat :asd:

Orada AC2 91 verip

Street F. 94 veren yeri mi baz alıcam.Saçma sapan şeylerle sen gelme

Ya yürü git Serhat :asd:

Orada AC2 91 verip

Street F. 94 veren yeri mi baz alıcam.Saçma sapan şeylerle sen gelme

AC 2 ile SF aynı değil ki Onur ? SF, bir dövüş oyununa göre değerlendirilir, AC third-person oyunlarına göre değerlendirilir. Ayrıca SF 94 puanı hak eden bir oyun :)

AC2 gibi görselliği mükemmele yakın bir oyun 91 alması rezalettir.Aynı olmadığını bende biliyorum.SF4'ün 94'lük bi yerini göremedim

PES tokatlar dağılın. :o Ayrıca Fifa'yı savunanlardan daha çok Fifa oynadım zamanında ama 2003'ten sonra tamamen işi ticari boyuta getiren bir firmanın oyununu neden oynayım güzel olmadığı halde. 2003'ten 2008'e kadar aynı fizik motoru ve yapay zekayı kullandılar. Özellikle 2004 ve 2006'da satış olarak rezil oldular. 2009 ve 2010'da biraz toparlasalar bile atı alan üsküdarı geçmiş çok büyük bir rakip kazanmışsın, ayrıca Pyhsx desteğini sadece PES alacak bundan sonra, FİFA istediği kadar fizik motoru kassın CUDA ve Physx tabanı olmayan oyunların görüntüsünü fln savunmayın burda komik oluyor. :o PES'i de savunmuyorum ayrıca, PES'in en büyük sorunu yapay zeka ve lisans ama oynanış tarzı ve eğlence olarak FİFA'dan daha eğlenceli.

PES tokatlar dağılın. :o Ayrıca Fifa'yı savunanlardan daha çok Fifa oynadım zamanında ama 2003'ten sonra tamamen işi ticari boyuta getiren bir firmanın oyununu neden oynayım güzel olmadığı halde. 2003'ten 2008'e kadar aynı fizik motoru ve yapay zekayı kullandılar. Özellikle 2004 ve 2006'da satış olarak rezil oldular. 2009 ve 2010'da biraz toparlasalar bile atı alan üsküdarı geçmiş çok büyük bir rakip kazanmışsın, ayrıca Pyhsx desteğini sadece PES alacak bundan sonra, FİFA istediği kadar fizik motoru kassın CUDA ve Physx tabanı olmayan oyunların görüntüsünü fln savunmayın burda komik oluyor. :o PES'i de savunmuyorum ayrıca, PES'in en büyük sorunu yapay zeka ve lisans ama oynanış tarzı ve eğlence olarak FİFA'dan daha eğlenceli.

Reis, burada PES'i savunanların da önceden FIFA oynadıklarını düşünüyorum. Ben 2006'ya kadar FIFA oynadım. Bir gün PES 5 ile tanıştım. Oynadıktan sonra FIFA'dan daha iyi olduğunu gördüm. FIFA 98'den beri tüm oyunlarını oynamışımdır FIFA'nın. Daha önceden PES FIFA'yla yarışabilecek konumda değilken FIFA oynuyorduk. PES 2006 yılından beridir FIFA'dan daha iyi konumda bana göre. Bunun için 4 senedir PES oynuyorum. Bu sene iki oyunu da deneyeceğim. Bakalım FIFA kendini geliştirebilmiş mi?

Herkesin zevki kendinedir ancak PES'in daha iyi olduğunu iddia etmek farklı bir şey. FIFA farkla daha iyi. Bütün otoriteler bunu kabul etmişken, bir avuç arkadaşa kabul ettiremiyoruz bunu.

Hangisinin daha iyi olduğu konusunda otoritelik bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü somut bir gerçek yok. Kimisi FIFA'yı beğenir, kimisi PES'i. Ben PES sevenlerdenim mesela. Geçen gün yeğenimle ikisini birden oynadık, normalde çok fazla pas yaparım ben oyunda, PES oynarken topla oynama yüzdem %60-63 arası gidip gelirken, FIFA oynarken %70'in altına hiç düşmedim, %79'a kadar çıktığım oldu. Hem de daha önce hiç FIFA oynamamıştım hayatımda!

FIFA'da oyuncuların kontrolü çok daha kolay, dönüşler yumuşak olduğu için arka arkaya 50-60 pas yapabiliyorum. PES'de oyuncuların dönüşleri ağır olduğu için 10-15 pas yapmam bile çok zor oluyor. O yüzden gerçekçilik bakımından PES çok çok önde bana kalırsa. Ayrıca hücum organizasyonları da PES'de daha çeşitli ve gerçeğe daha yakın.

Reis, burada PES'i savunanların da önceden FIFA oynadıklarını düşünüyorum. Ben 2006'ya kadar FIFA oynadım. Bir gün PES 5 ile tanıştım. Oynadıktan sonra FIFA'dan daha iyi olduğunu gördüm. FIFA 98'den beri tüm oyunlarını oynamışımdır FIFA'nın. Daha önceden PES FIFA'yla yarışabilecek konumda değilken FIFA oynuyorduk. PES 2006 yılından beridir FIFA'dan daha iyi konumda bana göre. Bunun için 4 senedir PES oynuyorum. Bu sene iki oyunu da deneyeceğim. Bakalım FIFA kendini geliştirebilmiş mi?

Zaten kötülemeye gerek yok, iki tane alternatifimiz var. Bana göre ikiside çok iyi olsun ki birinden sıkıldığımızda diğerine geçebilelim. Özellikle Fifa eski karizmasının çok gerisinde. Fifa dedin mi eskiden bir ağırlığı vardı oyunun. 5-6 senedir öyle değil.

Bu subjektif bir bakış açısıdır, fakat objektif olarak bakarsak FIFA'nın oynayışı daha gerçeğe yakındır. FIFA simulasyon, PES arcadedir yani. Eğlenceli gelir, gelmez orası ayrı konu. Bu sene PES'te yavaş yavaş simulasyona geçiş sinyalleri verdi videolardan felan anlıyoruz daha oynamadık ama FIFA 09'dan itibaren bu yolda emin adımlarla ilerliyor zaten. Ve en son World Cup 2010 oyununda ise iyice tavan yaptı oynayış olarak, grafik olarak, atmosfer olarak.

Yazdıklarım tamamen konsol versiyonuyla ilgilidir !

ben ps3te pesi gördümö fifayı görmedim o yüzden yorumö yapmayacağım ama pc versiyonunda top resmen rezalet iniesta bir maöçta 2 tane yerden tıngır mıngır vurdu ikiside gol oldu 30 metre civarında top aynı balon gibi peste şut attığını hissediyor insan birde fifada freekickler hiç gerçekçi değil her frikik barajı geçermöi arkadaş?

Playstation Plus üyeleri icin demo cikmis.

pes2011demodownload21.jpg

pes2011demodownload25.jpg

Necati, no deeplinking please! :mad: :D

Deeplinking ne la? :D Konami be yap bir sürpriz,yap bir patlama da Fifa'ya kalmayalım :) İlk aşktan bu kadar kolay vazgeçmek olmaz, hadi be koçum :D

Hohoho :D Bayern'e bakın agalar :tiphat:

Bundesliga mı yoksa Other League A mı? Bi de Allianz Arena yok sanırım :sad007:

[video=youtube;Iq339i2Whf0]https://www.youtube.com/watch?v=Iq339i2Whf0[/video]

Buda demonun videosu.

Geri
Üst Alt