Berkecan Aslantürk
Parçalı Üye
- 19 Mart 2009
- 4.926
- 0
- 1.331
Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

YapmışlarYapamazsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YapmışlarYapamazsın.
Yapmışlar![]()
Budur abi.İnternacional ve Bayern ile sabah 10'dan beri zevkin doruklarına çıktım.
Messi yalan oldu vallaha.Sol beke Lahm'ı koyup sağa Hamit'i çektim.Kalan kadroya dokunmadım.Defans yapmak kolaylaşmış ve çok zevkli olmuş. Sırf bunun için sevilir bu oyun.
İnternacional'de ise Sobis ve D'Alessandro gibi eski göz ağrı oyuncular varmış.Güzel yahu.
Internacional'da Kleber ve Taison gözüme çarptı. İyi oyuncular.![]()
Hakkaten iyi takımmış oyunda Trabzon'da oynayan Eller'e 77 rating vermişler baya baya kesiyor![]()
Kafa toplarınıda ıskalıyor
Tam sürüm çıksın bunların hatrına master ligde kadroma alıcamO değilde santraforda oynuyan Alecsandro mu ne var.Güizanın kardeşi gibi bugün arkadaşla maç yaptık 2 tane boş kaleye kaçırdı.Kafa toplarınıda ıskalıyor
Tam sürüm çıksın bunların hatrına master ligde kadroma alıcam
![]()
Tam sürüm çıkarsa muhtemelen ilk başlarda biraz oynayıp sonra tozlu raflara kaldıracağız![]()
İnternacional'de D'Alessandro tam reis bir adam beyler oynayın görün![]()

Bu arada skor Barça'nın aleyhineyken Pique ilerilere çıkıyor. 1-0 gerideyken Pique'nin iki golüyle Bayern'i yenmişliğim var.![]()
Bu arada skor Barça'nın aleyhineyken Pique ilerilere çıkıyor. 1-0 gerideyken Pique'nin iki golüyle Bayern'i yenmişliğim var.![]()
Ulan bu Japonyanın kalecisi ne mal ya her topa boşa çıkıyor nerdeyse![]()
Ulan bu Japonyanın kalecisi ne mal ya her topa boşa çıkıyor nerdeyse![]()