Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

chivas de guadalajara

monarcas morelia

c.f. monterrey

san luis f.c.

estudiantes tecos

c.a. banfield

c.a. colón

estudiantes de la plata

c.a. lanús

newell's old boys

vélez sársfield

c. blooming

bolívar

real potosí

s.c. corinthians

cruzeiro

c.r. flamengo

sc ınternacional

são paulo f.c.

c.d. universidad católica

c.f. universidad de chile

c.s.d. colo-colo

once caldas

atlético junior

ındependiente medellín

deportivo cuenca

c.s. emelec

deportivo quito

cerro porteño

club libertad

club nacional

alianza lima

juan aurich

universitario

c.a. cerro

nacional

racing club montevideo

caracas f.c.

deportivo ıtalia

deportivo táchira

oyunda olacak güney amerika takımları.Çok güzel lan.Hep bu liglerden takımlar almak istemiştim.İyi olmuş. Böylece alternatif takımlarla rakipleri deli etmenin yolunu bulacağım :D

Budur abi.İnternacional ve Bayern ile sabah 10'dan beri zevkin doruklarına çıktım.

Messi yalan oldu vallaha.Sol beke Lahm'ı koyup sağa Hamit'i çektim.Kalan kadroya dokunmadım.Defans yapmak kolaylaşmış ve çok zevkli olmuş. Sırf bunun için sevilir bu oyun.

İnternacional'de ise Sobis ve D'Alessandro gibi eski göz ağrı oyuncular varmış.Güzel yahu.

Internacional'da Kleber ve Taison gözüme çarptı. İyi oyuncular. :D

Hakkaten iyi takımmış oyunda Trabzon'da oynayan Eller'e 77 rating vermişler baya baya kesiyor :D

O değilde santraforda oynuyan Alecsandro mu ne var.Güizanın kardeşi gibi bugün arkadaşla maç yaptık 2 tane boş kaleye kaçırdı.:asd:Kafa toplarınıda ıskalıyor:asd:Tam sürüm çıksın bunların hatrına master ligde kadroma alıcam:)

O değilde santraforda oynuyan Alecsandro mu ne var.Güizanın kardeşi gibi bugün arkadaşla maç yaptık 2 tane boş kaleye kaçırdı.:asd:Kafa toplarınıda ıskalıyor:asd:Tam sürüm çıksın bunların hatrına master ligde kadroma alıcam:)

Ya o adam çok kötü hakkaten :D Edu'yu alıyorum forvete ben. Sobis'de iyi.

Ben oyunda hiçbir şeye dokunmuyorum. Direk açıyorum. Tam sürümü çıkınca detaya gireriz artık. :D

Tam sürüm çıkarsa muhtemelen ilk başlarda biraz oynayıp sonra tozlu raflara kaldıracağız :o

İnternacional'de D'Alessandro tam reis bir adam beyler oynayın görün :D

Chivas'ı beğenmedim ama.Arellano isimli vatandaşta iş var ama alalım :D

Bu arada skor Barça'nın aleyhineyken Pique ilerilere çıkıyor. 1-0 gerideyken Pique'nin iki golüyle Bayern'i yenmişliğim var. :D

Bu arada skor Barça'nın aleyhineyken Pique ilerilere çıkıyor. 1-0 gerideyken Pique'nin iki golüyle Bayern'i yenmişliğim var. :D

Onu diğer takımlara da ayarlıyorsun.Aslında dünyada tek Barca yapıyor o taktiği.Buskets'i geride bırakıyorlar Pique bir bakıyorsun forvet :D diğer takımlara olacak olması enterasan.

Aynen aynen, bi maçta top önünde kaldı. Abandı reyiz, direği sıyırdı top. Böyle olması daha güzel.

Hem de farkettiniz mi bilmiyorum ancak artık çarptığın her cisimden sonra sarsılıyorsun, içinden geçmiyorsun direğin falan :D

Ulan bu Japonyanın kalecisi ne mal ya her topa boşa çıkıyor nerdeyse:o

Geri
Üst Alt