Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Ben hiç Cpu ile oynamadım,hep iki kişilik arkadaşlarla oynadım.

Çok çok iyi bilen arkadaşlarım ile oynuyorum ve oyun çok zor oluyor :(

Libartodores takımları ile ne zaman yaptıysak 0-0 bitti :D

Bilgisayara karşı da oyna. Arkadaşlarınla oynadığın maçlar daha bol gollü olur çünkü. :D

Bilgisayara karşı da oyna. Arkadaşlarınla oynadığın maçlar daha bol gollü olur çünkü. :D

Yok hocam gavur gibi oynuyorlar :D Play station cafe de çalışan arkadaşım var onla oynuyorum :) Cpu'dan çok çok daha iyi defans yapıyorlardır.

Ama merak ettim yarın tek başıma oynayacağım :D

Eyvallah arkadaşım yarın ilk işim bunu indirmek olacak ama alttaki yorumlara öldüm ya herkes tuttuğu takım neden yok diyor birisi de '' arsenal nerde futbol nerde ''yazmış , Hırvatistan var , sırbistan yok , Gana var uruguay nerde diyorlar ne biçim yama bu diyorlar :D Bu arada maç sonları çıkan 5 dakikalık videodan kurtumak için oyun klasörüdeki settingsten '' Film yürütmeyi devre dışı bırak '' demeniz yeterli (programsız ) :cool:

Eyvallah arkadaşım yarın ilk işim bunu indirmek olacak ama alttaki yorumlara öldüm ya herkes tuttuğu takım neden yok diyor birisi de '' arsenal nerde futbol nerde ''yazmış , Hırvatistan var , sırbistan yok , Gana var uruguay nerde diyorlar ne biçim yama bu diyorlar :D Bu arada maç sonları çıkan 5 dakikalık videodan kurtumak için oyun klasörüdeki settingsten '' Film yürütmeyi devre dışı bırak '' demeniz yeterli (programsız ) :cool:

Günaydın . :P :D

oyunu oynamamak hayattan zaman kaybı gibi geliyor bana :D

gençler öylesine 2 gol attım 2 attığım bu golleri buraya koyacağım ve ağzınız açık kalacak bu kadar eminim bekleyin

O yamada Türkiye'de var beyler indirdim gayet iyi :)

Bu gidişle oyunu komple çıkaracak herifler :D zaten lisanslı takım sayısı 30 falandır gerçekte de :D

Fransa - İtalya full lisanslı. İspanya'da da 10 - 15 takım vardır lisanslı olan. Other League A, Libertadores, ülkeler ve azınlıktaki lisanslı takımları da düşünürsek 50 tane rahat vardır lisanslı takım :b5:

Bursa lisanssız olarak olacakmış gençler Bracispor adında.

Geri
Üst Alt