Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Aga, gökkuşağı diyorum, RS üst tarafı gösteriyor. Üst yön tuşuyla Q'ya basıyorum bi b.k olmuyor ne iş? :o

Dani Alves'le 35 metreden harika bir frikik golü attım. :D

Gittim joystick aldım sırf bu oyun için ya bugun yamayı da indirdim sardı bu oyun :D

Ben de alacağım. Klavyede çalım atmak zor. :D

Yok kardeşim için aldım :D , ben klavyede oynamayı tercih ediyorum ama alıştım yıllardır özellikle bu şekilde oynuyorum atmadığım çalım yok . Gireceksin antreman moduna orda yarım saat harca bak bakalım sıkıntı oluyor mu :D

Yok kardeşim için aldım :D , ben klavyede oynamayı tercih ediyorum ama alıştım yıllardır özellikle bu şekilde oynuyorum atmadığım çalım yok . Gireceksin antreman moduna orda yarım saat harca bak bakalım sıkıntı oluyor mu :D

PES 2009 ve 2010'da yön tuşlarıyla yapılıyordu hareketler. Şimdi birçok tuşa basmak gerekiyor. Joystick ile daha kolay oynanır oyun bence. :)

PES 2009 ve 2010'da yön tuşlarıyla yapılıyordu hareketler. Şimdi birçok tuşa basmak gerekiyor. Joystick ile daha kolay oynanır oyun bence. :)

Bak onu bilmiyordum o kombinasyonları da yarın videolardan çözerim :D O zman haklısın tabi iyi olmuş aldığım ama genelde araba yarışlarında kullanıyorum , analogla süper oluyor . :D

Bağlı çalım yapabilen var mı ? :D ben bir kere yaptım fazla gittim.

Bu arada R Analogu karıştırın çok güzel hareketler yapılıyor :D Müller ile Puyol'u bakkala yolladım :asd:

Demo için 30 takım Patchı çıkmış.Sanırım resmi yama.İsteyenler pm atsın

kaleci.png
Şu pozisyonda devam diyen hakeme ne dersiniz ? :o

Geri
Üst Alt