Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

nasıl yapılıyor bilmiyorum ama monitörün ayarıyla oynayarak pes 9dan bile hızlı yapabiliyorsun bu arada pes 8 oynadın mı çünkü en hızlı pes oyunu pes 8dir

Yok çok şükür pc kasası da iyi yani performansla alakalı değildir zaten monitor falan da lcd işte ayarlarını ideal olarak ayarladım da ben pes 5ten başladım bunları oynamaya ama 8 de oyundan mıdır ya da benim pc o zaman vasattı yani ne tribünlerde taraftar vardı ne de kaleciler kurtarış yapıyordu yani orta sahadan vuruyordum kaleyi buluyorsa her türlü goldü hala düşünüüm o oyun neden öyleydi :lol: Bildiğin seyircisiz oynuyordum her maçta cezalı :D

Yok çok şükür pc kasası da iyi yani performansla alakalı değildir zaten monitor falan da lcd işte ayarlarını ideal olarak ayarladım da ben pes 5ten başladım bunları oynamaya ama 8 de oyundan mıdır ya da benim pc o zaman vasattı yani ne tribünlerde taraftar vardı ne de kaleciler kurtarış yapıyordu yani orta sahadan vuruyordum kaleyi buluyorsa her türlü goldü hala düşünüüm o oyun neden öyleydi :lol: Bildiğin seyircisiz oynuyordum her maçta cezalı :D

:lol:

oynanabilirliği en kötü pes bu

farklı oyun oynadık herhalde bu pesteki pozisyon zenginliği ve oynanabilirlik hiçbir peste yok

Görüntü kalitesini beğenmedim demoda.

Zor olması daha zevkli oluyor,daha çok oynayası geliyor insanın,hareketlerde harika ama çok kolay yapılıyor,yani bir çocuk bile yapabilir.

Daha zor olması lazım :) Mesela o gökkuşağı hareketi ( İlhan Mansız hareketi ) ; L2 + R(Analog) x2 + R2 + UP gibi olması lazımdı :D

Zor olması daha zevkli oluyor,daha çok oynayası geliyor insanın,hareketlerde harika ama çok kolay yapılıyor,yani bir çocuk bile yapabilir.

Daha zor olması lazım :) Mesela o gökkuşağı hareketi ( İlhan Mansız hareketi ) ; L2 + R(Analog) x2 + R2 + UP gibi olması lazımdı :D

aynen bencede hareketlerin bu kadar kolay olmaması lazımdı

Kolay olmasından ziyade herkesin yapamaması gerekiyor. :D

bu oyunu konsolde oynadim yemin ediyorum, oyuncular sanki robot gibi, tahtadan mi yapilmis anlamadim, pas atinca sanki top otomatik gidiyor, Fifadan calma 360 "yenilikler" var.... PS3de ikini oyunu yan yana gordum FULL HD tvde tarafli tarafsiz herkes Pes'in hic guzel olmadigini soyledi, Fifa daha gercekci... Pesin menuleri filan cok amatorce bence, muzikleri filan hic iyi degil....ben eskiden hep Pes oynardim Fifayi en son 2003de oynamistim... Sonra Fifayi 2009 kadar hic oynamadim, hep Pes oynamadim ama Pesin 2008den sonra hic bir yeniligini goremedim ve Fifa oynamaya basladim ilk Fifayi oynamaya basladigimda dedim cok agir falan filan ama zamanla oyunun daha gercekci oldugunu anlamaya basladim...

Her PES oynayan ayni seyi soylecektir muhtemelen ilk defa FIFA oynayinca ama FIFA 10dan sonra FIFA 11 gercekten tek kelime ile muhtesem... Turkiyede cogu kisi FIFAyi hic konsolda oynamadigi icin hep elestirir... uluslararasi sitelere bakin Fifanin notu son 2,3 seneder Pesinkinden iyi

şu anda fifa 2011 i indiriyorum full hemde..

Pes 2011'in full versiyonu çıktı mı peki?

Geri
Üst Alt