Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Beyler pach indirdim yüklenmiyor bulunamıyor program diye ne yapmam gerek acil yardım.

Tamam sağlam pach buldum sorun giderdim de,bu kamera açısı nedir ya :D

Tam bi fiyasko adamı görmüyorum top atarken :D

E ozaman link alayım full oyun için bir fifa'cı olarak yorum yapayım. :D Pm atsın linki olan bir zahmet.

Patch'dan indirdiğiniz dosyaları;

1)
"exe" içindekileri: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011

2) "save" içindekileri: C:\Users\*****KULLANICI ADINIZ****\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save

3) "img" klasörü içinde 5 tane klasör var: dt0c, dt02, dt04, dt07, dt09 aşağıda tarfi edeceğim işlemi hepsinde sırayla uygulayınız:

afs explorer programını çalıştırın: "FİLE" - "İMPORT AFS FİLE" dedikten sonra "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img" içine girin. Programdan sağ altta "all files" seçeneğini seçtikten sonra; dt0c dosyasını seçin. Çıkan soruya HAYIR tıklayın:

afs3ww4.png

sonra çıkana TAMAM deyin.

Daha sonra dt0c klasörü içindeki dosyaların hepsini seçtikten sonra sürükleyerek afs programının içine bırakın. Çıkan tüm sorulara Evet deyin. Sonra "file-update" dediğinizde dt0c dosyası güncellenmiş olacak. Bunu 5 klasörde adı geçen dosyaların hepsine aynı mantıkla uygulayın;)

Beyler bende pm rica etsem.Mümkünse en az link olsun :D

Oyunda pasları falan eskisi gibi kontrolsüz (şiddet+tahmini yön) atamıyoruz. Tamamen yön ve şiddeti ayarlamak lazım.

Ama şunu söylemekte yarar var, kadro yapısı ve taktik ayarlamak tam bir işkence olmuş. Kadrolar saçma sapan. Bu üzücü oldu PES11'de. FIFA biraz daha mantıklı bu sebeble. Ama FIFA'da kamera açıları gerçekten felaket.

Biri yardım etsin la :S Bunu nasıl ayarlıcaz söylerse çok makbul geçer valla :)

Şimdi ben adama pas atıyorum , o adamı pc yönetiyor :S Sonra "Q" ye basınca ben ele alıyorum adamı :s Bütün takımı ben yönetmek istiyorum arkadaş nasıl yapıcaz :S Master Lig'te oldu bu yeni dil yükledim böyle oldu :S

Biri yardım etsin la :S Bunu nasıl ayarlıcaz söylerse çok makbul geçer valla :)

Şimdi ben adama pas atıyorum , o adamı pc yönetiyor :S Sonra "Q" ye basınca ben ele alıyorum adamı :s Bütün takımı ben yönetmek istiyorum arkadaş nasıl yapıcaz :S Master Lig'te oldu bu yeni dil yükledim böyle oldu :S

Her oyuncuyu seçerken başına geliyor mu bu? Q'ya basmadan kimseyi seçemiyor musun?

bütün takımı aynı anda yönetemezsin aga:asd:

Evet . Pas atıyorum pas attıgım kişiyi pc yönetiyor q ye basınca ben kullanabiliyorum sadece:S

Çözüm şöyle büyük ihtimalle:

Sistem Ayarları > Kontrol Cihazı Ayarları > KntrlChz 1 > Gösterge Ayarları > Gösterge Değiştir > <Yardımlı>

Ronaldo reisle dehşet goller atılıyor.Eski günler aklıma geldi birden.Gaza gelip Carlos'u da forvete çektim ama eski etkinliği kalmamış.:D

Ulan pes bile bizim takımla ilgilenmiyor yönetim yüzünden baros hala uzun saçlı şaka gibi çıkın bir avrupaya cl'ye gidin enazından e.l.'de çeyrek final oynayın yok arkadaş yok pes bile ee şu galatasarayıda yapalım bari diye pes 2008'deki suratları kopyalayıp yapıyor ne hale geldik fifayı sırf bu yüzden oynayacağım :D ama pesin güzelliği fifada yok arkadaşaın dediği gibi libertadores süper olmuş

Geri
Üst Alt