Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

ne yapınca açılıyor avrupa ligi?

Pes2011 gayet güzel olmuş ama oynaması baya zor . Diğer peslere pek benzemiyor. Kanat değiştirmek için uzun top atıyorum top nerlere gidiyor.Eskiden çok basit şekilde kanat değiştirebiliyorduk.

KONAMI lisansları alamıyor tamam ama son kadrolardan da mı haberleri yok yahu ? Galatasaray'a bir baktım Carrusca falan var, oldu olacak Jardel'de olsaydı, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz falan da eklenirdi iyi olurdu. En azından kadronun bir ağırlığı olurdu :o

Oyun bazen deli ediyor adami ama fena degil. Hele artik rakipler Messi ile R1 yapmasi mümkün degil, iste ozaman bu oyunda belli oluyor kimin gercek PESci oldugu.

Bu arada 3 tane online mac oynadim, gol yemedim. 1-0, 3-0 ve 5-0 skorlar. Rakiplerim hep Barcelonaydi. :)

Windows Xp

İntel pentium 2.80 ghz

Ekran kartı:Ati radeon x550

Ram:2gb

Arkadaslar pes 11 yada fifa 11 kaldırırmı ? Cevapları bekliyorum.Pc'mle dalga geçmeyin lütfen özellikleri düşük olabilir:lol::lol:

Windows Xp

İntel pentium 2.80 ghz

Ekran kartı:Ati radeon x550

Ram:2gb

Arkadaslar pes 11 yada fifa 11 kaldırırmı ? Cevapları bekliyorum.Pc'mle dalga geçmeyin lütfen özellikleri düşük olabilir:lol::lol:

2010'u kaldırdıysa 2011'i büyük ihtimalle kaldırır.

Oyunun grafikleri (motion blur efekti dışında) PES 2010'dan daha kötü. Çimlerin rengi güzel ama kalitesi çok kötü. Formalar, yüzler, kramponlar falan güzel ama orası ayrı fakat genele alırsak FIFA 11'in çok altında kaliteye sahip.

Become A Legend modunda Sochaux'dayım. Asist yaptım bir maçta, asist yaptığım adam Mustafa Sarp çıktı. Şoktayım yarım saattir :)

Bir oyunda Mustafa Sarp falan Milan'a,Arsenal'e satılıyor,bir oyunda Sochaux'ya gidiyor. Mantık farkı :)

Gençler indirebilme imkanı var mı 4-5 parttan falan?

Bi de takım güncellemeleri olmuş mu? Transfer olayları?

Geri
Üst Alt