Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Pes 2010, 2011'den çok çok daha iyi. Leş ötesi bir oyun olmuş, Pes 6 oynarım daha iyi. Top balon ötesi, her fiziksel müdahalede feyk vari uçuşlar, çok kötü pas düzeni. Güzel birşey yok oyunda.

Pes 2010, 2011'den çok çok daha iyi. Leş ötesi bir oyun olmuş, Pes 6 oynarım daha iyi. Top balon ötesi, her fiziksel müdahalede feyk vari uçuşlar, çok kötü pas düzeni. Güzel birşey yok oyunda.

oyuna objektif bak biraz pas sistemi fifadan kat kat iyi

Alakası yok. Efektler bir kere teknolojinin son ürünlerden bir şey olmuş gibi. Çok gerçekçi. Saçma sapan paslar atamıyorsun. Ara pasları daha rahat geçiyor. Topu önüne daha rahat salabiliyorsun. Topun havaya yükselişi ve inişi Gerçekle birebir olmuş. Gerçekteki gibi top yan ağlarda buluşunca bazen gol oldu sanıyorsun. :) Eksikleri yok mu? Elbetteki var.

Alakası yok. Efektler bir kere teknolojinin son ürünlerden bir şey olmuş gibi. Çok gerçekçi. Saçma sapan paslar atamıyorsun. Ara pasları daha rahat geçiyor. Topu önüne daha rahat salabiliyorsun. Topun havaya yükselişi ve inişi Gerçekle birebir olmuş. Gerçekteki gibi top yan ağlarda buluşunca bazen gol oldu sanıyorsun. :) Eksikleri yok mu? Elbetteki var.

mesela eksik topun son hızla giderken birden yavaşlaması buna bazen futuk oluyorum ama fifayı da oynadım hemde ps3te pas sistemi fifadan iyi

mesela eksik topun son hızla giderken birden yavaşlaması buna bazen futuk oluyorum ama fifayı da oynadım hemde ps3te pas sistemi fifadan iyi

Evet, haklısın. Topu ayağından açıp hızlanmaya başlıyorsun, sağ sola hareket ettirmek isterken yavaşlıyor.

Aynen haklısın, uzun zamandır bu kadar kötü bir PES oynamamıştık, daha iyisini beklerken tamamen çöktüler. En düşük seviyede şut çekiyorsun, top füze gibi stadın dışına uçuyor nerdeyse. Gerçekci yapalım derken, atari gibi yapmışlar. Maalesef Pes2010 ve Fifa11 ile idare edicez bu sene.

Neredeyse 10 senelik PES'çiyim beni bile Fifa'ya döndürdüler. Bu PES'in hiç bir güzel yanı yok. BİR TANE BİLE. Efektler vs. yalan oynanış olmadıkça. Gerçekçilikle alakası yok oyunun,her arapas geçiyor, her müdahale gerçek dışı taklalarla bitiyor, her vurduğun top azıcık bassan bile uçuyor. Çok rahat çalım atıyorsun, omuz omuza mücadele olayı hala yalan. Topun havaya yükselişi ve inişi beach volleyball ile birebir doğru ama futbol topuyla alakası yok.

Aynen haklısın, uzun zamandır bu kadar kötü bir PES oynamamıştık, daha iyisini beklerken tamamen çöktüler. En düşük seviyede şut çekiyorsun, top füze gibi stadın dışına uçuyor nerdeyse. Gerçekci yapalım derken, atari gibi yapmışlar. Maalesef Pes2010 ve Fifa11 ile idare edicez bu sene.

Eskiden kalecinin topu yerden alacağı top bu sefer Arif Erdem stayla E-5'e gitti. Rezil rüsva herşey oyunda, böyle bir oyun yapmaya cesaret ettiklerine inanamadım.

az önce Arda Reis'e süper bir asist yaptım :D

Eskiden kalecinin topu yerden alacağı top bu sefer Arif Erdem stayla E-5'e gitti. Rezil rüsva herşey oyunda, böyle bir oyun yapmaya cesaret ettiklerine inanamadım.

Evet hayal kırıklığından başka birşey değil. Bende 5-6 senedir PES oynuyordum ama en kötüsü bu olmuş oynanış tarzı.

Dayı o senin sorunun ya , benim şutlar hiç dışarı çıkmıyor :) Eski mantık ile şut atarsan gitmez kaleye abi , atış şekili felan değişti PES2011 'de öyle eskisi gibi D'ye bas şutu ayarla yönü ayarla değil . :)

Ben şut vururken 2 saniyede 4 tane tuşa basıyorum . Şut hızı ayarlama , havadan gitme hızını (ok tuşları ile ) yönünü ( yine ok tuşları ile ) Sonrada falso vermek için ters yönde tuşa basıyorum hiçde dışarı çıkmıyor . İkili mücadele de olduğunda dışarı yada yukarı gitmesi çok doğal :)

Olm kitserver ayar etti beni, yama yükledim yapamıyorum. Bi yardım edin lo :D

yalnız interi abartmışlar top playerda chelseaye reale milana manuya falan rahat 5 tane atan ben inter karşısında 1 pozisyonla maçı bitirdim 2-1 kaybettim :D

Beyler, bugün çok uzaktan şut attım, harika gol oldu. Topun uçtuğu falan yok. Siz ayarlayamıyorsunuzdur. Hız tuşuyla, Yön tuşlarıyla ayarlar verebiliyorsun şutlara. Şut atarken hız tuşuna basarsan top yüksekliği aynı gidiyor ve daha sert gidiyor. Yön tuşlarıylada aynı şekilde. Alt yön tuşuna basarsanız top uçmuyor. Biraz kaçırırsan dağlara taşlara gidiyor. İşte gerçeklik burada. Bütün vurdukların kaleye gitmiyor yani :)

Not: Pana, Olympiakos derbisi yaptık arkadaşla.

Golü Cisse attı :) Uzaktan dediğim.

Ayriyetten önüne gelen topu 90'a takamıyor şutlarda. Şuta belirli bir miktar bastıktan sonra topu vurmak istediğiniz yere de belirli bir oranla basmanız gerekiyor. Yoksa top uçar tabi.

Ayriyetten ikili mücadele ve koşu anında şut çekmeyin. Gol olmaz. Şut çekecekseniz gerçekteki gibi topu ayağınızdan açıp şuta hazırlayın.

Bi de bi arkadaş falso vermeyi anlatabilir mi? Normal şutlarda ve frikiklerde. Rooney ile falsolu bir vuruş yaptım ancak gerisi traş :o İstemeyerek oldu o şut da :D

PES10'a geri dönüs yapacagim sanirim. Pek zevk almadim PES11den, PES10daki keskin kontrataklarimi özledim. :)

Ben ilk defa pes'in çıkardığı seriyi beğendim son zamanlarda. Normal'de hep biz 9 oynarız. Göz ağrımızdır :) Çok daha zevk alırdık arkadaşlarla. Ama Pes11'i beğendik gibi. Ama yinede her zaman Pes09 bizim için vazgeçilmezdir. Gerçekten çok zevkli. :)

Ben ilk defa pes'in çıkardığı seriyi beğendim son zamanlarda. Normal'de hep biz 9 oynarız. Göz ağrımızdır :) Çok daha zevk alırdık arkadaşlarla. Ama Pes11'i beğendik gibi. Ama yinede her zaman Pes09 bizim için vazgeçilmezdir. Gerçekten çok zevkli. :)

İmzamı atıyorum Doğukan, PES 10'u sildim PES9 duruyor yani :p

Geri
Üst Alt