Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Ben genelde save dosyamı ayrı yere kopyalarım , bu tür durumlarda iyi geliyor zaten deep freeze olduğundan mecbur almak zorundayım :lol: Geçmiş olsun birkaç kere başıma gelmişti , ilerlemeli oyunlarda aynı bölümleri tekrar oynamak nefret bir durum ama futbolda pek sıkıntı yapmaz , i love this game :p

Öyle bir durum oldu ki, windowsa giremediğim için kopyasını alamadım. :D

Yeniden başladım formattan sonra. 2. ligdeyim ama çıkmayı garantiledim. 6 maçım kaldı. Obafemi Martins en önemli transferim. Mehmet Batdal da süper istatistiklerle oynuyor. 10 maçta 10 gol, 5 asist. :D

Online pes 2011 nasil oynanir?

Arkadaşlar eğer yardımcı olabilecek kimse varsa çok mutlu olurum..:SS:

Kimse yazmıyor artık. Paylaşacak hiç mi birşeyiniz yok? :D

3. sezondayım. Gomis harika oynuyor arkadaş. Jeffren ve Jenas'ı almıştım sezon başında. Onlar da bayağı iyi. Şu anda liderim ligde. İlk yarının son haftasına geldim. Avrupa Ligi'nde de gurpta liderim. :cool:

Tsaktoyuri-Palmieri-Vandebuurd-Bale-Alves-Busquets-Balotelli-Pato-Ronaldo-Agüero-Messi :)

Sonra maaşları karşılayamadım tabi :) Ronaldo'yu sattım Marko Marin'i koydum oraya.Kaleci ve Bale hariç herkesin Overall 100'ün üstünde yanlış hatırlamıyorsam.Sonradan Luis Fabiano çıkıyor ya psikopat gelişiyor :) Agüero'yla değiştiriyorum ikinci yarı.Mali durum berbat.Batıyorum hatta galiba.Saçma.

Beyler müsadeniz ile benim bir sorum olacak. Bilgisayarım o kadar kötü sayılmaz. Oyuna girdiğimde herşey normal. Maça başlıyorum, belli bir süre sonra oyun oynanmaz halde donmaya başlıyor. En fazla 47. dakikaya kadar oynayabildim :p Ayarlar menüsünde Ram bölümünde ''Kötü'' yazıyor. 1 GB RAM kullanıyorum. Ondan mı kaynaklanıyor acaba problem? Ram'den kaynaklanıyorsa neden ilk yarıları sorunsuz oynuyorum. Yada belli bir süre sonra oyun donuyor?

Beyler müsadeniz ile benim bir sorum olacak. Bilgisayarım o kadar kötü sayılmaz. Oyuna girdiğimde herşey normal. Maça başlıyorum, belli bir süre sonra oyun oynanmaz halde donmaya başlıyor. En fazla 47. dakikaya kadar oynayabildim :p Ayarlar menüsünde Ram bölümünde ''Kötü'' yazıyor. 1 GB RAM kullanıyorum. Ondan mı kaynaklanıyor acaba problem? Ram'den kaynaklanıyorsa neden ilk yarıları sorunsuz oynuyorum. Yada belli bir süre sonra oyun donuyor?

Ram den kaynaklanıyordur. 2 GB ram ile rahat calısıyor..

Tsaktoyuri-Palmieri-Vandebuurd-Bale-Alves-Busquets-Balotelli-Pato-Ronaldo-Agüero-Messi :)

Sonra maaşları karşılayamadım tabi :) Ronaldo'yu sattım Marko Marin'i koydum oraya.Kaleci ve Bale hariç herkesin Overall 100'ün üstünde yanlış hatırlamıyorsam.Sonradan Luis Fabiano çıkıyor ya psikopat gelişiyor :) Agüero'yla değiştiriyorum ikinci yarı.Mali durum berbat.Batıyorum hatta galiba.Saçma.

Neresi saçma?

Benim o oyuncuları alabilmem için 2 sene daha lazım :D

Malum 2. ligden başladım beş parasız, rezalet bir şekilde. :asd:

Bence gene alamazsın.Ben Barça olduğum halde Agüero 4. sezonda geldi.Ve her dönem 5-6 defa teklif gönderiyordum :)

Kulübün master league sıralaması ve yetenek avcın çok önemli bu oyuncuları almak için. Doğru diyorsun.

Bu ara ligde son 5-6 haftaya yaklaştım. Hala liderim. 8 puan fark attım Arsenal'e. Ama Avrupa Ligi'nden guruplardan çıktıktan sonra elendim. Kupaya da veda etmiştim ligin başlarında. ŞAmpiyonluk ipini göğüslemek istiyorum. Bu arada ligdeki en güçsüz kadrolardan birine sahibim Galatasaray olarak. :D

Bütün kupaları almama rağmen, neredeyse maç kaybetmeme rağmen mali sıkıntı yaşamam ve batmam.

Sırf Tsaktoyuri ile Vandebuurd'un maaşlaı toplamı zaten 20 milyon €. Ronaldo - Messi oyunun 6. aylarında 101 oluyorlar, o da 18 milyon € kişi başı demek. Etti 56 milyon €. Agüero ile Pato'nun transfer ücretleri + maaşları desen batman normaldir yani. Adam dünya karması kurmuş batınca saçma oluyor oyun.

Sırf Tsaktoyuri ile Vandebuurd'un maaşlaı toplamı zaten 20 milyon €. Ronaldo - Messi oyunun 6. aylarında 101 oluyorlar, o da 18 milyon € kişi başı demek. Etti 56 milyon €. Agüero ile Pato'nun transfer ücretleri + maaşları desen batman normaldir yani. Adam dünya karması kurmuş batınca saçma oluyor oyun.

Hiçbir takımda o kadar yıldız oyuncu olamaz zaten. Biraz da ucuz ve yetenekli oyunculara yönelmek lazım. :)

PS3'te online olarak pes11'mi yoksa fifa11'mi tavsiye edersiniz.

Kulübün master league sıralaması ve yetenek avcın çok önemli bu oyuncuları almak için. Doğru diyorsun.

Bu ara ligde son 5-6 haftaya yaklaştım. Hala liderim. 8 puan fark attım Arsenal'e. Ama Avrupa Ligi'nden guruplardan çıktıktan sonra elendim. Kupaya da veda etmiştim ligin başlarında. ŞAmpiyonluk ipini göğüslemek istiyorum. Bu arada ligdeki en güçsüz kadrolardan birine sahibim Galatasaray olarak. :D

Galatasaray'la transfer yapmak oldukça zor.Haldun da yok ki oyunda :) Bu arada hangi ligte oynuyorsun ?

Bak güzel kardeşim.Oyunum hakkında hiç bir şey bilmeden atıp tutuyorsun.Önce bir sor öğren de sonra fikrini beyan et de azıcık ucundan tutunacak bir tarafı olsun söylediklerinin.

Birincisi ben bu takımda bütün transferlere 5'er yıllık imza attırdım yani maaşlarını sık güncellemediğim için baya bi kârım oluyor.

İkincisi bu takım Barça.Yani mali olarak üst düzey bir takım.

Üçüncüsü İbrahimovic, Xavi, İniesta, Villa, Puyol, Valdez , Abidal , Henry, Ronaldo, Alves gibi çok üst düzey oyuncuları yüksek miktarda paralara sattım.Takımda Barçadan Messi ve Busquets hariç kimse kalmadı.

Dördüncüsü oynadığım 4 sezonda Avrupa kupası, Kıtalararası kupa, Lig kupası, kral kupasını kazandım.

Beşincisi çok ama çok az miktarda maç kaybettim 4 sezonda.

Altıncısı o kadar çok sponsorum var ki sayısını bilmiyorum.

Yedincisi altyapıdan çıkan harika oyuncuları geliştirip sattım.Forsell, N.Kalou, İdrossio (!) gibi...

E şimdi batmamın neresi normal ? İnsaf yahu !

Galatasaray'la transfer yapmak oldukça zor.Haldun da yok ki oyunda :) Bu arada hangi ligte oynuyorsun ?

Bak güzel kardeşim.Oyunum hakkında hiç bir şey bilmeden atıp tutuyorsun.Önce bir sor öğren de sonra fikrini beyan et de azıcık ucundan tutunacak bir tarafı olsun söylediklerinin.

Birincisi ben bu takımda bütün transferlere 5'er yıllık imza attırdım yani maaşlarını sık güncellemediğim için baya bi kârım oluyor.

İkincisi bu takım Barça.Yani mali olarak üst düzey bir takım.

Üçüncüsü İbrahimovic, Xavi, İniesta, Villa, Puyol, Valdez , Abidal , Henry, Ronaldo, Alves gibi çok üst düzey oyuncuları yüksek miktarda paralara sattım.Takımda Barçadan Messi ve Busquets hariç kimse kalmadı.

Dördüncüsü oynadığım 4 sezonda Avrupa kupası, Kıtalararası kupa, Lig kupası, kral kupasını kazandım.

Beşincisi çok ama çok az miktarda maç kaybettim 4 sezonda.

Altıncısı o kadar çok sponsorum var ki sayısını bilmiyorum.

Yedincisi altyapıdan çıkan harika oyuncuları geliştirip sattım.Forsell, N.Kalou, İdrossio (!) gibi...

E şimdi batmamın neresi normal ? İnsaf yahu !

Liglerden alınan para + CL + Ülke kupası + Kıtalararası vs. gelirlerin 100 milyon € olsa bile o maaşları karşılamaya yeterli olmaz. Çünkü dediğin adamlarla istediğin kadar uzun anlaşma imzala minimum 6-7 isterler o da Balotelli gibi oyuncular. Şu anda ilk 11'e ödediğin para bile onları eritir. Dediğim gibi 4 adamın maaşları 56 milyon €. Batman çok normal.

Benim kadromda Ruffier, Palmieri, Diekmelier, Tremanoulis, Bale, Silva, Veron, Arshavin, Zarate, Altidore, Jovetiç gibi adamlar var ben zor kurtarıyorum paçayı Galatasaray'da.

Kaldı ki gerçekte de Barça, geçen sene 8 milyon € zarar ettiğini açıkladı. Bildiğin gibi 6 kupayı da almışlardı. Üstelik kadrolarında Pato, Agüero, Ronaldo, Balotelli de yoktu ;)

Geri
Üst Alt