Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

fifadan nasıl iyi pes bebe oyunu

ödetine oynayakmı kanka

pesde hep aynı senaryo biraz oynadıktan sonra oyun sadece arapasla bitmiş zaten

pesin şutlar dandik zaten ronaldoyu alıp bayır aşağı bırakıyon

Lhan FIFA'da Messi'yle calim atmak icin L3, R3 allah ne verdiyse cevirmen falan lazim. Karsina Delibo gelse bile calim atamiyon cok acayip bisey yapmadigin surece. BU MU GERCEKCILIK

Ayrica ister Barca ol ister amator kume takimi FIFA'da x'e bastigin an pasin gitmeme ihtimali %0.1. PES'te bu daha gercekci.

PES 2011'de arapas atmak her babayigidin harci degil, baya zor. PES gercek futbol oyunu, FIFA ise internette guney koreli chung cock'la oynarken top sektirip gol sevinci yapmak isteyen 12 yasindaki panpitolarin

De mi

fifada messiyle riberyle calım atılmamasını falan kabul ediyorum diger yönlerden fifa daha iyi messelam karlı zemin,topu kayarak oyunda tutma,kalecinin son dakkalarda açılması,formaların gercek olması falans

Kilit

forum silinebilir

kanser ediyor bu oyun beni ama yinede pesden vazgecemiyorum hayatımda 2 defa üstüste yenilmedigim adama bugun yenildim 1-0 1-0 sonra 3 2 aldım seriyi ama harbi sutlar falan adamın acayip sinirini bozuyor ortalarda bi garip

Valla FIFA'daki bu özel hareketler olayına bende ayar oluyom,yav şu L2 tuşuna basmaya gerenk kalmadan direk analog ile halletsek daha raad olmazmıydı bre EA Sports.

Onun dışında FIFA mükemmel oyundur,hakkaten zevk almak için controller settings'den tüm asistleri devre dışı bırakmak gerekiyor.O zaman arapas atmak anasının gözü oluyor işte.

Ben PES'in arcade olmabilme ihtimalini seviyodum 2011 senesi için,oyunun içine etmişler.

Bir süredir BAL modunda oynuyorum. Arsenal'deyim. Arsenal Arsenal gibi oynamıyor lakin. :o

Beyler ilk başlarda çok kötü gelmişti ama mükemmel oyun. Oynadıkça alışıyorsunuz.

Baslarda tuhaf geldi pasin bile gucunu ayarladigimiz icin ama daha sonra alistim ve alistikca zevkli gelmeye basladi.

Goruntu kalitesi falan super HD kalite :D

Millet sony marka joystick alacağım PC girişli, başka marka var mı tavsiye edeceğiniz?

Kablosuz istiyorum ancak çok pahalılar, kablolu alacağım sanırım...

Kötü kalecilerin dahi geçilmez olması, master ligte olan saçmalıklar, spektaküler hareketerin abartılması vs...Oynadıkça soğudum ne yazık ki. 2012'yi beklicem artık :)

Bir süredir BAL modunda oynuyorum. Arsenal'deyim. Arsenal Arsenal gibi oynamıyor lakin. :o

Barça, Real, hepsine gittim, gittiğim takım çöküşe geçiyor :D benden başka gol atan olmuyor, Real 1 sezon önce 103 gol atıp 1. olmuştu ben gittim, 54 gol de mi ne kaldı :o

Bal modunu kötü yapmışlar, Puyol Real'e transfer oldu oyunu kapattım, Master lige başladım :) Forvetim Emenike ve Lukaku :D

Barça, Real, hepsine gittim, gittiğim takım çöküşe geçiyor :D benden başka gol atan olmuyor, Real 1 sezon önce 103 gol atıp 1. olmuştu ben gittim, 54 gol de mi ne kaldı :o

Bal modunu kötü yapmışlar, Puyol Real'e transfer oldu oyunu kapattım, Master lige başladım :) Forvetim Emenike ve Lukaku :D

Takımda maç performansı en iyi olan benim 6.7 ile. Benden sonra en yüksek Cristiano Ronaldo 6.2 ile. Rezalet ortada değil mi? :o

maçı 10 dakika yapıyorum olmuyor, 15 dakika yapıyorum yok, gol atamıyorlar yahu :o her maç 0-0 :o atarsam kazanıyoruz, bazen de Ronaldo atarsa kazanıyoruz, hep 1-0,1-0 :D

maçı 10 dakika yapıyorum olmuyor, 15 dakika yapıyorum yok, gol atamıyorlar yahu :o her maç 0-0 :o atarsam kazanıyoruz, bazen de Ronaldo atarsa kazanıyoruz, hep 1-0,1-0 :D

Bizim durum o kadar vahim değil de yine de iyi oynamıyoruz bence. :)

Sezonu 18 gol 15 asist ile tamamladığım için mutluyum. 20 yaşındayım ve genel yeteneğim 79(*).

tottenham ile master lig yapiyorum. 2 sezon gecirdim.baska bir takima gecme takim degistirme yok mu? bir de sezon bitince turkiye ligindeki 3 takim ile premiere ligden dusen 3 takim yer degistiriyor.premiere ligde diyarbakir samsunspor gibi takimlar var:) sacma degil mi?

tottenham ile master lig yapiyorum. 2 sezon gecirdim.baska bir takima gecme takim degistirme yok mu? bir de sezon bitince turkiye ligindeki 3 takim ile premiere ligden dusen 3 takim yer degistiriyor.premiere ligde diyarbakir samsunspor gibi takimlar var:) sacma degil mi?

cevap yok mu

Geri
Üst Alt