Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

oyun oynanırken kendiliğinden kapanıyor laptop.Ayar oldum lan. Fifa da açılmıyor.Futbol oynayamıyoruz laptopda

Nasıl atabiliyorsun çoğunu anlamıyorum. :)

Video da ki yapılanın R2 tuşuna basmadan dene, ben öyle yapıyorum.

Örnek olsun diye ; Girin antrenmana 32 metre civarından D.Alves, D.Villa gibi oyuncular ile deneyin, video da ki mantığın aynısı sadece X ( yavaş atmaya yarar ) yerine "Üçgen" e aşağı yerine yukarı basacaksınız. Yalnız 30 metreden sonra barajın üstünden vurup gol atmak çok çok zordur, barajın yanından ama dışarıdan içeriye faso alacak şekilde, bunun için atak yönüne göre sağ çaprazdan sağ ayaklı futbolcu ile sol çaprazdan ise sol ayaklı futbolcu ile atmanız gerekir.

Yakın mesafelerde ise zaten video gösteriyor.

Bu arada frikikte ki en önemli olay falsodur.

Örnek olsun diye ; Girin antrenmana 32 metre civarından D.Alves, D.Villa gibi oyuncular ile deneyin, video da ki mantığın aynısı sadece X ( yavaş atmaya yarar ) yerine "Üçgen" e aşağı yerine yukarı basacaksınız. Yalnız 30 metreden sonra barajın üstünden vurup gol atmak çok çok zordur, barajın yanından ama dışarıdan içeriye faso alacak şekilde, bunun için atak yönüne göre sağ çaprazdan sağ ayaklı futbolcu ile sol çaprazdan ise sol ayaklı futbolcu ile atmanız gerekir.

Dani Alves 34 metre ... :o

Orta sistemi garip geliyo bana hep isabetli orta açılıyo alışkın değiliz biz bu işlere:)

Adamla yan yana giderken ortaya bastığın zaman her türlü orta açıyo adam.Eski versiyonlarda adamı geçmeden orta açılmıyodu.

Adamına göre değişir o işi Ronaldo vs. gibi iyi adamlarla yaparsın diğer orta düzey adamlarda çoğunlukla savunmaya çarpıp döner . En azından bende öyle .

Adamına göre değişir o işi Ronaldo vs. gibi iyi adamlarla yaparsın diğer orta düzey adamlarda çoğunlukla savunmaya çarpıp döner . En azından bende öyle .

Mesela adamla birebir yan yana gidiyorum ortaya bastığım zaman orta açtığım adam topu hafif öne atıyo sonra ayak içiyle orta açıyo 10 tane orta açsam biri o adamdan dönüyo sadece

Yok, üçgen ve x'in ne işe yaradığını biliyorum da 25 metre ve üstünden gol atamıyorum. Barajın yanından geçirme taktiği 25-30 metre arasında işe yarıyor mu? Ayrıca sen şut tuşunu bıraktıktan sonra mı basıyorsun X ya da üçgen tuşuna ve basılı mı tutuyorsun yoksa belirli bir süre mi basıyorsun?

Yok, üçgen ve x'in ne işe yaradığını biliyorum da 25 metre ve üstünden gol atamıyorum. Barajın yanından geçirme taktiği 25-30 metre arasında işe yarıyor mu? Ayrıca sen şut tuşunu bıraktıktan sonra mı basıyorsun X ya da üçgen tuşuna ve basılı mı tutuyorsun yoksa belirli bir süre mi basıyorsun?

25-29 metre arası frikikten gol atmanın en zor olduğu bölgelerdir. o mesafelerden ne üçgen ne de X e basmıyorum, düz sadece falso vererek atıyorum ama diğer bölgelere nazaran daha zor gol oluyor. 32 metre civarı bölgelerden ise şuta bastıktan sonra üçgene basılı tutuyorum, belli bir süresi yok gol olana kadar bas istersen, yukarı tuşunu ise şut basarken de bastıktan sonrada sürekli basılı tutuyorum, falso ise üçgen ile aynı, şuta bastıktan sonra basılı tutuyorum.

Kısaca söyle özet geçeyim. Yukarı basılı tut, şuta bas sonra falso ve üçgene basılı tut.

En önemli nokta falso, falso özelliği iyi olan oyuncularla atarsan daha çok başarılı olursun.

Dani Alves 34 metre ... :o

Bak adam biliyor :asd: bugün D.Alves ile attım bu arkadaşa :asd:

2 tane frikikgim direkten döndü ( messi ile atacam sevdası yüzünden :D ) 1 tanesi gol girdi, 1 tanesini de arkadaş çizgiye adam koyarak engelledi :D adam kafasını 90 a kadar uzattı arkadaş :asd:

25-29 metre arası frikikten gol atmanın en zor olduğu bölgelerdir. o mesafelerden ne üçgen ne de X e basmıyorum, düz sadece falso vererek atıyorum ama diğer bölgelere nazaran daha zor gol oluyor. 32 metre civarı bölgelerden ise şuta bastıktan sonra üçgene basılı tutuyorum, belli bir süresi yok gol olana kadar bas istersen, yukarı tuşunu ise şut basarken de bastıktan sonrada sürekli basılı tutuyorum, falso ise üçgen ile aynı, şuta bastıktan sonra basılı tutuyorum.

Kısaca söyle özet geçeyim. Yukarı basılı tut, şuta bas sonra falso ve üçgene basılı tut.

En önemli nokta falso, falso özelliği iyi olan oyuncularla atarsan daha çok başarılı olursun.

Bak adam biliyor :asd: bugün D.Alves ile attım bu arkadaşa :asd:

2 tane frikikgim direkten döndü ( messi ile atacam sevdası yüzünden :D ) 1 tanesi gol girdi, 1 tanesini de arkadaş çizgiye adam koyarak engelledi :D adam kafasını 90 a kadar uzattı arkadaş :asd:

Sen o videodaki gibi yapmıyorsun o zaman. Atacağın yeri belirliyorsun ve şuttan sonra falso veriyorsun. Videoda öyle değil. Şutla aynı anda yapıyor. Ve ayrıca önce ters yöne çevirip sonra vuracağı tarafa doğru getiriyor. Bana saçma geldi o yöntem.

Video yu tekrar izledim, şuttan sonra yada aynı anda basmak fark etmez herhalde ama şuttan sonra basarsan senin için daha rahat olur, daha iyi ayarlanır. Yalnız sadece falso için diyorum, aşağı yada yukarı olayını şuta basmadan önce bile basılı tutuyorum, sonra şuta basıyorum, sonra falso ile x yada üçgen aynı anda.

Ayrıca o önce terse getirip sonra diğer tarafa falan yapmasının hiç birşey ile alakası yok, gereksiz fuzili, saçma :D

birakin PES'i MES'i. FIFA'yi oynayin da Futbol oyunu nasil olur, görün.

Geri
Üst Alt