Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pes 2011

Doğruyu söylüyor,git satışlara bak istiyorsan.

Hangi satışlar kardeşim onlar.. Hangi firmadan hangi siteden ne kadar alındığına dair toplamda hiç bir kesin bilgi olmaz esasında sadece belli kıstaslar açısından yapılır o hesaplamalar keza üretilen oyun piyasaya sürülüyor gerisine karışan mı var?.. Esasında konu bu değil, konu PES'in Amerika ve Avrupa'da oynanmadığı fikrini bilip bilmeden ortaya atmanız..

Şöylede bir durum var o sayılar net olmamakla beraber orjinal cd'ler onlar. Türkiye'deki oyuncuların yüzde kaçı orjinal Pes / Fifa oynuyor ?

Hangi satışlar kardeşim onlar.. Hangi firmadan hangi siteden ne kadar alındığına dair toplamda hiç bir kesin bilgi olmaz esasında sadece belli kıstaslar açısından yapılır o hesaplamalar keza üretilen oyun piyasaya sürülüyor gerisine karışan mı var?.. Esasında konu bu değil, konu PES'in Amerika ve Avrupa'da oynanmadığı fikrini bilip bilmeden ortaya atmanız..

Ps3'de oynayıpta mı PES daha iyi diyorsun Fifa için ????

Hayır Fifa 10 konsolda tokatlar diyorum, PC'de Pes 2010 mahveder diyorum.. Ama PES sadece uzakdoğu ve Türkiye'de oynanıyor demek bol keseden sallamaktır..

EA : FIFA, PES'i Alt Ediyor

FIFA 10'dan Mutlu Eden Satış Rakamları

FIFA 10’un satış detayları

FIFA 10 için resmi PlayStation dergisi "PS3’teki en iyi futbol oyunu", resmi Xbox dergisiyse "şu ana kadar yapılan en iyi futbol oyunu" gibi sıfatlar kullandı.

Burayı iyi oku.

İyi de kardeşim ben ne demişim FIFA konsolda kötü mü demişim aksine konsolda FIFA tokatlar demişim :) Kraldan kralcı olmaya gerek yok değil mi?

O değil de şu NTV Spor maç öncesi oynattığı maçları çok mu aramış. FIFA 2000 gibi bir oyun

Geri
Üst Alt