Pro Evolution Soccer 2015

Fifa'nın gol sevinçleri bile adamı oyundan tiksindirmeye yetiyor. Futbolcularda mimik namına bişe yok. Robot gibiler. Belki de PES'e alıştığım için böyle geliyordur bana bilemem. Ama durum bu.

Ha PES14 bir faciaydı. Onu kabul ediyorum.

Özellikle oyuncu gerçekçiliği açısından Fifa, PES'in yakınından civarından geçemez.

FIFA'DA SELÇUK

gym5l.jpg

PES 13 de Selçuk

gyynt.png

PES'de cok iyi olan bir tek bu var, adamlar isi biliyor.

demin fifa 14 sezondan çıktım herkes linke baksın bi zahmet özellilkle fifacılar :) bu poziyon gol mü değil mi ? golse neden değilse neden ? şimdiden teşekkürler :)

https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/..._=1406918100_63ca99617ffa59822e45963ca828aac9

Oyunu o kadar gercekci yapmaya calsiyorlar ki bazen ofsayt olmayan pozisyona ofsayt calinabiliyor veya ofsayt olan pozisyona devam karari verebiliyor. Gol olmayan pozisyon gol sayiliyor, gol olan pozisyon gol olarak sayilmiyor. Penaltilarda da öyle.

Oyunu o kadar gercekci yapmaya calsiyorlar ki bazen ofsayt olmayan pozisyona ofsayt calinabiliyor veya ofsayt olan pozisyona devam karari verebiliyor. Gol olmayan pozisyon gol sayiliyor, gol olan pozisyon gol olarak sayilmiyor. Penaltilarda da öyle.

La ne adamlarsiniz ya fifayi guzel gostermek icin dedigi lafa bak :)

Otekiside yavas oyunu profesyonelce falan bulmus

Lan oyunda sneijderin tipine bi bakin allah askina

Benim için tipler çok önemli değil, az çok benzesin ten rengi saçları yeter. Zaten topu topu bir maçta 5-6 saniye görüyorum yüzleri.

Önemli olan bence oyun motoru ve gerçekçiliğidir. Bunda da Fifa'yı Pes'ten kat kat önde görüyorum.

Bu yıl Fifa'nın sistem gereksinimleri biraz fazla olduğu için masaüstüne Pes yükleyeceğim.

Ama FM'yi hiçbir şeye değişmem o ayrı :)

Benim için tipler çok önemli değil, az çok benzesin ten rengi saçları yeter. Zaten topu topu bir maçta 5-6 saniye görüyorum yüzleri.

Önemli olan bence oyun motoru ve gerçekçiliğidir. Bunda da Fifa'yı Pes'ten kat kat önde görüyorum.

Bu yıl Fifa'nın sistem gereksinimleri biraz fazla olduğu için masaüstüne Pes yükleyeceğim.

Ama FM'yi hiçbir şeye değişmem o ayrı :)

PES bakalım nasıl olacak, gerçekten kötü mü olacak acaba yine

Ben PES 6’ya kadar oynadım lakin en iyi PES 5 idi. 6 da grafik olarak düzeltmeler yapılmış olsa da oyun olarak gerilemişti. Yani bana göre PES ’deki düşüş 5’den itibaren başlamıştı. Oyun gittikçe iğrenç bir hal almaya başladı. Sonunda dayanamayıp FIFA 2008’de geçişi tam olarak yaptım. Yıllardır PES’ ten hamle bekliyorum ama sürekli hayal kırıklığı. Bana göre PES 2015 ölü olarak doğacaktır. FİFA’nın ayağına su dökemez hale geldi.

forumun en büyük pes hateri geldi yine :D

Pes oynayanlar için en iyi tabir "fifa aydınlanmasını yaşayamamış fanboylar" Türkiye'de zaten bir dönem herkes pes oynuyordu. Bir alışkanlıktır devam ediyordu. Ben fifa13le birlikte bu aydınlanmayı yaşadım. Ama hala yıllardır oynadığı oyunun kötü olduğunu kabul edemeyen fanboylar var.

Zaten 2013te pesten çok daha iyi olan oyun next genle birlikte sunduğu ignite engine oyun motoru sayesinde tek kelimeyle rakipsiz kalmıştır. Zaten öndeyken rekabeti arayı açarak bitirmiştir. Pes tekrar fifanın rakibi olabilir mi bilmiyorum ama arada bu kadar fark varken direk 2015'te rakip olamaz.

Gönül ister rekabet baki kalsın. Kazanan oyuncular olsun.

demin fifa 14 sezondan çıktım herkes linke baksın bi zahmet özellilkle fifacılar :) bu poziyon gol mü değil mi ? golse neden değilse neden ? şimdiden teşekkürler :)

https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/..._=1406918100_63ca99617ffa59822e45963ca828aac9

bu pozisyon gol olmadı gençler :) 4. sezondan 3. sezona çıkamadım :D oyun o kadar gerçekçi ki rakiple alay ettim gol yedim !!! orta yaptım adam bana takılıp düştü kırmızı verdi hakem sağolsun :) bu arada doğum günümde PES 15 ve FİFA 15 gelecek ikisini rahatça karşılaştıcam, PES 15, 14ten kesin iyi olmalı hem yeni nesil hemde şansı yok KONAMIYE güveniyoruz :D

bu pozisyon gol olmadı gençler :) 4. sezondan 3. sezona çıkamadım :D oyun o kadar gerçekçi ki rakiple alay ettim gol yedim !!! orta yaptım adam bana takılıp düştü kırmızı verdi hakem sağolsun :) bu arada doğum günümde PES 15 ve FİFA 15 gelecek ikisini rahatça karşılaştıcam, PES 15, 14ten kesin iyi olmalı hem yeni nesil hemde şansı yok KONAMIYE güveniyoruz :D

Pes 15 çok farklı pes olacak. Pes 5 ve 6 versionuna geri dönmeyi istiyorlarmış.

Konami Promises to Revive Old Gameplay in PES 2015 – Air Herald

umarım abi ya kazanan hem PESciler hem FİFAcılar olsun :) fifadan nefret ederim ama ps4te PES yok mecbur oynuyorsun, bunu konsolu alırken fark ettim :D

Pesi ben eskden oynardım, severek hemde.

Hata fifadan daha sevkliydi offline modunda da. Fifanın bilgisayar rakipleri çok basit geliyor bana :DD

Pes de master league'de çok uykusuz geçeler geçirdim.

Online olarak ama fifayı tek geçerim. Rakiplere bağlı tabiki birazda.

1ci ve 2ci lig rakipler ile mücadele sarıyor baya.

Pesi ben eskden oynardım, severek hemde.

Hata fifadan daha sevkliydi offline modunda da. Fifanın bilgisayar rakipleri çok basit geliyor bana :DD

Pes de master league'de çok uykusuz geçeler geçirdim.

Online olarak ama fifayı tek geçerim. Rakiplere bağlı tabiki birazda.

1ci ve 2ci lig rakipler ile mücadele sarıyor baya.

gönül PES'i sevdi bir kere vazgeçemiyorsun sende :)

gönül PES'i sevdi bir kere vazgeçemiyorsun sende :)

Ben futbol oyunları seviyorum kendimi bildiğimden beri.

Sevkli olsun yeter.

Sensible world of soccerdan başla, kick off serisinden gec, virtual soccer olsun türkiyede tatilerde otomatik mekanlarında ( :DD)

Fark etmedi. Fifanın lisans güçü ve fut olayına baya hayran kaldım.

Pes14 oynadım bu arada. Beğenmemişdim ama neden hatırlamıyorum şimdi.

13 fena değildi. Ama fifamı pesmi sorsan? Fifayı secerim. Alışkanlıkdan dolayı belki .

Ve lizans güçü ile online mod boluğunda etkisi büyük.

Açık açık fifadan nefret ettiğini dile getirmiş. Ve hâlâ ciddiye alanlar var.

Sorun peste alışık olduğun hızda ise, oyunun hız ayarını değiştir. Basit..

2 vs 2 de pes daha üstün.

1 vs 1 de fifa.

Nokia 3310

2 vs 2 beceremiyorum fifada.

Hata okadar kötüydik ki yeğeni dövecekdim az kalsın sinirden adam gibi oynasın diye :DD

Geri
Üst Alt