Pro Evolution Soccer 2015

Murat Tunali

Parçalı Üye
ilk Resimler cikti......

PES2015_JUV_Tevez_Face1.jpg

PES2015_JUV_Pogbaface1.jpg

PES2015_Llorente_Face1.jpg

PES2015_JUV_Vidal_Face1.jpg

oyun Modeleri yine saglam olmus ama Vidaldeki gibi Dövmeler yine eksik......

14 gibi olacaksa hiç gerek yok. Madrid'de Diego Lopez'i forvete aldım, Benzema'yla aynı seviyede oynadı. Bu kadarı yeterli daha çok var zaten.

Görüntü kalitesi önemli değil, stabilite olmazsa, en zor ayarlarda, mahalle takımları gibi barcelona gibi pas yaparsa, gole giden adamı düşürüp sarı kart görmeye devam edersen, 2014 gibi çıktıktan 1 ay sonra 5'de bir fiyata satılmaya çalışır.

Toplu hücum yapınca Pique defansı ipe diziyordu resmen 14 de. Yine öyle olacaksa hiç anlamı yok oynamanın. Ama bu kez adam gibi yapacakları kanaatindeyim.

Görüntü kalitesi önemli değil, stabilite olmazsa, en zor ayarlarda, mahalle takımları gibi barcelona gibi pas yaparsa, gole giden adamı düşürüp sarı kart görmeye devam edersen, 2014 gibi çıktıktan 1 ay sonra 5'de bir fiyata satılmaya çalışır.

PES'in en büyük çirkinliği bu işte... PES'in zorluk derecesi rakibin iyi oynaması ile olmuyor.

Rakibin en sert faullerine devam diyor, sen rakiple yanyana koşarken kendini bırakıyor rakibin ve kırmızı görüyorsun.

Pes 2014 te soğuttu milleti ilk macimda normalde 2013 te zorlandigim arkadaşa 6 attim :) bu kadar saçma bir oyun olamaz

Yılların Pes'çisiyim ama üzülerek söylemek zorundayım ki son yıllarda Fifa'nın Pes'e yaptığı şundan farklı bir şey değildir.

tren coktan kacti dükkani kapatsinlar artik

Fifa varken Fifa oynanır aga

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14'ü bir kere falan oynamışımdır, onunda ilk dakikalarında kapatıp 13'ü açmıştık. Ondan beride hep FIFA14 oynuyorum. Oyunda bariz bir gelişme görürsem PES'de oynarım ama zor gibi.

14 gibi olmaz umarım bir yıl daha fifa oynamak kötü olur

Fifa aldı başını yürüdü..

PES14 çöptü RESMEN bir gün sonra sildim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

3 Temmuzda bütün yeniliklerin gösterilecegi bir fragman yayinlanacak.....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4YnW6HBEVKk[/media]

Umarım Pes 14'de olduğu gibi hayal kırıklığı yaşatmazlar

Geri
Üst Alt