Pro Evolution Soccer 2015

Pes 14'ten daha kötü olacak şu görüntülere baklırsa.Ben Konami'nin yerinde olsam oyunu çıkarmam artık.EA Sports'un NBA'de yaptığı gibi, 2K'nın üstün olduğu çok belliydi, adamlar da ara verdiler.Harcanan emeğe yazık, bi de trailer diye saçma sapan videolar yayınlıyorlar.

Konami'nin iyi bir oyun cikartmasi sart. Yoksa EA 2000 baslarindaki gibi hegemonya kurarsa hicbir yenilik getirmeden yeni oyunlar piyasaya surecek. Rekabet her zaman iyidir.

Ulan biraz düzgün oyun yapsalar yine herkes PES oynayacak zaten. PES'in kemikleşmiş oyuncu kitlesi var resmen. Bende değiştirmemek için çok uğraştım ama en nihayetinde FİFA'ya geçtik. 14'ü 2 kere oynadım oynadığım en kötü PES serisi hiç tartışmasız. Yani bu oyunu yaptıktan sonra hiç denememişler mi merak ediyorum. 15'i düzgün yapsalar FİFA'ya geçen çoğu kişi döner yine. Ama yapabilirler mi emin değilim gerçi bariz düşüşü onlarda görmüştür artık.

Pes 14 gibi olmaz insallah pes 13 gibi oynanisi olsun yeter.Pes 14 aldim hayal kirikligi o nee ya Adam kosamiyor zorlaniyor Rakibin forveti benden once kalede benim defansim fuze gibi ucup aliyor hemen aniden hizlaninca kolay kolay top geciriyorsun pes 14 insallah hayal kirikligi ugratmaz buda.

Konami, PES14ü sifirdan yapti, ilk defa FOX ENGINE kullandilar o yüzden yetistiremediler ve tamamen istenilen seviyeye ulasamadilar. Kaliteli bir oyunun yapim asamasi normalinde 2-4 sene sürer, PES 14'ün yapimi sadece 6 ay sürdü. Zaten Konaminin bir demeci var oyunun sadece %70 hazir diye. Piyasayi tamamen EA'e kaptirmamak icin cikardilar oyunu. Ama PES 15 gercek PES seviyesinde olur.

Konami, PES14ü sifirdan yapti, ilk defa FOX ENGINE kullandilar o yüzden yetistiremediler ve tamamen istenilen seviyeye ulasamadilar. Kaliteli bir oyunun yapim asamasi normalinde 2-4 sene sürer, PES 14'ün yapimi sadece 6 ay sürdü. Zaten Konaminin bir demeci var oyunun sadece %70 hazir diye. Piyasayi tamamen EA'e kaptirmamak icin cikardilar oyunu. Ama PES 15 gercek PES seviyesinde olur.

Eskiden Pes 6 ya hastaydim Fifadan 5 kat iyiydi o zamanlar 11,13 serisi guzel olmustu 14 cikardilar kotu yapmislar baya 15 i iyi yapsalarda piyasalarini azaltmasalar.

Umarim cok iyi bi Oyun olurda FIFA ya biraz RAKIP gelir.

FIfa da rakip olmayinca saliveriyor kendini... paragözlü EA

yapacakları şey belli, pes13 ün grafiklerini yenileyip kadroları yüzleri ayarlayıp koyun gitsin işte.

eaye rakip olabilecek tek sirket 2kdir konami falan hikaye

Fifa da çok kötü PC'de hepsi leş.

Ben de farkinda degilmisim.

Nyse krds hayirli donerler

istedigin kadar anlat, anlattigin murhanin anladigi kadardir

Geri
Üst Alt