Pro Evolution Soccer 2015

fifada adamların koşması bile saçma pesin gerçekliğini veremez tempo senin oyununa göre artıyor peste fifa full slow...

O değilde. Dünyada, türkiyeden hariç ve bir kac asia ülkelerinden hariç, bu pes pek tutulmuyor nedense.

Tuhaf.

fifada adamların koşması bile saçma pesin gerçekliğini veremez tempo senin oyununa göre artıyor peste fifa full slow...

Oynamasını beceremiyorsunuz o zaman fifayı af edersin.

Twitch kanalında gidin biraz pro oyuncuları izleyin. Slow mu mow mu görün.

Peste sürat hız varda noluyo gerçek hayatta okadar hızlı top çeviren takım yok gerçek üstü diye seviyosunuz dimi :D

Saatte 100km süratle pas veriyosun adam sektirmiyo bile yapışıyo ayağına :)

Fifa yavaş denilemez ama rastgele adamla yardırmaya kalkarsan yavaş tabi, zaten en fazla bir iki kere koştururlar adamı. Pes fark yapmaz aldığınla yardır.

bence pes oyun, fifa simülatör o yüzden gerçekcilik arayanlar fifa tercih ediyor

Fifa yavaş denilemez ama rastgele adamla yardırmaya kalkarsan yavaş tabi, zaten en fazla bir iki kere koştururlar adamı. Pes fark yapmaz aldığınla yardır.

bence pes oyun, fifa simülatör o yüzden gerçekcilik arayanlar fifa tercih ediyor

Ver kaçları iyi yaparsan ve elinde mesela bir robben olursa yardırsın fifada.

Biraz o yardırmalık posisyonu elde etmen için beynini kunlanman gerekir. Bedavaya ekmek yok :DD

ea bile kabul ediyor yavaş olduğunu oyunun ulan bebler orta kafa gol futbolu oynuyor pese sallıyor :) fifa oynamasak neyse al ronaldonu messini agüeronu koş kanattan orta kafa ya da karambole goller o pas yapan prolarda tıraş gözünüzde pek büyütmeyin sezon yapında 5 yıldızlı proların eline her pes oyuncusu veriyor :) sonra fifa simülator hadi lan oradan :) oynamasak atıp tutanlara inanacaz, kim neyi istersede oynasın ayrıca pes ve fifa bana beleşe gelecek zaten ondan dolayı raadım :)

Bu bilgiye nereden ulaştınız, merak ettim.

Tahmin yorum olarak kabul et lütfen. Avrupada tanıdığım bir çok eski pes ciler fifaya geçti . Oyun forumlarında takip ede biliyorsun yorumları ek olarak.

Üstelik burda bile pes2014 kötü diyen bir kaç fanatik pes ci var.

Tahmin olarak kalsın ama tabiki. Resmi belgeyle kanıtlamak zor biraz

Tahmin yorum olarak kabul et lütfen. Avrupada tanıdığım bir çok eski pes ciler fifaya geçti . Oyun forumlarında takip ede biliyorsun yorumları ek olarak.

Üstelik burda bile pes2014 kötü diyen bir kaç fanatik pes ci var.

Tahmin olarak kalsın ama tabiki. Resmi belgeyle kanıtlamak zor biraz

Biraz baktım bu yıl %19 düşmüş satış rakamı ama tam rakamlar yazmıyor, arkadaş ülkelere ve kıtalara göre bilgiler verdi merak ettim görmek istedim.

Geri
Üst Alt