Pro Evolution Soccer 2015

başta ben, bak ne güzel özeleştiri yapıyoruz :) ama fifa14ünde süper aman aman olduğu söyleyemeyiz ama fifa bebelerine gel de anlat, eleştiriye kapalılar :)

Zaten mühim olan kimin hangi oyundan daha fazla keyif alıyorsa onu oynaması. Ben PES 3'ten PES 2010'a kadar düzenli olarak oynadım bu ouyunu ama bir noktadan sonra Fifa daha cazip gelmeye başladı. Gönül ister ki gerçekten PES o eski şaşalı günlerine dönsün zira PES yerinde saymaya devam ettikçe FIFA tekel haline gelecek ve EA yenilik getirmekten ziyade aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyacak.

başta ben, bak ne güzel özeleştiri yapıyoruz :) ama fifa14ünde süper aman aman olduğu söyleyemeyiz ama fifa bebelerine gel de anlat, eleştiriye kapalılar :)

Fifa14 ün beğenmediğim yanlarıda var kesinlikle.

Özelikle duran toplardan çok kolay gol bulunuyor.

Yada santradan sonra uzun top meselesi. Onu gerciği herkes yapamıyor tam teşekürlü ama yapa bilenler var yinede

Sinir edici.

Bu arada fifa pes yarışı dünyanın gözünde 2012 yılında bitmiş

FIFA 12 - Verkaufszahlen wesentlich höher als bei PES 12 - Xbox 360 News

25 kat daha fazla satılmışki bu 2013 yılında artmış ola bilir ki o yılda fifa serisi 2012 yılına göre satışlarını artımış baya.

2012 yılından önce pes öndeymiş hep. Ultimtimate faktörü çok önemli bence.

Zaten mühim olan kimin hangi oyundan daha fazla keyif alıyorsa onu oynaması. Ben PES 3'ten PES 2010'a kadar düzenli olarak oynadım bu ouyunu ama bir noktadan sonra Fifa daha cazip gelmeye başladı. Gönül ister ki gerçekten PES o eski şaşalı günlerine dönsün zira PES yerinde saymaya devam ettikçe FIFA tekel haline gelecek ve EA yenilik getirmekten ziyade aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyacak.

pes tekelleşti elemanları ea kaptı şimdi ea kafasına göre at koşturuyor tekelleşme onun için kötü, her iki oyunda iyi oyun yapacak çeşitler çoğalsın, mesala street fighter - mk - kof - tekken bunlara kötü diye bilir misin ? iyi oyunları var kötü oyunları var ama gelişim ve çeşitlilik sunuyorlar tekel olamıyorlar artık :)

Fifa14 ün beğenmediğim yanlarıda var kesinlikle.

Özelikle duran toplardan çok kolay gol bulunuyor.

Yada santradan sonra uzun top meselesi. Onu gerciği herkes yapamıyor tam teşekürlü ama yapa bilenler var yinede

Sinir edici.

Bu arada fifa pes yarışı dünyanın gözünde 2012 yılında bitmiş

25 kat daha fazla satılmışki bu 2013 yılında artmış ola bilir ki o yılda fifa serisi 2012 yılına göre satışlarını artımış baya.

2012 yılından önce pes öndeymiş hep. Ultimtimate faktörü çok önemli bence.

ben hiç ultimate ıvır zıvır ilgilenmem arkadaşlarla pes atarız biter, o kadar detayında değilim işin biri oynanışını bozdu diğeri simülatör ayağına milleti yiyor.

pes tekelleşti elemanları ea kaptı şimdi ea kafasına göre at koşturuyor tekelleşme onun için kötü, her iki oyunda iyi oyun yapacak çeşitler çoğalsın, mesala street fighter - mk - kof - tekken bunlara kötü diye bilir misin ? iyi oyunları var kötü oyunları var ama gelişim ve çeşitlilik sunuyorlar tekel olamıyorlar artık :)

Aynen öyle. Bazen gün geliyor Fifa'nın orta kafa gol, L1+üçgen, momentum zırvalıklarından gına geliyor ama el mahkum oynuyoruz. Kendi adıma PES 2014 ile kıyasladığımda yine de fersah fersah ileride kalıyor. :)

Biraz baktım bu yıl %19 düşmüş satış rakamı ama tam rakamlar yazmıyor, arkadaş ülkelere ve kıtalara göre bilgiler verdi merak ettim görmek istedim.

Ben bunu buldum sadece

Almanca ama. 25 kat daha fazla satmış fifa pes'den o sene

Bide bu var

Fifa 13: Beeindruckende Verkaufszahlen - COMPUTER BILD SPIELE

2013 yılı satış raporu hakında sadece fifanın. 2012 yılına göre 98% artış olmuş satışlarında. Pes ile kıyaslamayı artık bu 2013 yıl için sizlere bırakıyorum.

Pesin 2014 rezalet denilen yılını hiç konuşmayalım bile

ben hiç ultimate ıvır zıvır ilgilenmem arkadaşlarla pes atarız biter, o kadar detayında değilim işin biri oynanışını bozdu diğeri simülatör ayağına milleti yiyor.

Seninkiside daha çok alışkanlık meselesi galiba.

Rahmetli dedemde arabası full ölene kadar kunlanırdı. Gidiyor oğlum işde. Konuşma derdi 40 yılık arabam hakında :DD

Ben bunu buldum sadece

Almanca ama. 25 kat daha fazla satmış fifa pes'den o sene

Bide bu var

Fifa 13: Beeindruckende Verkaufszahlen - COMPUTER BILD SPIELE

2013 yılı satış raporu hakında sadece fifanın. 2012 yılına göre 98% artış olmuş satışlarında. Pes ile kıyaslamayı artık bu 2013 yıl için sizlere bırakıyorum.

Pesin 2014 rezalet denilen yılını hiç konuşmayalım bile

Aradaki fark az değil Fifa bu kadar satıyorsa vardır bir artısı, konaminin bu rakamları görüp birşeyler yapması lazım.

FIFA yavaş değil. Baya gerçekçi tempoda. PES gibi hızlı kanatları alıp hurra hücum yapamiyorsun doğal olarak. Bunu gerçek hayatta Ronaldo bile yapamıyor. Ama Fifa'da güzel bi pas at defansın dengesini bozan, o zaman fark ediyorsun tekniğin ve hızın önemini.

Tabi zaman zaman bazı şeyler oyunda olmaması gerektiği kadar güçlü oluyor bu seneki kafa topları gibi. Gecen sene de yakın direğe çekilen şutlar çok güçlüydü mesela. Bu tarz overpowered şeyler olmasa FIFA çok iyi.

Su haliyle bile PES'ten iyi zaten.

fifacı renktaşlarım boşverin tartışmayın değmez :) fifa-pes = gs-fb gibidir ikisinide beğenenler olsada iyi olan her zaman bellidir ve rakibi bunu asla kabul etmez :) biz fifada futbolu yaşamaya devam edelim rakibimiz pes oynarken ronaldoyla çizgiden yerden orta kesip gol atmaya baksın .

Aradaki fark az değil Fifa bu kadar satıyorsa vardır bir artısı, konaminin bu rakamları görüp birşeyler yapması lazım.

Işleri zor. Fifadaki lizans güçü olsa belki . Fifada her sene üstüne katarak ilerliyor ve muthi maddi potansiye sahipler konamiye göre.

Konami pes markısın 2K'ye satsa keşke . Fifayı duman ede bilecek tek şirket.

Pes 2013'e devam.

Fifa da gayet iyi. İkisini de oynuyorum.

Pes 13 teki oyun zekası berbat kapanan takımlaragol atılmıyor dandik takımları yenemiyorum

Geri
Üst Alt