Pro Evolution Soccer 2015

1997 den 2008 e kadar FIFA oynadım sonra FIFA 2008 faciasından dolayı bir de o zamanlar CL lisansı almıştı KONAMI başladım PES'e ama FIFA 13 ile beraber EA'ya geri döndüm. FIFA 13 - FIFA 14 oynadım şimdi FIFA 15'i dört göz bekliyorum. KONAMI kusura bakmasın üstüne para verse oynanmaz...

Işleri zor. Fifadaki lizans güçü olsa belki . Fifada her sene üstüne katarak ilerliyor ve muthi maddi potansiye sahipler konamiye göre.

Konami pes markısın 2K'ye satsa keşke . Fifayı duman ede bilecek tek şirket.

2k futbol oyunu yapmayacağına açıkladı, belki konami grafik/design elemanları kadrosuna katar :) çare drogba da, isteyene :)

2k futbol oyunu yapmayacağına açıkladı, belki konami grafik/design elemanları kadrosuna katar :) çare drogba da, isteyene :)

Ilerde belki yaparlar . En iyi spor oyunlarını yapan bunlar vallahi her yönden.

Sadece görüntü olarak değil.

Nba2k14 oynayanlar bilir ne demek istediğimi

ne demek istediğini anlıyorum ea çalma konusunda iyidir 2knın elemanlarını basket için araklayabilir :)

Buyur. En iyi çekilmiş video bu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DGxEXNi4WfY[/media]

bu haliyle bile iyi fifafan :) oyun tempolu, fifanın yavaş futbolunu real-barça oynasa gaskiden bile fark yer :) peste defans yapamazsan seni yaran yarar, fifada da topsuz adam yardırıyor saçma bir şekilde, her iki oyunda da bariz hatalar mevcut, bu sene biz PES severler için iyi bir yıl olsun.

bu haliyle bile iyi fifafan :) oyun tempolu, fifanın yavaş futbolunu real-barça oynasa gaskiden bile fark yer :) peste defans yapamazsan seni yaran yarar, fifada da topsuz adam yardırıyor saçma bir şekilde, her iki oyunda da bariz hatalar mevcut, bu sene biz PES severler için iyi bir yıl olsun.

Fifa zor oyun evet :DD

Bu fena video değil. Oynamasınıda az çok biliyorlar. Fifadan biraz kopyalamışlar resmen gibi geldi bana.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lusdXJ-Mnd8[/media]

Top bir odun gibi hareket ediyor sanki. İçi dolu bir cisim hissi veriyor.

fifa zaten pes sayesinde atılım yaptı biliyorsun :)

Fifa pes'den ne almış ki? Çok farklı oyunlardı her zaman bana göre.

Gerçiği fifa çok daha eski sayılır ki değişimleride bir çok kez oldu.

1994 yılındaki fifayı düşünüyorumda. Sega mega driveda oynuyorduk yanlış hatırlamıyorsam :DD

Fifa pes'den ne almış ki? Çok farklı oyunlardı her zaman bana göre.

Gerçiği fifa çok daha eski sayılır ki değişimleride bir çok kez oldu.

1994 yılındaki fifayı düşünüyorumda. Sega mega driveda oynuyorduk yanlış hatırlamıyorsam :DD

pes iskelet kadrosunu ea kendi bünyesine aldı :) kasetli ataride sensible futbol, goal 3 :)

pes iskelet kadrosunu ea kendi bünyesine aldı :) kasetli ataride sensible futbol, goal 3 :)

Sensible world of soccer demek istedin galiba :DD

Managerliği bile vardı 2ci bölümünde .

Sensible soccer evet ilkinin ismiydi, he.

Amigadamı nerde vardı bendede. Ne oynardık onu :happy:

Şimdikilere göstersen bu ne diye küfür ederler adama. Goal3 ü sevemedim nedense hiç

Edit : pes olayını bilmiyordum. Ama pek pes ile alakası hiç olmadı fifa pek oynayış çeklinde

Sensible world of soccer demek istedin galiba :DD

Managerliği bile vardı 2ci bölümünde .

Sensible soccer evet ilkinin ismiydi, he.

Amigadamı nerde vardı bendede. Ne oynardık onu :happy:

Şimdikilere göstersen bu ne diye küfür ederler adama. Goal3 ü sevemedim nedense hiç

Edit : pes olayını bilmiyordum. Ama pek pes ile alakası hiç olmadı fifa pek oynayış çeklinde

super star soccer delux vardı segada pesin atası :)

Ilerde belki yaparlar . En iyi spor oyunlarını yapan bunlar vallahi her yönden.

Sadece görüntü olarak değil.

Nba2k14 oynayanlar bilir ne demek istediğimi

2k nın Top spin 4 efsane ya.Bundan daha iyi bir tenis oyunu çok zor yapılır yıllardır oynarım sıkılmadan.

PES çok bozdu , bayağı bozdu yani öyle böyle değil. İnanılmaz bozdu. Çok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. Bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik , daha da bozdu. Artık bozmasın dedik, iyice bozdu. Artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. PES'i bıraktım ben de bu PES'i. "Daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. Ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.

Fifa zor oyun evet :DD

Bu fena video değil. Oynamasınıda az çok biliyorlar. Fifadan biraz kopyalamışlar resmen gibi geldi bana.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lusdXJ-Mnd8[/media]

burda da robben cok zor pozisyonda kafa golünü atmis

hakan sükür mübarek

vay anasini

Geri
Üst Alt