Pro Evolution Soccer 2015

Gecen seneye gore daha iyi ama yine oynanmaz. FIFA da gecen seneye gore kotu kaldı bence ama konami bunu değerlendiremedi.

Akşam eve geçince deneyeceğim.

Oyun geçen seneye göre iyi ama hala bu oyun olmuş denilemiyor.

Pes 14'le kıyaslarsak iyi. Onun dışında berbat.

Evet oynayanlar soylesin Pes 13 ten iyi olmus mu yani alinmaya deger oyun mu?yani PC icin.

Şuan indiriyorum %33.3 oldu eğer yatmadan inerse bir kaç maç yapıp fikirlerimi yazarım.

bruma cok hızlıymış ama güçsüzmüş

burakta hızlıymış ama teknik 0mış

Burakın tekniği 58 filan olmalı stoperden hallice

bluray israfi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bilgisayarda değerlendirme -İlk kez geçen sene bilgisayarda pes serisi oynamaya başladım Ps3'te efsane dediğimiz oyun bilgisayarda çok sıkıcıydı oynaması(2014'ten söz bile etmiyorum)ancak pes2015 oynanış tamamiyle 2013'ten çok farklı olsa da bilgisayarda zevkle oynanıcak oyun olmuş gibi,bizim bildiğimiz pesle alakası tabii ki yok ama fifaya benzetmeye çabalanmaya başlamasını düşündüğümüzde gözlemlerime göre fifadan hızlı-adamlar kanbur falan değil rahatlıkla arapas geçiyo araya üçgenle pas olması falan hoş olmuş biraz daha top ayaktayken oyuncuyla yadırma olsaymış çok güzel olabilirmiş,ps3'te de yakında oynarım ama pes2013 herhalde oynadığımız bizim bildiğimiz son pes olucak gibi üzülerek söylemek gerekirse,etmeyin gardaşım şu oyunu pes13 gibi yapın;(

Geri
Üst Alt