Pro Evolution Soccer 2015

oyunu yeni yeni çözüyorum,sandığımdan da hızlıymış baya baya hızlıymış oyun hemde,kaleciyle karşı karşıyayken şutlar sıkıntı-gol atmak zor değil ama görünüm kötü,iyiymiş valla oyun

efsane ol modunda biraz eksiklikler var sanki.
eski oyunlarda yetenek kartları falan açılırdı kişisel başarı veya kulüp başarısı geldiğinde.
dünyanın ödülü başarısı geldi ancak kuru bir görselden başka birşeyin gelip gittiği yok.

Dükkanı kapatmaya az kaldı. FIFA ezdi-biçti-öldürdü.

artik fm disinda pc'de oynayacak futbol oyunu falan kalmadi. pc'de zaten fifa hep atari oyunu gibiydi oldum olasi sevmezdim, pes'i de ona benzettiler iyice. yüzler falan robot gibi.

grafikler cok kötü olmasina ragmen daha fazla yer kapliyor bilgisayarda. rezillik abi, rezillik. pes 13'ün üzerine eklemeler yapip devam etseler efsane olurdu.

Bende beğenenlerdeim. Fifa Pes karışımı bir şey olmuş.

panenka penaltısını yapmışlar peste var mıydı bilmiom eskiden ilk kez şahit oldum.

artik fm disinda pc'de oynayacak futbol oyunu falan kalmadi. pc'de zaten fifa hep atari oyunu gibiydi oldum olasi sevmezdim, pes'i de ona benzettiler iyice. yüzler falan robot gibi.

grafikler cok kötü olmasina ragmen daha fazla yer kapliyor bilgisayarda. rezillik abi, rezillik. pes 13'ün üzerine eklemeler yapip devam etseler efsane olurdu.
Konsoldaki FIFA ile PC'deki ayni. :)

N5

Ayrıca PES13 çocuk oyunu gibi olm zaten onun üstüne ekleme yapsalar nolur yapmasa nolur. Köklü bi değişiklik lazımdı PES'e olmuş mu bakacağız bu sene. Hafif FİFA'laşmış diyorlar.

Ben 1 aydir Fifa 15 oynuyorum, Pes cikinca Pese gectim. Pes saha icinde fifayi hoplatir, cok dinamik ve hizli hareket ediyorlar, lisans sorunu zaten yok patch cikarmislar hemen indirdim kurdum hersey orjinal oldu. Pes in iyi olmadigi seyler saha disi olaylaridir, grafikleri fiifadan kötü, statlar kötü, zemin dandik, taraftarlar fifadaki kadar coskulu degil vs. olaylari. Futbol oyununda önemli olan zaten saha icindeki gameplaydir, Pes iyiye gidiyor.

Ayrıca PES13 çocuk oyunu gibi olm zaten onun üstüne ekleme yapsalar nolur yapmasa nolur. Köklü bi değişiklik lazımdı PES'e olmuş mu bakacağız bu sene. Hafif FİFA'laşmış diyorlar.

Cidden 13ü bende sevmem, hele online oynadigim zaman cinnet gecirecek hale geliyordum. Savunma arkasina atilan her top gole dönüsüyordu, bunuda herkes bildigin icin hep öyle oynuyordu.

Son düzenleme:
Pes 14'ün düzenlenmiş hali gibi daha iyisi. 13 tarzında değil fifa tarzı daha çok.

Taktik ekranı daha işlevsel olabilirdi. Hantal kalmış.

Şutlar zorlaşmış. İstediğin yerden rahat şut çekemiyorsun adam gerilene kadar savunma araya giriyor. Bu iyi olmuş bence.

Kaleciler zor gol yiyor iyi açı kapatıyorlar. Elle atışlar degaj gibi gidiyor abartı olmuş.

Tek adamla al git yok. Oyuncular yoruluyor çalım atmak zorlaşmış.

İkili mücadeleler, kafa topuna çıkma daha iyi.

Paslar daha iyi hem uzun hem kısa. Havadan ara paslar abartılı olmuş top havada acayip yön değiştiriyor.

Duran toplar berbat olmuş.

Oyuncuların tiplerine bir şey diyemem ama sahadaki duruşları ve koşularını çok benzetmişler. Büyük takımlar için konuşuyorum küçük takımla oynamadım hiç.

Özellik olarak iyi ama daha akıcı olabilirmiş oyun asıl sorun burada bence. Oyun hızını +2 yapıp oynayın daha iyi oluyor.

Arkadaslar Bugun Korsan PC icin oyun alacagim Fifa 15 ile Pes 15 arasinda kararsiz kaldim sizce hangisini alayim hangisi daha iyi oyun.

Arkadaslar Bugun Korsan PC icin oyun alacagim Fifa 15 ile Pes 15 arasinda kararsiz kaldim sizce hangisini alayim hangisi daha iyi oyun.

korsan ?! :oley:
kac tl türkiyede ki korsan oyunlar?! ikisinide al bak. pes daha iyi diyenler olacak, fifa daha iyi olan olack . herkesin kendisine göre sevk meselesi

korsan alcaksan cdciden niye alıyosun,indir torrentten,,,fifa oynamadığım için bilemicem.

korsan ?! :oley:
kac tl türkiyede ki korsan oyunlar?! ikisinide al bak. pes daha iyi diyenler olacak, fifa daha iyi olan olack . herkesin kendisine göre sevk meselesi

Kardes su an cebimde 5 TL var 10 TL yok ikisinden birini almak zorundayim.Sonra digerini aliriz simdilik hangisi daha iyi oyun.

Kardes su an cebimde 5 TL var 10 TL yok ikisinden birini almak zorundayim.Sonra digerini aliriz simdilik hangisi daha iyi oyun.

vallah bana göre fifa daha iyi. ama online seviyesinde daha iyi diye bilirim.
yani bilgisayatara karsi pek sevk vermiyor ki o konuda pes acik ara belki daha iyi.
lizans konusunda Fifa baya üstün olsada pes de ilerde belki editlenir takimlar veya eklenir.
Demosu yokmu interneten indire bilecegin ?! olmasi gerekir. fasla büyükde degildir boyutlari onlarin. indir kendin dene öyle karar ver.

Edit: netin yokmus pardon simdi gördüm.

vallah bana göre fifa daha iyi. ama online seviyesinde daha iyi diye bilirim.
yani bilgisayatara karsi pek sevk vermiyor ki o konuda pes acik ara belki daha iyi.
lizans konusunda Fifa baya üstün olsada pes de ilerde belki editlenir takimlar veya eklenir.
Demosu yokmu interneten indire bilecegin ?! olmasi gerekir. fasla büyükde degildir boyutlari onlarin. indir kendin dene öyle karar ver.

Edit: netin yokmus pardon simdi gördüm.

Kardesim evde internetim yok telefonumda 100 mb net paketi var onla geciniyorum.

Geri
Üst Alt