Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.628
- 1.352
- 1.468
oyunu yeni yeni çözüyorum,sandığımdan da hızlıymış baya baya hızlıymış oyun hemde,kaleciyle karşı karşıyayken şutlar sıkıntı-gol atmak zor değil ama görünüm kötü,iyiymiş valla oyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konsoldaki FIFA ile PC'deki ayni.artik fm disinda pc'de oynayacak futbol oyunu falan kalmadi. pc'de zaten fifa hep atari oyunu gibiydi oldum olasi sevmezdim, pes'i de ona benzettiler iyice. yüzler falan robot gibi.
grafikler cok kötü olmasina ragmen daha fazla yer kapliyor bilgisayarda. rezillik abi, rezillik. pes 13'ün üzerine eklemeler yapip devam etseler efsane olurdu.
Ayrıca PES13 çocuk oyunu gibi olm zaten onun üstüne ekleme yapsalar nolur yapmasa nolur. Köklü bi değişiklik lazımdı PES'e olmuş mu bakacağız bu sene. Hafif FİFA'laşmış diyorlar.
artik fm disinda pc'de oynayacak futbol oyunu falan kalmadi. pc'de zaten fifa hep atari oyunu gibiydi oldum olasi sevmezdim, pes'i de ona benzettiler iyice. yüzler falan robot gibi.
grafikler cok kötü olmasina ragmen daha fazla yer kapliyor bilgisayarda. rezillik abi, rezillik. pes 13'ün üzerine eklemeler yapip devam etseler efsane olurdu.
Arkadaslar Bugun Korsan PC icin oyun alacagim Fifa 15 ile Pes 15 arasinda kararsiz kaldim sizce hangisini alayim hangisi daha iyi oyun.
korsan ?!ley:
kac tl türkiyede ki korsan oyunlar?! ikisinide al bak. pes daha iyi diyenler olacak, fifa daha iyi olan olack . herkesin kendisine göre sevk meselesi
korsan alcaksan cdciden niye alıyosun,indir torrentten,,,fifa oynamadığım için bilemicem.
Kardes su an cebimde 5 TL var 10 TL yok ikisinden birini almak zorundayim.Sonra digerini aliriz simdilik hangisi daha iyi oyun.
vallah bana göre fifa daha iyi. ama online seviyesinde daha iyi diye bilirim.
yani bilgisayatara karsi pek sevk vermiyor ki o konuda pes acik ara belki daha iyi.
lizans konusunda Fifa baya üstün olsada pes de ilerde belki editlenir takimlar veya eklenir.
Demosu yokmu interneten indire bilecegin ?! olmasi gerekir. fasla büyükde degildir boyutlari onlarin. indir kendin dene öyle karar ver.
Edit: netin yokmus pardon simdi gördüm.
Kardesim evde internetim yok telefonumda 100 mb net paketi var onla geciniyorum.