- 3 Ağustos 2009
- 7.837
- 2.546
- 2.248
PC için satın aldım steamden umarım değer 75 TL ye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncu alırken takas oyuncu önerip çekme hilesi var mı ?
Yok. Her maç sonrası bir top veriyorlar, ama o kurada yıldız çıkması çok düşük, tek siyah top oluyor kurada, ama o elde edilen topları birleştirebilir ve siyah topları tek kurada çoğaltabilirsin. 10.000 puana özel toplar var %15 Siyah %85 altın renkli. Oyuncular oynadıkça tecrübe kazanıyor, Mevlüt Erdinç çıkmıştı bende takıma girdiğinde gücü 75 di, şimdi 78 çıktı. RPG oyunu gibi elementler var Myclubda.
PES'13'ten sonra top balon gibi ucuyor hissi veriyor bana. Sizde de oyle oluyor mu? PES'13 yapabilecekleri en iyisiydi sanirim :/
aynen renktaş... 3 yıldır pes 2013 oynuyordum.. pes 2016 çıkınca bıraktım.. çünkü onlıne oynayan pek kımse kalmadı... zor oldu ama alıştım pes 2016'ya gel kapışalım![]()
steamden yükleyip çalışmayı durdurdu hatası alan var mıydı?intnetsiz oynanıyo da online açtı mı bu hatayı veriyo,yardım edermisiz gsc pesçileri.
Veri yürütme engellemesine ekle oyunun exe dosyasını düzelebilir.
Çok sağol yenden yüklensin denicem dediğini,sonucunu da buraya yazarım
sorunla ilgili şunu şöyle yaparsan olabilir gibi öneri vercek varsa beklüm her zaman.