Pro Evolution Soccer 2016

Güncel driver'ı yükledikten sonra CP'den gerekli işlemi yaptım. Fakat hala setting'de GPU entegre Intel olarak görünüyor ve "Kötü" olarak gösteriyor.

Buna rağmen oyuna girince herhang bir problemle karşılaşmadım. Şakır şakır akıyor.

Oyuna gelince; oyuncular arası paslaşmalar, derinlemesine paslar vs çok iyi olmuş. Top sürmeler zorlaştırılmış. Onun dışında genel olarak güzel. Üzerinde kesinlikle dururum. 1-2 hafta takıldıktan, güncellemeler geldikten sonra Pes 2013'e mi yoksa Pes 2016'ya mı devam edeceğime karar veririm artık :)

Ama beğendim oyunu. İyi olmuş.

Arda da karizma olmuş hani. Agresif oynuyor :)

ngz86a.jpg

Yuksek modda mi oynuyorsun sende de kasma oluyor mu?

Guncellememiz gereken yazilim var mi guncelleyeyim.Diretx vs yazilimlar falan pc de netim yokta bir ekran karti surucusu guncelli degil bayadir neredeyse 2 senedir acaba ondan da kasabilir mi??

Oyunda kasma yokta sanki duran toplarda adamı saga sola çekerken tutukluk yapıyor.Halbuki sistem onun çok çok üstünde oyun kaynaklı bir sıkıntı oldugunı düsünüyorum.Update çıkana kadar beklemek gerek.
Bende duran toplarda degil bende oyunda oynarken tutukluk yapiyor ama pozisyon tekrari vs seylerde kasmiyor oyuna gelince agir cekimde oynuyorum.

Oyun Gameplay konusunda harika bu sene. Ama Online oynayinca zevk kayboluyor. Cok tempolu oynuyor iki takim, cok bos alan fln var.

Oyun Gameplay konusunda harika bu sene. Ama Online oynayinca zevk kayboluyor. Cok tempolu oynuyor iki takim, cok bos alan fln var.

Evet gameplay fena online konusunda hem pes hem fifa almakta tereddütlüyüm :D Gene sinir hastası ederseler bu sefer pcyi kırarım herhalde :D :D Momentum ve kazandıgın maçtan sonraki kopmalar adamı hasta ediyor.

BAL oynuyorum. Real Sporting'deyim SF (Fırsatçı golcü) olarak. 3 maçta 6 gol attım şuana kadar. Devamını getiririm umarım. Düzgün bir patch gelene kadar takılırım en azından :)

Son düzenleme:
Evet gameplay fena online konusunda hem pes hem fifa almakta tereddütlüyüm :D Gene sinir hastası ederseler bu sefer pcyi kırarım herhalde :D :D Momentum ve kazandıgın maçtan sonraki kopmalar adamı hasta ediyor.
FIFA bu sene cok vasat PES'in yaninda. Sanki robot ile oynuyorsun, oyuncu hareketleri fln cok vasat.

Arkadaslar benim 2 senedir Nvidia yazilimim guncelli degil ve diretx 11 bende yuklu acaba yuksek modda kasmanin sebebi bunlar olabilir mi

Arkadaslar benim 2 senedir Nvidia yazilimim guncelli degil ve diretx 11 bende yuklu acaba yuksek modda kasmanin sebebi bunlar olabilir mi

En kısa zamanda güncellemen çok iyi olur.Büyük ihtimal ekran kartı yazılımı sıkıntı yaratıyodur.Ben bile nvidia ekran kartına geçeli 7-8 ay oldu kaç tane update geldi.Netin yoksa flash bellek ile bir internet cafeden çek eve götürür kurarsın.

En kısa zamanda güncellemen çok iyi olur.Büyük ihtimal ekran kartı yazılımı sıkıntı yaratıyodur.Ben bile nvidia ekran kartına geçeli 7-8 ay oldu kaç tane update geldi.Netin yoksa flash bellek ile bir internet cafeden çek eve götürür kurarsın.

Anladim guncelleyeyim o zaman oyunda orta sahada falan kasiyor oyuna giris kisminda gol sevinclerinde frikik kullanimlarinda kaleci vuruslarinda falan kasmiyor defans kismina gelince oyun biraz kendine geliyor ama orta sahada kasiyor oyuncular yavas hareket ediyor.Bizim arkadas vardi ondan evine gidip yukleyeyim.

Anladim guncelleyeyim o zaman oyunda orta sahada falan kasiyor oyuna giris kisminda gol sevinclerinde frikik kullanimlarinda kaleci vuruslarinda falan kasmiyor defans kismina gelince oyun biraz kendine geliyor ama orta sahada kasiyor oyuncular yavas hareket ediyor.Bizim arkadas vardi ondan evine gidip yukleyeyim.

Laptop ise götür arkadaşına 10 dakikada halledersin.Hatta bir tane cracklı driver booster 2 indirip kurun ne kadar eski sürücün varsa gösterir.İnternet üzerinden güncellersin.

Geri
Üst Alt