Pro Evolution Soccer 2016

Bu sene ps4 cafelerde oynanir banko. Fifa hosuma gitmedi benim.

bastan söylesene öyleyse. :D baglantiyi kes bi
Ya renktasim yine olmadi.Bak olayi anlatayim ben cd aldigimda yukledim lcd ses sistemi takacaktim takmadan once laptopumda deneyeyim dedim sorunsuz calisti sonra bu sefer oyundan ciktim neyse tam bagladim herseyi neyse oyunun simgesine bastim tam acilacakken laptopumunun sarj adaptorunu alirken bir an onume hata cikti hataya tamam dedim ne hatasiysa ondan sonra oldu yani Oyunun giris kisminda kasma olmuyor oyunu oynarken orta sahada kasiyor yani defansa gelince normale donuyor orta sahada kasiyor cozemedim su isi.

Mesela pozisyon tekrarlarinda menu gecisler normal geciyor kasmiyor nedense oyunun orta sahasinda kasiyor.

Ya renktasim yine olmadi.Bak olayi anlatayim ben cd aldigimda yukledim lcd ses sistemi takacaktim takmadan once laptopumda deneyeyim dedim sorunsuz calisti sonra bu sefer oyundan ciktim neyse tam bagladim herseyi neyse oyunun simgesine bastim tam acilacakken laptopumunun sarj adaptorunu alirken bir an onume hata cikti hataya tamam dedim ne hatasiysa ondan sonra oldu yani Oyunun giris kisminda kasma olmuyor oyunu oynarken orta sahada kasiyor yani defansa gelince normale donuyor orta sahada kasiyor cozemedim su isi.

Oyun optimizasyonunda sorun var gibi, istersen sorunları yine de araştır dene ama, bence en sağlıklısı PC'yi fazla kurcalamadan Patch'i beklemen olacaktır.

camasir makinesi gibi ses yapiyor mu oyunda?

Bende cok iyi isliyor oyun,

Islemci: Intel Xeon 1231v3
Ekran Karti: MSI GeForce GTX970

Yasin, sende ki sorun ekran kartindan kaynaklaniyor, net.

Edit: Sonradan yazdigini okudum simdi. Orta saha da kasiyor, defansta normale dönüyor diyorsun. Bu nasil sacmalik? Öyle birsey olmasi mümkün degil aslinda. Hmm..

Son düzenleme:
Pes 2016'yı yükledim biraz önce. NVIDIA'yı görmüyor. CP'den yüksek performanslıyı seçince de "Access Denied - Failed to apply selected setting to your system" hatasını veriyor. Sürücüyü güncelleştiriyorum. Fayda edecek mi bakalım.

Pes 2016'yı yükledim biraz önce. NVIDIA'yı görmüyor. CP'den yüksek performanslıyı seçince de "Access Denied - Failed to apply selected setting to your system" hatasını veriyor. Sürücüyü güncelleştiriyorum. Fayda edecek mi bakalım.

Güncel driver'ı yükledikten sonra CP'den gerekli işlemi yaptım. Fakat hala setting'de GPU entegre Intel olarak görünüyor ve "Kötü" olarak gösteriyor.

Buna rağmen oyuna girince herhang bir problemle karşılaşmadım. Şakır şakır akıyor.

Oyuna gelince; oyuncular arası paslaşmalar, derinlemesine paslar vs çok iyi olmuş. Top sürmeler zorlaştırılmış. Onun dışında genel olarak güzel. Üzerinde kesinlikle dururum. 1-2 hafta takıldıktan, güncellemeler geldikten sonra Pes 2013'e mi yoksa Pes 2016'ya mı devam edeceğime karar veririm artık :)

Ama beğendim oyunu. İyi olmuş.

Arda da karizma olmuş hani. Agresif oynuyor :)

ngz86a.jpg

Şut atmak çok zevkli olmuş.Keşke stad atmosferleri daha iyi olsa.Basık bir ortamda maçları oynuyoruz sanki.

Geri
Üst Alt