- 18 Şubat 2011
- 143.060
- 62.252
- 5.478
hayda.. hepsi iyi diyorsa normalde calismasi lazim. [video=youtube;ZzMl8LyLwUw]https://www.youtube.com/watch?v=ZzMl8LyLwUw[/video]
bu elemanin yaptigini bi denesene eger yapmadiysan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transferlerin hali ne ya daha 1 hafta önce çıkan oyunda 3 ay önceki transferler yapılmamış?
Acaba laptopumu lcd ye bagladim diye mi oyle.En basta kasmiyordu sonra kasti bu oyun.hayda.. hepsi iyi diyorsa normalde calismasi lazim. [video=youtube;ZzMl8LyLwUw]https://www.youtube.com/watch?v=ZzMl8LyLwUw[/video]bu elemanin yaptigini bi denesene eger yapmadiysan.
Acaba laptopumu lcd ye bagladim diye mi oyle.En basta kasmiyordu sonra kasti bu oyun.
Yakinda patch geliyormus, onunla birlikte transferler düzeliyor.Bu transferlerin hali ne ya daha 1 hafta önce çıkan oyunda 3 ay önceki transferler yapılmamış?
Ya renktasim yine olmadi.Bak olayi anlatayim ben cd aldigimda yukledim lcd ses sistemi takacaktim takmadan once laptopumda deneyeyim dedim sorunsuz calisti sonra bu sefer oyundan ciktim neyse tam bagladim herseyi neyse oyunun simgesine bastim tam acilacakken laptopumunun sarj adaptorunu alirken bir an onume hata cikti hataya tamam dedim ne hatasiysa ondan sonra oldu yani Oyunun giris kisminda kasma olmuyor oyunu oynarken orta sahada kasiyor yani defansa gelince normale donuyor orta sahada kasiyor cozemedim su isi.bastan söylesene öyleyse.baglantiyi kes bi
Ya renktasim yine olmadi.Bak olayi anlatayim ben cd aldigimda yukledim lcd ses sistemi takacaktim takmadan once laptopumda deneyeyim dedim sorunsuz calisti sonra bu sefer oyundan ciktim neyse tam bagladim herseyi neyse oyunun simgesine bastim tam acilacakken laptopumunun sarj adaptorunu alirken bir an onume hata cikti hataya tamam dedim ne hatasiysa ondan sonra oldu yani Oyunun giris kisminda kasma olmuyor oyunu oynarken orta sahada kasiyor yani defansa gelince normale donuyor orta sahada kasiyor cozemedim su isi.
Yani kaleci vuruslarinda gol sevinclerinde gayet normal calisiyor oyun icinde hafif kasma oluyor.Oyun optimizasyonunda sorun var gibi, istersen sorunları yine de araştır dene ama, bence en sağlıklısı PC'yi fazla kurcalamadan Patch'i beklemen olacaktır.
İşte ondan diyorum. Bende de bazı yerlerde oluyor. Tamamen kasma falan olsa sorun donanımdan diyeceğim. Hafif bazı yerlerde oluyor.Yani kaleci vuruslarinda gol sevinclerinde gayet normal calisiyor oyun icinde hafif kasma oluyor.
Santra yaparken oyunda orta alanda oynadiginda kasiyor demek ki problem bende degil neyse orta moda alayim o zaman.İşte ondan diyorum. Bende de bazı yerlerde oluyor. Tamamen kasma falan olsa sorun donanımdan diyeceğim. Hafif bazı yerlerde oluyor.
Ya renktasim yine olmadi.Bak olayi anlatayim ben cd aldigimda yukledim lcd ses sistemi takacaktim takmadan once laptopumda deneyeyim dedim sorunsuz calisti sonra bu sefer oyundan ciktim neyse tam bagladim herseyi neyse oyunun simgesine bastim tam acilacakken laptopumunun sarj adaptorunu alirken bir an onume hata cikti hataya tamam dedim ne hatasiysa ondan sonra oldu yani Oyunun giris kisminda kasma olmuyor oyunu oynarken orta sahada kasiyor yani defansa gelince normale donuyor orta sahada kasiyor cozemedim su isi.
Bu transferlerin hali ne ya daha 1 hafta önce çıkan oyunda 3 ay önceki transferler yapılmamış?
Yok.camasir makinesi gibi ses yapiyor mu oyunda?
Pes 2016'yı yükledim biraz önce. NVIDIA'yı görmüyor. CP'den yüksek performanslıyı seçince de "Access Denied - Failed to apply selected setting to your system" hatasını veriyor. Sürücüyü güncelleştiriyorum. Fayda edecek mi bakalım.