Pro Evolution Soccer 2016

Yav tuşlar donuyor, mesela defanstayım arka arkaya basıyorum uzaklaştırmak için ama defans mal gibi topla ilerliyor, oyun ayarlarında falan birşeyleri mi değiştirmem gerekiyor
Online oynarken mi? Ben daha demin online mac yaptim ingiliz serverinde, bende de tuslari cok gec kabul etti. Ama normal sartlarda offline oynayinca bende hepsi oluyor ve sende tam olarak sorun ne bilemedim acikcasi simdi. Bende 5 sene sonra ilk kez PES'e gecis yaptim yine.

Online oynarken mi? Ben daha demin online mac yaptim ingiliz serverinde, bende de tuslari cok gec kabul etti. Ama normal sartlarda offline oynayinca bende hepsi oluyor ve sende tam olarak sorun ne bilemedim acikcasi simdi. Bende 5 sene sonra ilk kez PES'e gecis yaptim yine.
Pc mi?

17.09.2015 Demo ve full versiyon cikti. Bunlari sormaniz bile Konami'nin vasat marketing stratejisini gösteriyor. Yillardir ayni b.k

Abi vurduğum gol oluyo vurduğum gol oluyo. Böyle saçmalık olmaz. Güncellemeyle düzeltmeleri lazım.

çöp oyun bi şampiyonlar ligi lisansı yüzünden oynanıyor

Pes 2016 korsanini aldim lakin benim bilgisayar donanimi en yuksek seviyedeyken oyun ici kasiyor bu sorun sadece bende mi oluyor.

İki maç yaptım, ceza sahası ve civarında vurduğum gol oldu neredeyse. Zamanla biraz daha yoluna sokarlar belki. Zaten oyun çok eksik çıkıyor.

Kardes 8 gb ram

2 gb ekran karti

640 gb hardisk

intel core i7 3.40 ghz

ne istiyor oyun benden bundan yuksek performans mi ?? Yuklemem gereken ne gerek diretx kac istiyor oyun.

Islemci cok bile ama ekran kartının bit degeri ne biliyor musun 2 gb cok onemli degil. Bu tarz oyunlarin full detay açılması icin ekran kartinin en az 192 bit olmasi sart

fifa cok sìkici olmaya basladì benim icin 12den beri oynuyodum. bu sene geri donuş yaptim pese. coģu kisi begenmiyor ama benim hosuma gitti master lig oynuyorum su ara. oyunun tek sıkıntısı top player oldugu icin her frikik gol oluyor onun disinda bir yamukluk yok

Geri
Üst Alt