Pro Evolution Soccer 2016

Tr takımı ünlüler karması gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pes 13 efsanedir.13'ten sonra cıkan hicbir oyunu begenmemistim fakat 16 olmus harbiden.Zamanla bıraktırır renkdasim.

Pc ile konsolda fark var diyorlar konsoldaki daha mı iyi ? Pc de oynayanlar beğenmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pc icin baya iyi patch yapmislar..

Pesgalaxy.com PC-Patch 2015 5.01 Patch RELEASED #14.09.2015 - Page 127 - PESGalaxy PC-Patch 2015 - PESGalaxy.com - Pro Evolution Soccer Modding

Online ile uyumlu diyorlar ama herhalde ayni patchi kunlanlar ile ancak online olur.

edit: pes 2015 icin mis yukardaki ama 2016 icin bu sitede olacakmis en yakin zamanda

test derecesindeymis

Tester für den Pesgalaxy PES 2016 PC Patch gesucht! - PESGalaxy PC-Patch 2015 - PESGalaxy.com - Pro Evolution Soccer Modding

Bende orjinal sandım. :D

Lisansı bilmem neyi pek önemli degilde o duran topta çıkan imleç nedir ya ateri oyunu gibi :)

Merak edenler icin: Yakinda Update geliyor. Transferler fln günceleniyormus ve Galatasaray ve Panathi. takim olarak ekleniyor. An itibariyle Galatasaray yok.

Şu oyunda düzeltilmesi gereken en önemli şey yön tuşuna bir kere bastıktan sonra daha cevap gelmeden farklı bir yön tuşuna basmama imkan vermemesi. Mesela Fifa bu konuda aşmış bence; sağdakine pas verecekken top daha adama gelmeden soldaki adama karar değiştirebilme imkanı tanıyor bana.

13'ü sonunda bırakıyoruz beyler,ilk maçta yorumum oynanış mikemmel

Lütfen biri söylesin bazen kalenin ağzında bile adam şut çekmiyor kalenin içine doğru giriyor ya da rakip defans topu çekip alıyor neden kafama göre şut çekemiyorum oyunda?

Geri
Üst Alt