- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.592
- 5.198
Tr takımı ünlüler karması gibi 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pes 13 efsanedir.13'ten sonra cıkan hicbir oyunu begenmemistim fakat 16 olmus harbiden.Zamanla bıraktırır renkdasim.
Olm çok övüyonuz bak kötü çıkarsa iyi olmaz
Pc ile konsolda fark var diyorlar konsoldaki daha mı iyi ? Pc de oynayanlar beğenmiyor
Pc icin baya iyi patch yapmislar..
Pesgalaxy.com PC-Patch 2015 5.01 Patch RELEASED #14.09.2015 - Page 127 - PESGalaxy PC-Patch 2015 - PESGalaxy.com - Pro Evolution Soccer Modding
Online ile uyumlu diyorlar ama herhalde ayni patchi kunlanlar ile ancak online olur.
edit: pes 2015 icin mis yukardaki ama 2016 icin bu sitede olacakmis en yakin zamanda
test derecesindeymis
Tester für den Pesgalaxy PES 2016 PC Patch gesucht! - PESGalaxy PC-Patch 2015 - PESGalaxy.com - Pro Evolution Soccer Modding
Pc ile konsolda fark var diyorlar konsoldaki daha mı iyi ? Pc de oynayanlar beğenmiyor
Konsolda grafikler biraz daha iyi (ps4)
Onun dışında pek bir fark göremedim pc'de de iyi bence.
Bende orjinal sandım.![]()
Lisansı bilmem neyi pek önemli degilde o duran topta çıkan imleç nedir ya ateri oyunu gibi![]()
sanırım R2 ile kalkıyordu o
Joystick (R3) le bütün duran toplara yön verirsinHadi ya peki fifa ve pes 13 deki gibi istedigin yere döndürüp atabiliyon musırf o serbest vurus sacmalıgı yüzünden pesten sogudum
![]()
Ben cekebiliyorum valla..Lütfen biri söylesin bazen kalenin ağzında bile adam şut çekmiyor kalenin içine doğru giriyor ya da rakip defans topu çekip alıyor neden kafama göre şut çekemiyorum oyunda?