Pro Evolution Soccer 2016

En son PES 13'ü oynamistim ciddi anlamda (hala PC'de duruyor ama oynamiyorum gerci) ama bu seri daha iyi olmus. Yanliz biz bile yokuz, Milli takimlar ligler filan yok ayni sorun devam ediyor.

Ispanya-Ingiltere-Almanya-Italya-Fransa-Türkiye-Rusya-Portekiz-Hollanda-Belcika-Arjantin-Brezilya-Meksika-ABD- ligleri full lisansli olmali. Cogu yok bile..

Sampiyonlar Ligi'ne ve UEFA Avrupa Ligi'ne gruplardan katilacak olan takimlarin da full ekli olmasi lazim. Ayrica diger ekli olmayan liglerden de en iyi takimlar yer almali.

PES bu konuda hayal kirikligi yasatmaya devam ediyor maalesef. Dalga gecer gibi bir sürü sahte lig ve takim filan eklemisler.

Kadrolar bile hala gecen sezonun kadrolari. Hicbir transferi gerceklestirmemisler. Zenit'te Hulk, Atletico'da Arda yedek üstelik. Güncellemeden sonra Galatasaray gelecekmis, zahmet olacak..

Patch yapanlarin isi cok zor valla bukadar eksik varken fazla ugrasmalari gerekecek ama yaparlar. Türkce spikerli iki patch cikacak bu sene de.

Son düzenleme:
2 saat oynadım şımdı ps4 de. Güzel olmuş ama çok kolay gol oluyor maalesef. Her ortada gol ata biliyorum hemen hemen.
Ceza saha içinde tüm şutlar füze gibi gidiyor ve gol ile sonuclanıyor.
Oyuncuların saha içindeki topla hareketlenmeleri ise mükkemele yakın olsada yön değiştirken tempo ayarı bozuk .
Kolay olması ve futbolcuların topla görsel iyi olması çoğu kişi beğene bilir.
Kalecilerin üstün mal olmalarıda bol golü macları sevenler için ideal bir oyun.
Her ne kadar fifa benim için uzak ara favorim ise bu sene yine pes serisini uzun zaman sonra işe yarar notumu veriyorum.

Şampiyonlar ligi lisansı yüzünden ara ara oynuyorum o da olmasa hiç bakmam. Lisansı Fifa alsa çok iyi olacak.

Bunların başını lisans sorunları yakıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pes 15 i de beğeniyordum. Pes 16 da üstüne koyarak ilerlemiş konami.
Ben çok beğendim.

Müthis.Sabaha kadar oynadım.15'i beğenmemiştim hala 13 oynuyordum ama bu oyun bana 13'ü bıraktırdı.Konami 3 sene aradan sonra turnayı gözünden vurmus.

Mod arkadaslar konuyu GSC Komedya ile birlestiriniz.
-YÖNETİM

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

2008'deki next gen fifa'dan beri pes'in yüzüne bakmazdım ama bu sene olmuş oyun.

Ps1'deki efsane dönemlere selam çakmışlar.

Pc icin baya iyi patch yapmislar..

Pesgalaxy.com PC-Patch 2015 5.01 Patch RELEASED #14.09.2015 - Page 127 - PESGalaxy PC-Patch 2015 - PESGalaxy.com - Pro Evolution Soccer Modding

Online ile uyumlu diyorlar ama herhalde ayni patchi kunlanlar ile ancak online olur.

edit: pes 2015 icin mis yukardaki ama 2016 icin bu sitede olacakmis en yakin zamanda

test derecesindeymis

Tester für den Pesgalaxy PES 2016 PC Patch gesucht! - PESGalaxy PC-Patch 2015 - PESGalaxy.com - Pro Evolution Soccer Modding

Son düzenleme:
online mod rezalet diyorlar

Geri
Üst Alt