- 25 Kasım 2008
- 13.526
- 12.234
- 2.168
Ben cekebiliyorum valla..
Yav tuşlar donuyor, mesela defanstayım arka arkaya basıyorum uzaklaştırmak için ama defans mal gibi topla ilerliyor, oyun ayarlarında falan birşeyleri mi değiştirmem gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben cekebiliyorum valla..
Online oynarken mi? Ben daha demin online mac yaptim ingiliz serverinde, bende de tuslari cok gec kabul etti. Ama normal sartlarda offline oynayinca bende hepsi oluyor ve sende tam olarak sorun ne bilemedim acikcasi simdi. Bende 5 sene sonra ilk kez PES'e gecis yaptim yine.Yav tuşlar donuyor, mesela defanstayım arka arkaya basıyorum uzaklaştırmak için ama defans mal gibi topla ilerliyor, oyun ayarlarında falan birşeyleri mi değiştirmem gerekiyor
Pc mi?Online oynarken mi? Ben daha demin online mac yaptim ingiliz serverinde, bende de tuslari cok gec kabul etti. Ama normal sartlarda offline oynayinca bende hepsi oluyor ve sende tam olarak sorun ne bilemedim acikcasi simdi. Bende 5 sene sonra ilk kez PES'e gecis yaptim yine.
Aynen.Pc mi?
Full sürüm çıktı yaniAynen.
Olum demek ki bilgisayar yetersiz iste .dPes 2016 korsanini aldim lakin benim bilgisayar donanimi en yuksek seviyedeyken oyun ici kasiyor bu sorun sadece bende mi oluyor.
Pes 2016 korsanini aldim lakin benim bilgisayar donanimi en yuksek seviyedeyken oyun ici kasiyor bu sorun sadece bende mi oluyor.
Kardes 8 gb ramVitaminsiz bilgisayarin var oyunun sucu yok
2 gb ekran kartiOlum demek ki bilgisayar yetersiz iste .d
cingıl bels
Ekran kartini gormeyebiliyor bazen pes nvidia mi2 gb ekran karti
640 gb hardisk
intel core i7 3.40 ghz
ne istiyor oyun benden bundan yuksek performans mi ?? Yuklemem gereken ne gerek diretx kac istiyor oyun.
Kardes 8 gb ram
2 gb ekran karti
640 gb hardisk
intel core i7 3.40 ghz
ne istiyor oyun benden bundan yuksek performans mi ?? Yuklemem gereken ne gerek diretx kac istiyor oyun.