Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Biranönce yetersiz kadron ile umarım gidersin
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ikiside herkese yazar. Fatih hoca evet kadroyu yanlış kurdu yanlış bazı taktikler uygulatiyor vs. vs. Ama o topu çizgiden sokaamayan Mustafa Halil Diagne - Bidona dönmüş topa vurmayı unutmuş 2 metre yanına pas veremeyen Feghouli. Bir gram ileriye gidemeyen, adamini kaçıran pas atamayan Berkan Taylan bunlar suçsuz mu. Yada takım dogranirken sesini çıkarmayan, sesini cikaranlarida engelleyen yönetim? Hepsi suçlu benim gözümde hiçbiri suçsuz değil. Olayı bu şekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın kimseyi savunmak değil amacım. Hatayı doğru yerde bulmak önemli olan. Bu takima acilen yetenekli oyuncular almak ve devam edecekse teknik ekibinde artık adam gibi taktikler yaratması ve gençleseceksek de adam gibi profesyonellerle çalışması lazım. Yoksa bu sene dahada kötü şeyler olur.Avrupada başarı Fatih hocaya yazıyorsa ligteki başarısızlıkta Fatih hocaya yazar. Bu kadar net.
Bu oyuncular Avrupa'da oynuyorsa ligde niye oynayamıyor? Fatih hocanın oyunu geriden kurma ısrarı, baskı hattını çok öne çıkarması istisnasız her maç gol yediriyor bize. Bunu hala görememek ilginç bir durumBence ikiside herkese yazar. Fatih hoca evet kadroyu yanlış kurdu yanlış bazı taktikler uygulatiyor vs. vs. Ama o topu çizgiden sokaamayan Mustafa Halil Diagne - Bidona dönmüş topa vurmayı unutmuş 2 metre yanına pas veremeyen Feghouli. Bir gram ileriye gidemeyen, adamini kaçıran pas atamayan Berkan Taylan bunlar suçsuz mu. Yada takım dogranirken sesini çıkarmayan, sesini cikaranlarida engelleyen yönetim? Hepsi suçlu benim gözümde hiçbiri suçsuz değil. Olayı bu şekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın kimseyi savunmak değil amacım. Hatayı doğru yerde bulmak önemli olan. Bu takima acilen yetenekli oyuncular almak ve devam edecekse teknik ekibinde artık adam gibi taktikler yaratması ve gençleseceksek de adam gibi profesyonellerle çalışması lazım. Yoksa bu sene dahada kötü şeyler olur.
Ömer'den hiç bi şey olmazsezona tek solbekle başlamak en büyük hatamızdı. ömerin sol bek olmadığı ama kanat forvet olmadığı da kesin bir şey. ömer ancak 4-4-2'de sol orta saha olur.
1. Kripto Başkan FT!..takımımızda 3 problem mevcut :
1- fatih terim
2- fatih terim
3- fatih terim
Avrupa'da defansif futbol oynuyoruz kontra atağın kaymağını yiyoruz. Ligde bunu yapamazsın. Takımlar sana karşı senin Avrupa'da yaptığını yapıyor. Bunu çözmesi gerekirdi teknik ekibin şimdiye kadar. Takım kontra harici atak yapamıyosa bu yetenekli oyuncu eksikliğidir. Alan bırakmayan rakibi açmanın bir kaç yöntemi var. Yetenekli top taşıyan, dikine oynayan, çalım atabilen oyuncuların ile bir şekilde ceza sahasına girip gol atmak. Uzaktan şutlar, duran toplar, ve dar alanda becerikli oyuncular ile kilidi açmak. Ne bunu yapacak bir taktik ile oynuyoruz nede bunu yapabilecek oyuncularımız var. Buda yine lig için özellikle yanlış kurulmuş bir kadro olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor. Birde ekstra becereksizce kaçan golleri hesaba katınca bende senin gibi şunları sorguluyorum hocam. Neden bu takıma adam gibi bir forvet almadınız. Neden çalım atabilen bir kanadimiz yok. Neden dikine oynayabilen ortasahalarimiz yok. Neden şut çekebilen oyuncularımız yok. Neden orta açmayı bilen beklerimiz yok. O beğenmediğimiz saracchi bin tane Ömer yüz tane anhold eder. Maalesef bunlar hep teknik ekibin hataları. Ama o golleri kaçıran oyunculara hicbirsey söylememek cidden haksızlık olur. Yine hakemler dograrken sesini çıkarmayan yönetime suç bulmamak haksızlık olur. Bu hikayede suçlu hepsi maalesef... Yanan ise sadece teknik ekip oldu. Belki hatanın büyük payı teknik ekibin ama diğerleri de masum değil.Bu oyuncular Avrupa'da oynuyorsa ligde niye oynayamıyor? Fatih hocanın oyunu geriden kurma ısrarı, baskı hattını çok öne çıkarması istisnasız her maç gol yediriyor bize. Bunu hala görememek ilginç bir durum