Problem Kimde?

1640282828032.webp

Yukarıdaki seçeneklerin hiç biri bir reaksiyon göstermediğine göre problem bende

Abi kadro kalitesiz. Üstünü de hakemler operasyon çekince böyle oldu. Bukadar basit.

doğru düzgün antreman yaptıracak bir köndisyoner lazım. Bütün oyuncular 60 dakikayı zor çıkarıyor.

Kadroyu sen ben kurmadık. Yoldan geçen adamın biri de kurmadı.
Evet kadroyu kuranlar da suçlu, ama o ayrı bir konu. Hocanın istifa etmesi kadronun kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Başka bir hoca gelse bence bu kadroyla pek bişey yapabileceğini düşünmüyorum.

Iki ucu şeyli değnek resmen.

Başkanda.
Ayaklar baş başlar ayak olursa öyle olur.

Yönettiği kulüp takımını rezalet duruma getiren elemanını kovamayan başkandadır suç

Oyumu değiştirdim problem hepimiz de o tesisleri basmayıp bu koskoca kitle ile aylardır hatta yıllardır dalga geçip enayi yerine koyanları ve sırf mevki makam şan şöhret uğruna kulübün başına nemalananları hala daha orda tuttuğumuz ve bu kadar vurdumduymaz olduğumuz için hepimiz de

Başımıza ne gelirse gelsin küme bile düşsek suç bizim

İki maçta tudoru şamaroğlanına çevirip sosyal medyalar da linç kampanyası yaparak kovulmasını sağlayan

Hamza Hamzaoğlunun aldığı üç kupadan sonra daha teri bile soğumadan bir tane hainin kovmasına ses etmeyen

Bugün ki durumumuza iyi olacak deyip sabır çeken çektirenler siz biz varoldukça bu kulüp iflah olmayacak bilin

Kötü oyunun gençleşme ile 3 yıllık proje gibi bahaneleri olmaz küme düşmemek adına gerekenler şimdi yapılmalı yoksa yarın çok geç olabilir takım küme düşecek gibi duruyor evinde Giresun'u Denizli'yi bile yenemiyoruz bundan sonra genç yaşlı farketmez hangi oyuncu olursa olsun kötü oynarsa hata yaparsa yüzde 99'luk golü kacirirsa top ayağına her geldiğinde yuhlanmalidir

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt