Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvacı: "Hepsi Kaçıyor"

Herseyi gectim Mayis ayinin sonunda 50 milyon dolar borc ödememiz gerek. Bu adamlar bu parayi nerden bulacaklar onu merak ediyorum.

Herseyi gectim Mayis ayinin sonunda 50 milyon dolar borc ödememiz gerek. Bu adamlar bu parayi nerden bulacaklar onu merak ediyorum.

Ünal Aysal kendi imkanlarımızla mali olarak düzlüğe çıkaracağız ondan sonra Galatasarayın kendi kaynaklarını kullanacağız demişti.Açıkcası bundan başka yol da gözükmüyo.

Ünal Aysal kendi imkanlarımızla mali olarak düzlüğe çıkaracağız ondan sonra Galatasarayın kendi kaynaklarını kullanacağız demişti.Açıkcası bundan başka yol da gözükmüyo.

Ünal Aysal icin hic sorun olmaz o miktari ödemek, ama bu herifler o parayi bu kisa sürede bulamazlar.

Mehmet Reis dogruları bılıyor arkadaslar gelın bu adama destek olalım takımın problemın ne oldugunu bılıyor herşey parayla çözülmez..Yürü mehmet reis inşallah seçım olurda baskan olursun...

İyi konuşuyo da boş konuşuyo.Bu adamın söylediklerini yapacak gücü yok.35m dolara ihtiyaç varmış.Sormak lazım nerden bulacak bu adam 35m doları?

Ünal Aysal nerden bulacak ? tek kuruş para vermem demişken ? ayrıca kulüb başkanının para vermesi yeni kriterlere göre yasakken ?

bende unal aysalın neden polatla oturup konustugunu,secım ertelenırse yonetımın yanındayım acıklamasını pek anlamış deilim açıkcası.

mehmet helvacı bıraz daha cesaretli,kararlı ve daha tutarlı hareket edıyor kanımca

Adam iyi konusuyo iyi bi politikaci desem yeridir ama bos konusuyor. AYLARDIR neredeydin? Yonetim icerisindeyken neden bunlari dille getirmedin?

Gerekenler yapilacak deyip hic birsey yapmayan siz degilmiydiniz? Madem butun bunlari o gun biliyordun, adam gibi istifa etseydin ya. Senin tek derdin koltuktur ...

Bu arada Aysal ve Kiran secim olmasin isteseydiler bi kere bu yola basvurmazlardi veya (haberlere gore) Aysal sonuna kadar varim demezdi. Ona buna camur atmaktan vazgecin, bu sekilde hic bir yere varamazsiniz.

Adam iyi konusuyo iyi bi politikaci desem yeridir ama bos konusuyor. AYLARDIR neredeydin? Yonetim icerisindeyken neden bunlari dille getirmedin?

Gerekenler yapilacak deyip hic birsey yapmayan siz degilmiydiniz? Madem butun bunlari o gun biliyordun, adam gibi istifa etseydin ya. Senin tek derdin koltuktur ...

hakkını ver adam yonetımde olmasına ragmen bunların cogunu dıle getırmeye calıstı

Rijkardın suistimal ve sabote edildiğini düşünenlerdenim... özellikle baltanın yatacak yeri yok..

Bazı futbolcular takımı sabote etti

- Rijkaard’ın gönderilmesi sizce doğru muydu?

Gönderilmesi gereken kişi Rijkaard değildi. Gönderilmesi gereken Adnan Sezgin’di. Eğer Sezgin o gün gitse idi, G.Saray bugün bu noktada olmazdı. Rijkaard gittiğinde G.Saray neredeydi? Liderlik şansı vardı, kaybedilmiş bir şey yoktu. Bir maç kaybedilmişti (A.Gücü 4-2) O maç için de bende halen soru işaretleri vardır. Futbolcuya endeksli bir mağlubiyet olduğunu düşünüyorum. Asıl yapılması gereken bunun üzerine gitmekti.

- Bazı futbolcuların, takımını sabote ettiğine inanıyor musunuz?

Evet, inanıyorum. G.Saray’da şu anda yönetim yoktur. Sen oyuncuya bu olanağı yaratırsan suistimal ederler. Kusur, Florya’daki yöneticinindir.

Servetdinho ;)

sizce seçim olacak mı? renktaşlar cidden benden daha iyi takip eden ve bilgi sahibi olanlar , bir anlatın benim sinirlerim her geçen gün daha da yıpranıyorki, zaten polatın isteğide bu.

Mehmet Helvaci Twitter'da önemli sorulari cevapladi

şu zamana kadar kaç futbolcuyla anlaşıldı ?

Cevap: Önsözleşme yapılan 6 futbolcu var, yarın 8 olmasını bekliyoruz.

aklınızda ortasahanın ortasına transfer varmı sayın Helvacı? yoksa seneyede ayhan sarp barış devam mı?

Cevap: Var, ön sözleşme yapıldı

Secim ne zaman yapilacak ?

büyük bir ihtimalle 14.05 tarihinde

sayın helvacı görüştüğünüz futbolcular gelecek vaadeden mi yoksa tecrübeli futbolcular mı???

Cevap: Her iki guruptada var

hoca daha önce bizle çalışmış bir isim mi olcak,ayrıca reykarda proje sanıyordum dediniz siz getirip arkasında dururmusunuz?

Cevap: Futbol aklı diye tanımladığım kişi daha önce GS ile çalışmış bir kişi değil

Porto Benfica ve Lyon gibi takimlarin, özellikle idari ve mali acidan Galatasaray'a örnek olabilecegini hic düsündünüz mü?

Cevap: Hayır. Kısa sürede örnek alınacak durumumuza tekrar kavuşacağız.

Sayın Helvacı yönetim ibra edilmediğinde gülüyordunuz, Galatasaraylılık duruşu bu değildir biliyorsunuz di mi ?

Cevap: GS duruşunun ne olduğunu benden iyi bilmeniz mümkün değil.

ScoutGS Forum - Anasayfa Sayın başkanım, bu siteden güzel fikirler edinebilirsiniz. Güzel futbolcu önerileri var.

Cevap: Ediniyorum zaten

Amatör şubeler için neler planlıyorsunuz ?

Cevap: Yoğun altyapı yatırımı

söylemlerinizi çok sağlam buluyorum. umarım ekibiniz de sizin kadar iyidir. eskimiş isimlerden bıktık, yeni isimler olması +

Cevap: Bu en iyi tweetlerden biri bence. Ekibimiz çok iyi. Öncelikle GS doğrularına bağlılar

sizce seçimdeki en büyük kozunuz ne ?

Cevap: Politika yapmamam ve yalan söylememem

Sayin Helvaci, Baskan oldugunuz takdirde GS icinde darginliklari bitirerek,sizde herkeze zeytin dali uzatmaya hazirmisiniz?

Cevap: Biz bir aileyiz.

Sayin helvaci, mahkemeden cikacak kararin secimi engelleyecegi söyleniyor. Biz 1 sene daha Polata mahkummu kalacagiz?

Cevap: Hayır

Sayin Helvaci secimin gerceklesmeme durumu var mi ? Basarili bir Galatasaray görmek istiyoruz artik ...

Cevap: Arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın lütfen

Cevap: Mehmet Helvaci Twitter'da önemli sorulari cevapladi

GSCimbom'u da önersin birileri, bizim fikirlerimizden de faydalansin...

Cevap: # Mehmet Helvacı

mehmet_helvaci Prof.Mehmet Helvacı

@

Verdiğiniz bu tür bilgileri arkadaşlarıma iletiyorum, yanıt veremesem bile not alınıyor. @sefa1903

vor 1 Stunde

sefa1903 Sefa

von mehmet_helvaci

@mehmet_helvaci başkanım erhan güven, hüseyin çimşir gibi oyuncuların sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor, tavsiye ederim..

vor 12 Stunden

Bu ne lan :asd:

Sayin Helvaci, Baskanlik yerine Helvacilik yapsaniz daha iyi degilmi?

Cevap:O ikilemi su an yasiyorum, Baskanlik beni sarmazsa, Helva yapmaya devam edecegim

canerakdemirci Caner Akdemirci

@mehmet_helvaci mahkeme seçim olmasını engellese bile A.Polat istifa ederse seçim yapabiliriz dimi ? mahkeme onu da engelleyemez...

mehmet_helvaci Prof.Mehmet Helvacı

@

Doğrudur @canerakdemirci

Sahte olma ihtimali yok dimi ??

Profil Orjinal.

Adamla dalga gecmeseniz olmaz dimi ? Ayip Ayip!

GALATASARAY Baskan adaylarindan bitanesi kendisi

Aynen katılıyorum.Beğenin yada beğenmeyin Galatasaray'ın başkan adayı kendisi.

Geri
Üst Alt