Mehmet Helvaci Twitter'da önemli sorulari cevapladi
şu zamana kadar kaç futbolcuyla anlaşıldı ?
Cevap: Önsözleşme yapılan 6 futbolcu var, yarın 8 olmasını bekliyoruz.
aklınızda ortasahanın ortasına transfer varmı sayın Helvacı? yoksa seneyede ayhan sarp barış devam mı?
Cevap: Var, ön sözleşme yapıldı
Secim ne zaman yapilacak ?
büyük bir ihtimalle 14.05 tarihinde
sayın helvacı görüştüğünüz futbolcular gelecek vaadeden mi yoksa tecrübeli futbolcular mı???
Cevap: Her iki guruptada var
hoca daha önce bizle çalışmış bir isim mi olcak,ayrıca reykarda proje sanıyordum dediniz siz getirip arkasında dururmusunuz?
Cevap: Futbol aklı diye tanımladığım kişi daha önce GS ile çalışmış bir kişi değil
Porto Benfica ve Lyon gibi takimlarin, özellikle idari ve mali acidan Galatasaray'a örnek olabilecegini hic düsündünüz mü?
Cevap: Hayır. Kısa sürede örnek alınacak durumumuza tekrar kavuşacağız.
Sayın Helvacı yönetim ibra edilmediğinde gülüyordunuz, Galatasaraylılık duruşu bu değildir biliyorsunuz di mi ?
Cevap: GS duruşunun ne olduğunu benden iyi bilmeniz mümkün değil.
ScoutGS Forum - Anasayfa Sayın başkanım, bu siteden güzel fikirler edinebilirsiniz. Güzel futbolcu önerileri var.
Cevap: Ediniyorum zaten
Amatör şubeler için neler planlıyorsunuz ?
Cevap: Yoğun altyapı yatırımı
söylemlerinizi çok sağlam buluyorum. umarım ekibiniz de sizin kadar iyidir. eskimiş isimlerden bıktık, yeni isimler olması +
Cevap: Bu en iyi tweetlerden biri bence. Ekibimiz çok iyi. Öncelikle GS doğrularına bağlılar
sizce seçimdeki en büyük kozunuz ne ?
Cevap: Politika yapmamam ve yalan söylememem
Sayin Helvaci, Baskan oldugunuz takdirde GS icinde darginliklari bitirerek,sizde herkeze zeytin dali uzatmaya hazirmisiniz?
Cevap: Biz bir aileyiz.
Sayin helvaci, mahkemeden cikacak kararin secimi engelleyecegi söyleniyor. Biz 1 sene daha Polata mahkummu kalacagiz?
Cevap: Hayır
Sayin Helvaci secimin gerceklesmeme durumu var mi ? Basarili bir Galatasaray görmek istiyoruz artik ...
Cevap: Arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın lütfen