Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvaci Twitter'da önemli sorulari cevapladi

Ayıpya,Helva muhabbetini kim sordu:)

Adnan polat üyelikten nasıl ihraç edilir diye bir soru sormuştuk.cevap geldi mi?

M.Helvacı'da altta kalmamış, JB potansiyeli var TÜ yapmak lazım

Profil Orjinal.

Adamla dalga gecmeseniz olmaz dimi ? Ayip Ayip!

GALATASARAY Baskan adaylarindan bitanesi kendisi

saygi duyacaksam, Makamlara saygi duyarim, yemisim isimleri, bana ne helvacidan polattan, helvaci iyi salliyor sizde hemen yiyorsunuz. Helvaci 7 senedir Galatasaray'da görev aliyor, takim son senelerde büyük bir düsüs icinde, gecmiste yaptigin gelecegin teminatidir'dan yola cikarak, helvaciyi nasil ciddiye aliyorsunuz, helvaci degilmiydi bu yönetimin sonunu hazirlayan, ister yönetimi begenirsin ister begenmezsin, helvacinin yaptiklari asla ve asla kabul edilmez, yemisim böyle galatasarayliligi, o gidip önce saygili olmayi ögrensin, durmadan kelime oyunlari bilmem ne, gören de zanneder aristoteles falan konusuyor, yok efendim saygisi makam'amis da baskan yanlis yaparsa karsi gelirmisde, tamam karsi gel gelmesine de, niye medyaya sizdiriyorsun, niye icinizde halledemiyorsun koskoca yasli basli adamlarsiniz, ya icerde halledin, baktin olmuyor adam gibi onurlu serefli ki varsa sizde öyle bisey istifa edersin, helvaci ancak kendi dalinda bir üniversitenin hukuk bölümünü yönetir, sana bir kac numara büyük gelir Galatasaray'i yönetmek Helvaci. Dün helvaciya ana avrat düz gidenler burada Helvaci Baskan diye konusuyorlar, böyle de bi durusu var bizim bazi taraftarlarimizin, Cahillikten, sazan gibi hersey'e atlayip gecmisi unutmaktan baska bisey degil bu...Akli basindaki insanlari tenzi ediyorum.

Helvacı'nın Twitter hesabını verecek varmı acaba?

Net bişey anlayıp söyleyebilecek bir renktaş var mı? takip edemedim. Sonuç ne olacak seçim var mı? yok mu?

scoutgs hala ne yüzle heryere atılıyor anlamıyorum

Cevap: # Mehmet Helvacı

Twitter hesabı olan biri şu soruyu sorabilir mi?

-Mahkemeden davacı tarafın aleyhine karar çıkarsa;İhtiyadi Tedbir kararı,davacı tarafın temyize başvurmasıyla tekrar geçerli olur mu?Yoksa seçim yapılabilir mi?

amma uzadi bu Twitter muhabbeti ya ;)

Cevap: # Mehmet Helvacı

O değil de ''mevcut kadrodan Rijkaard'ı sabote ettiğini düşündüğüm oyuncular var. Sorun bunları temizlemekte ve Sezgin'i yollamakta. Sezgin yollansaydı herşey daha iyi olurdu'' tarzında dediği bi sözü duydum ki bu biraz olsun yumuşattı kendini. Ünal Başkan'ın da Polat ile yakınlaşmısı gözüme bir eksi olarak yansıdı. Bakalım, yinede adaylar her türlü kaliteli diyorum ben.

Geri
Üst Alt